Oby

pozostaje tylko mieć nadzieję , że wiosna przyjdzie zanim zamkniesz ten wątekMargo2 pisze: Miałam nowy wątek założyć dopiero aż bedzie można pokazać nowego, ale ze względów organizacyjnych zakładam już dzisiaj. Mogłabym co prawda zamknąć go do czasu nadejścia wiosny....
 coś jej się nie śpieszy
  coś jej się nie śpieszy   
  nie mam jeszcze traw i miałam nie mieć, ale nie wiem... tak kusisz. Jakie masz plany na ten sezon? dałaś radę nic nie zamówić?
  nie mam jeszcze traw i miałam nie mieć, ale nie wiem... tak kusisz. Jakie masz plany na ten sezon? dałaś radę nic nie zamówić?

. Tylko walczę jeszcze strasznie z tą chorobą.
 . Tylko walczę jeszcze strasznie z tą chorobą.  Szczerze powiedziawszy muszę poczytać więcej o nich, skoro u Ciebie tak pięknie są wkomponowane w Twoje roślinki, to może u mnie taki akcent by się sprawdził???
 Szczerze powiedziawszy muszę poczytać więcej o nich, skoro u Ciebie tak pięknie są wkomponowane w Twoje roślinki, to może u mnie taki akcent by się sprawdził???

. Ja swojemu wzdłuż pnia do pierwszej gałązki od góry zwykle doczepiam patyka, prostuję ją  i w ten sposób drzewko prowadzę pionowo. Na chwilę obecną ma ok 2,5 m. Ale też bardzo chciałabym, aby zagęścił się chociaż trochę w szerokości, bo taki chudzieńki się zrobił ...
 . Ja swojemu wzdłuż pnia do pierwszej gałązki od góry zwykle doczepiam patyka, prostuję ją  i w ten sposób drzewko prowadzę pionowo. Na chwilę obecną ma ok 2,5 m. Ale też bardzo chciałabym, aby zagęścił się chociaż trochę w szerokości, bo taki chudzieńki się zrobił ...  .
 . ? Może to jest przyczyną jego szczupłości
 ? Może to jest przyczyną jego szczupłości  ? Już sama nie wiem?
 ? Już sama nie wiem?
 wysoko ,wstawaj szkoda dnia
 wysoko ,wstawaj szkoda dnia  

.
 .

ja będę zaglądać i napawać się ich  widoczkami
 ja będę zaglądać i napawać się ich  widoczkami  

Ale za to jaki już jest wysoki. Mój to chucherko. No, ale tak to jest jak się wybiera niską cenę.
 Ale za to jaki już jest wysoki. Mój to chucherko. No, ale tak to jest jak się wybiera niską cenę. Tylko, że ja jestem zwierzęciem nocnym. Wolę dłużej wieczorem posiedzieć, a rano pospać. Nie udaje mi się to.
  Tylko, że ja jestem zwierzęciem nocnym. Wolę dłużej wieczorem posiedzieć, a rano pospać. Nie udaje mi się to.  

Ty masz piękny, zielony i gęsty trawnik. Kobieto zazdrość mnie bierze.
 Ty masz piękny, zielony i gęsty trawnik. Kobieto zazdrość mnie bierze.