Krokusiki siedzą,ale kolorków jeszcze nie widzę...już nie mogę się doczekać aż zakwitną

Na szybko pamiętam Abiqua Drinking Gourd, Lady Isobel Barnett, Aqua Velva, Blue Mouse Ears, Pizzazz, Gypsy Rose, June, Invicibelle, Wide Brim, White Feather (
 Na szybko pamiętam Abiqua Drinking Gourd, Lady Isobel Barnett, Aqua Velva, Blue Mouse Ears, Pizzazz, Gypsy Rose, June, Invicibelle, Wide Brim, White Feather (  ), Francine Williams, Big Daddy, Patriot, Ground Master, Gray Cole-to tak bez zastanowienia. Jest tego o wiele więcej, ale poza wielką Erromena większość to zaledwie czteroletnie egzemplarze. Zamówiłam jescze kilka w tym sezonie
), Francine Williams, Big Daddy, Patriot, Ground Master, Gray Cole-to tak bez zastanowienia. Jest tego o wiele więcej, ale poza wielką Erromena większość to zaledwie czteroletnie egzemplarze. Zamówiłam jescze kilka w tym sezonie  Podobno Sum & Substance właśnie dobrze znosi nasłonecznienie-może masz pomyloną. Moja w doniczce ma naprawdę ogromny liść
 Podobno Sum & Substance właśnie dobrze znosi nasłonecznienie-może masz pomyloną. Moja w doniczce ma naprawdę ogromny liść  

Słońce budzi nadzieję, że wiosna jednak nadchodzi.
 Słońce budzi nadzieję, że wiosna jednak nadchodzi.
 bosh jaki leniwy dzien dzisiaj mam
  bosh jaki leniwy dzien dzisiaj mam  

Ciągle w siewkach nie można grzebać a na dworze jest jak jest więc leniuchowanie usprawiedliwione
 Ciągle w siewkach nie można grzebać a na dworze jest jak jest więc leniuchowanie usprawiedliwione  

Miły dla oka kolorowy akcent.
  Miły dla oka kolorowy akcent.