Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 17
- Nutka81
- 1000p

- Od: 13 maja 2010, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 17
Witam sąsiadko
Jak tam u Ciebie dzisiaj samopoczucie? Bo ja ledwo żywa. Spać mi się ciągle chce, ledwo łażę 
Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka 
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
- kris11
- 200p

- Od: 28 lut 2012, o 20:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziewczęta co to są Wyględy? centrum ogrodnicze?
Aga, czytam, że już sezon otwarty, skoro w Al. Krakowskiej ruch jakiś nastał..
a w Konstancinie to zakupy gdzie się robi?
przepraszam za to dociekanie..to chyba jednak przesilenie..
czas na małą czarną.
Donice fantastyczne, ale nie dla mnie bo za ciężkie.
Aga, czytam, że już sezon otwarty, skoro w Al. Krakowskiej ruch jakiś nastał..
a w Konstancinie to zakupy gdzie się robi?
przepraszam za to dociekanie..to chyba jednak przesilenie..
Donice fantastyczne, ale nie dla mnie bo za ciężkie.
Pozdrawiam- Marzena
- Jule
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
My wlasnie wrocilismy ze spaceru, chlopaki pojadly i mozemy sie na godzinke legnac na kanapie. Tez cos snieta sie czuje 
Jest przed 17ą, a ja już szczęśliwie dotarłam do domu - nawet dużych korków nie było...
Nie pada - to jest duży pozytyw... ptaki śpiewają jak oszalałe, białe się rozpuszcza przy +3st. Idzie ku lepszemu, moi drodzy!
Julek, ja właśnie ogarnęłam małą czarną szajbuskę z nadmiaru energii - istny szatan jak wchodzimy do domu ;-)
Coś dziś padam na twarz, chyba i ja się z Wami położę ;-)
Marzenko, Wyględy to centrum ogrodnicze, i owszem - ja tam nie byłam... Bogna miała zahaczyć.
Na Krakowskiej trudno mówić o ruchu, raczej rozruch i snucie się pierwszych niecierpliwych nastało
W Konstancinie można kupić fajne donice, albo zajrzeć do Ulińskich po rośliny. Jest tam też kilka innych centrów ogrodniczych... będziemy jeździć wiosną!
Donice które pokazywałam za ciężkie fizycznie czy wizualnie?
Nutko-sąsiadko, śnięta chodzę jak karp wigilijny dziś... no coś okropnego! Sama głowa człowiekowi opada ;-)
Podzielam więc w pełni Twój stan
Majutku, kondycja i energia u mnie dziś do bani... a propos bani, to jakoś nie boli - cieszę się, że mnie jeszcze nie dopadło!
Rewi, witam serdecznie!
Ewo, p o g o d a m u s i s i ę z m i e n i ć
Aga, miłego popołudnia!
Nie pada - to jest duży pozytyw... ptaki śpiewają jak oszalałe, białe się rozpuszcza przy +3st. Idzie ku lepszemu, moi drodzy!
Julek, ja właśnie ogarnęłam małą czarną szajbuskę z nadmiaru energii - istny szatan jak wchodzimy do domu ;-)
Coś dziś padam na twarz, chyba i ja się z Wami położę ;-)
Marzenko, Wyględy to centrum ogrodnicze, i owszem - ja tam nie byłam... Bogna miała zahaczyć.
Na Krakowskiej trudno mówić o ruchu, raczej rozruch i snucie się pierwszych niecierpliwych nastało
W Konstancinie można kupić fajne donice, albo zajrzeć do Ulińskich po rośliny. Jest tam też kilka innych centrów ogrodniczych... będziemy jeździć wiosną!
Donice które pokazywałam za ciężkie fizycznie czy wizualnie?
Nutko-sąsiadko, śnięta chodzę jak karp wigilijny dziś... no coś okropnego! Sama głowa człowiekowi opada ;-)
Podzielam więc w pełni Twój stan
Majutku, kondycja i energia u mnie dziś do bani... a propos bani, to jakoś nie boli - cieszę się, że mnie jeszcze nie dopadło!
Rewi, witam serdecznie!
Ewo, p o g o d a m u s i s i ę z m i e n i ć
Aga, miłego popołudnia!
Aguś, uwielbiam doniczki w ogrodach, a Twoje są z nutką romantyzmu, zwłaszcza te z pelargoniami
. Czuję, że lekkie one nie były do noszenia.
Nasze są plastikowe i w tym roku chciałabym skomponować pelargonie z białą bakopą..pelargonie zasiałam w lutym, a bakopę mam nadzieję, znajdę gdzieś w sklepikach
W ubiegłym roku zamiast bakopy była maciejka.
Nasze są plastikowe i w tym roku chciałabym skomponować pelargonie z białą bakopą..pelargonie zasiałam w lutym, a bakopę mam nadzieję, znajdę gdzieś w sklepikach
- Jagodka

