Ogródek KLEO
- Ewiczka52
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 lut 2012, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek KLEO
KLEO
Niestety trzeba nam cierpliwości i optymizmu,że wkrótce będzie lepiej

Pozdrawiam Ewula
- MORANGO

- Od: 4 sie 2011, o 00:05
- Kontakt:
I jak tam z tą wiosenką u Ciebie idzie czy gdzieś zbłąkała
, u mnie jakby śnieg topniał ... chyba 
, u mnie jakby śnieg topniał ... chyba Re: Ogródek KLEO
U mnie jakby coś drgnęło..... Wczoraj padał śnieg, a potem deszcz, jaka ja byłam zadowolona. W życiu nie cieszyłam się tak z deszczu. Co prawda śniegu nadal masa (w nocy znów padał), ale teraz znów pada kapuśniaczek. Znaczy chyba się ociepla?
- dorothy-p
- 0p - Nowonarodzony

- Od: 2 wrz 2012, o 19:15
Piękny ogród. I witam sąsiadkę, ponieważ też jestem z okolic Piaseczna:)
- edi13
- 1000p

- Od: 14 maja 2007, o 13:21
U mnie rano było +1
a jak ptaszki śpiewały 
- imer
- 1000p

- Od: 29 lip 2011, o 15:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Trzymajmy kciuki za wiosnę... 
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Będzie ciepło już niedługo dziewczyny, musimy w to wierzyć 
dorothy-p - witam sąsiadeczko, przyszłaś do mnie razem z wiosną, więc w przyszłości będziesz mi się miło kojarzyła.
No a dziś faktycznie już pięknie świeci słoneczko, wiosna tuż za progiem. W piątek ma być 16 na plusie. Na sobotę planuję wielkie wiosenne porządki. A będzie co robić, oj będzie, miesiąc opóźnienia w pracach ogrodowych zrobił swoje.
No a dziś faktycznie już pięknie świeci słoneczko, wiosna tuż za progiem. W piątek ma być 16 na plusie. Na sobotę planuję wielkie wiosenne porządki. A będzie co robić, oj będzie, miesiąc opóźnienia w pracach ogrodowych zrobił swoje.
- dorothy-p
- 0p - Nowonarodzony

- Od: 2 wrz 2012, o 19:15
miło mi 
Prawda, ja też ruszam z pracami od soboty, w zeszłym roku miałam już sporo posiane o tej porze
Prawda, ja też ruszam z pracami od soboty, w zeszłym roku miałam już sporo posiane o tej porze
W zeszłym roku o tej porze były już pierwsze listki na krzewach, kwitły wczesne tulipany, a w tym nawet jeszcze krokusy nie kwitną. A po tym śniegu trawę na pewno diabli wzieli. Więc trawnik na pewno do renowacji. Już kupiłam cały wóż nasion, czekam tylko na pogodę.
Remi - czyżbyś wrócił z zagranicznych wojaży? Chyba już pora, bo kto zadba o działkę?
Edi - u mnie też już świergolą ptaki ale tak jeszcze skromnie, cichutko, one też jeszcze nie mogą uwierzyć że to w końcu naprawdę wiosna przyszła. Sikoreczki u mnie już remontują gniazdko w budce, zbierają futro z mojego kaukaza. Gubi go tyle, że dla całej armii sikorek wystarczy.
dorothy-p - no niestety musimy się sprężyć, bo jak się zrobi ciepło to niektórych prac już się nie da zrobić. Ja mam większość krzewów jeszcze nie przyciętych, a za chwilę ruszą soki. To będzie pierwsza rzecz którą zrobię w sobotę. No i róże muszę wsadzić, bo to najwyższa pora na te z odkrytymi korzeniami.
Remi - czyżbyś wrócił z zagranicznych wojaży? Chyba już pora, bo kto zadba o działkę?
Edi - u mnie też już świergolą ptaki ale tak jeszcze skromnie, cichutko, one też jeszcze nie mogą uwierzyć że to w końcu naprawdę wiosna przyszła. Sikoreczki u mnie już remontują gniazdko w budce, zbierają futro z mojego kaukaza. Gubi go tyle, że dla całej armii sikorek wystarczy.
dorothy-p - no niestety musimy się sprężyć, bo jak się zrobi ciepło to niektórych prac już się nie da zrobić. Ja mam większość krzewów jeszcze nie przyciętych, a za chwilę ruszą soki. To będzie pierwsza rzecz którą zrobię w sobotę. No i róże muszę wsadzić, bo to najwyższa pora na te z odkrytymi korzeniami.
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ech ja tez chciałabym,żeby było tak jak w ubiegłym roku
Ale cóż jeszcze czekamy i czekamy
Ja tez juz mam przyszykowane nasionka 
Ale cóż jeszcze czekamy i czekamy
- majowa
- 1000p

- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
Ja sobie przypominam, że o tej porze zwylke zaczynała mi się budzić magnolia, paki juz były gotowe do rozkwitu. Dzisiaj ja oglądałam - gdzie tam jeszcze do zakwitnięcia 
No do kwitnienia magnolii to jeszcze trochę czasu minie. Moja gwiaździsta ma jak na razie malutkie pączusie, ale z dnia na dzień robią się coraz większe.