Kasiu miny poszukaj koniecznie bo warto ją posiać ma śliczne kwiatki. Ja tez nie bardzo pamiętam co posadziłam jesienią jak zajrzę w swój kajecik to i będę wiedzieć co ale nie zawsze pamiętam gdzie?
Michał
Sylwia dzięki za info o roślinkach w Tesco, ale skoro piszesz że to takie popularne odmiany to raczej się tam nie wybiorę. Ja dzisiaj trochę śniegu wynosiłam za ogrodzenie trochę rozgarniałam, ale i tak to za mało, słoneczko musi mocniej przygrzać, choć dzisiejszy dzień był piękny i słoneczny.
Anastazjo witam Cię u mnie po raz pierwszy i bardzo dziękuję za miłe słowa. Masz rację wiosna idzie teraz juz wielkimi krokami a nawet już jest, Tobie również życzę słonecznych i ciepłych dni.
Dzisiaj kupiłam sobie trzy lilijki, mają już spore kiełki więc musiałam je wsadzić do doniczek i stoją i czekają z innymi w garażu
Dzień był dziś ciepłyu i słoneczny więc można już stwierdzić że wiosna już w końcu dotarła, choć u mnie jeszcze sporo śniegu to coś już się pokazuje, rano rozkwitły moje ranniki więc zrobiłam im małą sesję foto

Lada dzień powinny też pokazać się przylaszczki

hiacynty też już się pokazały

a tyle pąków pokazuje pustynnik

Dziś zdjęlam też osłony z cyprysika nutkajskiego i klonika palmowego, ale nie wiem czy się nie pospieszyłam