- Od: 24 sty 2011, o 22:03
Nie wytrzymam ...to już 9 strona
...szukałam Cię i ...nie ma wątku ...a tu Nowa Odsłona ...super wejście ...z całym inwentarzem - no , oprócz może D.i N ...ale czy ja wiem , pod co ich podciągnąć ...bo chyba nie pod inwentarz...
Aguniu ...czuję się jak wypalona przez tę aurę ...więc na złość wszystkiemu ...filcuję ten szalik ...ale wzór ...nie wiedziałam , że lustrzane odbicie tyle zabierze czasu ...
...cztery godziny ...lecę teraz polewać ...
Papatki ...
i chyba puszczę korzenie od tego wyczekiwania ...bo listki mi już wyłażą ...na głowie ... 
Aguniu ...czuję się jak wypalona przez tę aurę ...więc na złość wszystkiemu ...filcuję ten szalik ...ale wzór ...nie wiedziałam , że lustrzane odbicie tyle zabierze czasu ...
Papatki ...
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Jagódko, cieszę się, że udało Ci się znaleźć mój wątek!
Aura wciąż nie rozpieszcza, ale pocieszam Cię, że czuć już pierwsze oznaki zmiany pogody... ptaki głośniej śpiewają, białe się roztapia, zamiast śniegu mży - tylko słońca i ciepła nam potrzeba
Będzie dobrze, uśmiechnij się, a w międzyczasie kończ szal
Agnieszko, doniczkowe cieszą nas przez wiele miesięcy zatem warto mieć i estetyczne donice i dobrze dobrane kwiaty... pelargonie z bakopą to dobry duet
Kochani, dostałam dziś w paczce od Gosi róże... Przyszły:
- Blanc Leonardo da Vinci
- Young Lycidas
- Charming Piano
- Lavender Ice
Sadzonki są dorodne, mają porządne korzenie i powoli ruszyły z pąkami... teraz się moczą, a jutro do donicy, na razie.
Gosiu, wielkie dzięki!
Jestem zadowolona
Aura wciąż nie rozpieszcza, ale pocieszam Cię, że czuć już pierwsze oznaki zmiany pogody... ptaki głośniej śpiewają, białe się roztapia, zamiast śniegu mży - tylko słońca i ciepła nam potrzeba
Będzie dobrze, uśmiechnij się, a w międzyczasie kończ szal
Agnieszko, doniczkowe cieszą nas przez wiele miesięcy zatem warto mieć i estetyczne donice i dobrze dobrane kwiaty... pelargonie z bakopą to dobry duet
Kochani, dostałam dziś w paczce od Gosi róże... Przyszły:
- Blanc Leonardo da Vinci
- Young Lycidas
- Charming Piano
- Lavender Ice
Sadzonki są dorodne, mają porządne korzenie i powoli ruszyły z pąkami... teraz się moczą, a jutro do donicy, na razie.
Gosiu, wielkie dzięki!
Jestem zadowolona
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zaraz w ogóle się zacznie szał przesyłek
Niech tylko białe zejdzie, żeby można było choć część posadzić 
Ewa, wygląda na to, że przesyłki u mnie powinny się rozsądnie rozłożyć w czasie... zresztą, to nie są wielkie ilości jak u co poniektórych ;-)
Najbardziej wyczekuję na zakupy live ;-) Dziś już robiłam pierwszy rekonesans w centrum ogrodniczym... trwa powolny rozruch ;-)
Najbardziej wyczekuję na zakupy live ;-) Dziś już robiłam pierwszy rekonesans w centrum ogrodniczym... trwa powolny rozruch ;-)
-
tade k
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 lis 2010, o 20:56
Ja to nazywam ''lecę z nóg'' ale o to samo chodzi. Miękkie nogi , bolące kostki , notoryczna senność , absolutny brak koncentracji , apatiaaguniada pisze: Czy Wy też tak lecicie przez ręce? Ja normalnie jestem nieprzytomna![]()
Przesilenie wiosenne, jak nic...
Niby osłabienie wiosenne to się nazywa, tylko skąd wiosenne , kiedy nadal zima.
Ty chociaż masz nowe róże , choć na trochę samopoczucie w górę
Tadziu, stan dokładnie ten sam... ciężko mi było wysiedzieć dziś w fabryce...
Przesilenie odczuwa się moim zdaniem na przełomie dwóch pór roku... jak przyjdzie prawdziwa ciepła wiosna, to będziemy kipieć energią
Róże wymarzone... jeszcze tylko parę i będzie komplet - więcej nie potrzebuję
A co u Ciebie na działce? Roztapia się to białe?
Przesilenie odczuwa się moim zdaniem na przełomie dwóch pór roku... jak przyjdzie prawdziwa ciepła wiosna, to będziemy kipieć energią
Róże wymarzone... jeszcze tylko parę i będzie komplet - więcej nie potrzebuję
A co u Ciebie na działce? Roztapia się to białe?
-
tade k
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 lis 2010, o 20:56
Aguś , roztapia się, sporo już znikło , ale od 30 cm. do metra jeszcze leży. Mokry , zbity i zmarznięty. Nie tak szybko rozpuści się.
Na razie to z nerwów kipię. Dzisiaj miałem zły dzień , a widok działki to już mnie całkowicie dobił. To siatka ogrodzeniowa ''nałapała'' tyle śniegu. Wkoło jest znacznie mniej.

Na razie to z nerwów kipię. Dzisiaj miałem zły dzień , a widok działki to już mnie całkowicie dobił. To siatka ogrodzeniowa ''nałapała'' tyle śniegu. Wkoło jest znacznie mniej.
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
aguniada pisze:
Róże wymarzone... jeszcze tylko parę i będzie komplet - więcej nie potrzebuję![]()
Wybacz serduszko, jak Cię lubię to Ci nie wierzę
do mnie też dziś przyszła paczuszka z liliami
ja już czuję wiosnę bo dziś miałam dobry humorek i miałam pełno energii.......jeszcze troszkę!!!!
ja już czuję wiosnę bo dziś miałam dobry humorek i miałam pełno energii.......jeszcze troszkę!!!!
- magenta

- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
A pashmina? To jakaś druga tura, że się tak nieśmiało zapytam