Mój ogród - moja pasja
- Renata1962
- 1000p
- Od: 24 lut 2011, o 16:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój ogród - moja pasja
Aniu no to będziesz miała zajęcie sianie pikowanie ....byle do wiosny bo jeszcze jej nie widać 

Renatko
bociek może przyniesie nam wiosnę i trochę dzieci
Trochę pracy mi się przyda,bo teraz strasznie leniuchuję 

- Renata1962
- 1000p
Aniu ja o tej porze zeszłego roku zbijałam nadmiar kilogramów po zimie a teraz ciągle ich przybywa 

Renatko,to tak jak u mnie,szczególnie w okolicy brzuszka

- zielonajagoda
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Aniu a to może przez tego bocianaanias1 pisze:Renatko,to tak jak u mnie,szczególnie w okolicy brzuszka![]()

Ja dzisiaj posiałam trochę aksamitek, żeby szybciej zakwitły, reszta pójdzie w maju do gruntu. Brak słoneczka nawet siewkom dokucza, wyciągają się bidulki w poszukiwaniu światła. Kuszą mnie koleusy

- BOGULENKA
- 500p
- Od: 23 lis 2012, o 13:28
Witam Cię Aniu piątkowo. Zakupy nasionkowe super, ja gazanię posiałam w święta. Już dość miałam spacerowania między kanapą, stołem i lodówką i ją posiałam. Dziś już niektóre siewki wychodzą z ziemi, nigdy nie miałam gazanii, ale na obrazku wygląda pięknie i mam nadzieję, że taka pozostanie. Co do trzymania wagi, to ja jestem w szoku, przytyłam tak, że pierwszy raz w życiu waga pokazała ponad 60kg. Liczę strasznie na to ocieplenie po niedzieli i do roboty ruszam, bo zastałam się przez tą zimę okrutnie, ale sama jestem sobie winna, bo ostatnio jedyną rzeczą, którą ciągle robię to "forowanie", jak mówi mój syn. Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę miłego weekendu!
- alexm
- 100p
- Od: 19 lut 2013, o 13:42
Aniu będziesz miała trochę przyjemnej pracy przy sianiu
A co do przybywania na wadze to, jak się ta zima wreszcie nie skończy, to będę małym niedźwiadkiem

A co do przybywania na wadze to, jak się ta zima wreszcie nie skończy, to będę małym niedźwiadkiem

Iwonko,pisząc o bocianie i dzieciach myślałam o polskim starzejącym się społeczeństwie.Śmieję się,że jesteśmy już rodziną nierozwojową,mamy dwudziestoletnią córcię.
Koleusy posiałam po raz pierwszy,podobają mi się bardzo ze względu na różnokolorowe listki
Bogusiu,część nasionek gazanii posiałam teraz,reszta do gruntu.Wagowo to mamy tak samo.też po raz pierwszy przekroczyłam 60 kg,długa zima temu sprzyja.U mnie w domu się podśmiewają,że jestem już uzależniona od forum ale przynajmniej jest to przyjemne uzależnienie.
Alu,już niedługo będziemy spalać te zbędne kilogramy w ogródkach.Ja swojej nadwadze to sama jestem winna,zero gimnastyki,spacerów tylko jedzonko i forum
-- 5 kwi 2013, o 16:21 --
Iwonko,pisząc o bocianie i dzieciach myślałam o polskim starzejącym się społeczeństwie.Śmieję się,że jesteśmy już rodziną nierozwojową,mamy dwudziestoletnią córcię.
Koleusy posiałam po raz pierwszy,podobają mi się bardzo ze względu na różnokolorowe listki
Bogusiu,część nasionek gazanii posiałam teraz,reszta do gruntu.Wagowo to mamy tak samo.też po raz pierwszy przekroczyłam 60 kg,długa zima temu sprzyja.U mnie w domu się podśmiewają,że jestem już uzależniona od forum ale przynajmniej jest to przyjemne uzależnienie.
Alu,już niedługo będziemy spalać te zbędne kilogramy w ogródkach.Ja swojej nadwadze to sama jestem winna,zero gimnastyki,spacerów tylko jedzonko i forum

-- 5 kwi 2013, o 16:21 --

- Ela SZ
- 200p
- Od: 12 sie 2011, o 13:57
Oj ja też wyglądam
może by troszkę tłuszczyku wytopiło 

Elu,to mamy odpowiedzialnego za ten nasz tłuszczyk,długa zima i brak 

- Renata1962
- 1000p
Tak te tłuszczyki na boczkach to wina pogody 

- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57

Zgadzam sie to wszystko wina pogody i długiej zimy. O tej porze skakałybyśmy juz po ogródku a tak siedzimy i jemy.
Podobno wiosna idzie to troszeczkę sie zrzuci tu i uwdzie

Pozdrawiam

Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Dziewczyny,koniecznie trzeba się pozbyć tego tłuszczyku,z pewnością wyjdzie to nam na zdrowie 

- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
A mówią ze kochanego ciałka nigdy nie za dużo 

- zielonajagoda
- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Kontakt:
Aniu i tak jesteście bardziej rozwojowi niż my, nasza ma już 26
Chyba się na koleuski skuszę
, pięknie wyglądają w kompozycji z begoniami, widziałam na wątku begoniowym.

Chyba się na koleuski skuszę