Dam im jeszcze trochę czasu-ale czuję,że nie dużo

....ale za bardzo się z nich nie cieszę,bo np carnosa-ma je już od jesieni,to samo serpens
....ale za bardzo się z nich nie cieszę,bo np carnosa-ma je już od jesieni,to samo serpens  ..i ani o milimetr nie podrosły...
 ..i ani o milimetr nie podrosły... .Czekam,czekam i ...
 .Czekam,czekam i ...  

.Niektóre dostały większe doniczki,a 2 zostały przycięte- w celu zagęszczenia doniczek z mamusiami.
 .Niektóre dostały większe doniczki,a 2 zostały przycięte- w celu zagęszczenia doniczek z mamusiami. 

...albo ktoś się ze mną podzieli
 ...albo ktoś się ze mną podzieli  

, ale z drugiej strony marzenia się spełniają
 , ale z drugiej strony marzenia się spełniają 

Na wzbogacenie nie liczę
 Na wzbogacenie nie liczę 

pięknie Ci się hojki puszczają
 pięknie Ci się hojki puszczają   moja carnosa zawiązała nawet pąki
 moja carnosa zawiązała nawet pąki   
  one najchętniej rosną nie obracane
 one najchętniej rosną nie obracane   oznacz sobie doniczki jakimś mazaczkiem, albo naklejkami i po podlaniu ustawiaj jak wcześniej
 oznacz sobie doniczki jakimś mazaczkiem, albo naklejkami i po podlaniu ustawiaj jak wcześniej   

...Aż dziw,że biało
 ...Aż dziw,że biało  
  .
 . 
  ...o kurcze,peperomi nie zrobiłam zdjęcia
 ...o kurcze,peperomi nie zrobiłam zdjęcia  

.Teraz siedzi pod kapturem...
 .Teraz siedzi pod kapturem... 

.
 . ...wiosna
 ...wiosna  .Ja juz nie chcę rozmawiać na ten temat....2 dni temu budzę się a tu;
 .Ja juz nie chcę rozmawiać na ten temat....2 dni temu budzę się a tu; 

,trzeba łapać
 ,trzeba łapać 
 Super się obłowiłaś
  Super się obłowiłaś  Cudowne roślinki pokazałaś
  Cudowne roślinki pokazałaś 

ja to uwielbiam przyrodę więc mi się tam podoba, chodziłam i się zachwycałam jak tak wpieprzyło tym snieżkiem
 ja to uwielbiam przyrodę więc mi się tam podoba, chodziłam i się zachwycałam jak tak wpieprzyło tym snieżkiem   po ówcześniejszym poprzeklinaniu na dojazd do pracy oczywiście
 po ówcześniejszym poprzeklinaniu na dojazd do pracy oczywiście   
  aż mnie zaskoczyło
 aż mnie zaskoczyło   choć w południe raziło mnie i bez słońca
 choć w południe raziło mnie i bez słońca   tak to jest jak się bez okien siedzi codziennie
 tak to jest jak się bez okien siedzi codziennie   

jola1313 pisze:Widziałam pąki na Twojej carnosie...Moja ma pypcie od jesieni i nic nie rosną
 moja hoja opatrzyła się na stojącą obok kliwię i jej pewnie głupio się zrobiło
 moja hoja opatrzyła się na stojącą obok kliwię i jej pewnie głupio się zrobiło   

U mnie dziś słoneczko piękne i nawet dość ciepło, spod pierzynki nosy wystawiają przebiśniegi, tulipany i reszta cebulowych i nawet o dziwo pięknie zdrowo wyglądają.
 U mnie dziś słoneczko piękne i nawet dość ciepło, spod pierzynki nosy wystawiają przebiśniegi, tulipany i reszta cebulowych i nawet o dziwo pięknie zdrowo wyglądają. 

Mnie też one pociągają, a że drogie są...to się zaopatrzyłam w jeden listek. Zobaczymy, czy przeżyje :P
  Mnie też one pociągają, a że drogie są...to się zaopatrzyłam w jeden listek. Zobaczymy, czy przeżyje :P 
 U mnie słonko to dopiero wyszło ok 19 jak już zachodziło, ale śnieg cały dzień z dachu zjeżdżał. Na ten dźwięk kot aż przysiadał  do ziemi i rozglądał się przerażonym wzrokiem
 U mnie słonko to dopiero wyszło ok 19 jak już zachodziło, ale śnieg cały dzień z dachu zjeżdżał. Na ten dźwięk kot aż przysiadał  do ziemi i rozglądał się przerażonym wzrokiem