Olga 
masz rację w taką wiosnę to każdy kwiatek w ogródku śliczny. Jaskry ładne ale przekwitną pewnie w domu i nie będzie co przesadzac do ogródka.
Beatko witaj, zawsze raźniej się oczekuje jak się jest w grupie, szkoda tylko że na tą wiosnę trzeba w tym roku tak długo czekać, ale może już po niedzieli będzie lepiej. Do lubelskiego wątku zaglądam regularnie ale jeszcze nie jestem w stanie się określić czy będę na spotkaniu.
Kasiu witaj, pewnie masz sporo do nadrobienia na forum, troszkę Cię nie było. Dziękuję za słoneczko dobre i wirtualne bo tego na dworze na razie brak, choć temperatura w dzień na plusie i widać że śniegu ubywa. Przebiśniegi posadź koniecznie, ja jesienią jeszcze dokupię trochę cebulek. Niestety nie mam zdjęć swojej miny bo ta w ubiegłym roku nie urosła i nie zakwitła bo zagłuszyły ją poziomki, a ta która kwitła mi kilka lat temu nie ma zdjęć bo wtedy ich nie robiłam.
Tajeczko witaj
Mam nadzieję że z Twoim zdrówkiem już lepiej. Mi też bardzo się podobają te jaskry i również ubolewam nad tym że nie zimują u nas. U mnie kwitło tylko te dwa przebiśniegi, które i tak już znów są pod śniegiem, a reszta też ma na sobie metr śniegu, może w maju zakwitną.
Jacku 
i dziękuję, choć one teraz znów pod białą kołderką.
Sylwia witaj a już myślałam że tak Cię zasypało że wcale nie zaglądasz na forum. Ja jakoś nie byłam w tesco, byłam we wtorek w kauflandzie bo myślałam że może będą miniaturowe wierzby, bo widziałam takie u Małgocha1960 ale u nas nie było (albo wcale albo już). Ja pewnie też bym stała i gapiła się na tego migdałka choćby dlatego że brak wiosennych kwiatków, ale mam nadzieję że już niedługo mój rozkwitnie. Było coś jeszcze ciekawego w Tesco?