Mój mały ogródek - Isia cz.1
- markussch01
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lis 2007, o 22:40
- Isia

- Od: 27 maja 2007, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Markus
"skubnęłam" tę malwę z pola , cieszę się że Ci się podoba te i jeszcze dwie posadziłam przy ogrodzeniu. Na razie nie wstawiam nowych zdjęc bo się urlopuję i siedzę nad pięknym Bałtykiem. Jutro jadę do miejscowości Dobrzyce gdzie znalazłam coś dla forumomaniaków, są tam ogrody tematyczne i z pewnością narobię zdjęć wstawię po powrocie czyli ok 13.07. Pozdrawiam wszystkich zaglądających bardzo bardzo serdecznie 
- violetta
- 500p

- Od: 15 kwie 2008, o 20:00
Jak czytam, w Płocku ospa. U mnie też była w tym roku w domku ospa. Przechodził ja mój syn w maju. Nie pojechał przez to na wycieczkę.
Zresztą jego w tym roku ciągle cos omijało. A to ospa, a to wycinanie migdałka, wczesniejsze ciągłe choroby, a na dodatek w ostatnim tygodniu szkoły kolegago popchnął i złamał dwa zęby.
Malwa śliczna, taka różowiutka.
Zresztą jego w tym roku ciągle cos omijało. A to ospa, a to wycinanie migdałka, wczesniejsze ciągłe choroby, a na dodatek w ostatnim tygodniu szkoły kolegago popchnął i złamał dwa zęby.
Malwa śliczna, taka różowiutka.
- Isia

- Od: 27 maja 2007, o 17:55
byłam też w pięknym miejscu jak pisałam wcześniej, niedaleko Kolobrzegu miejscowość Dobrzyca - ogrody Hortulus polecam nie będę wstawiać zdjęć może tylko jedno ale polecam przepiękne ogrody, namiastkę można zobaczyć na stronie www.hortulus.com.pl