Biała lobelia też będzie pasować

Kaniu Ty żartownisiu....a ja uwierzyłam

Gosiu mi zależy,aby kobea obrosła mój płot od drogi...

Nie musi nawet kwitnąć

Lilijki

Elfe zmęczona upałem...

Przetaczniki...domówiłam kolejne 3 szt:)

Róża zmęczona upałem...hmmmm, jak ja bym chciała się pomęczyć upałem
  Róża zmęczona upałem...hmmmm, jak ja bym chciała się pomęczyć upałem   . Przetacznik bardzo pięknie wygląda przy różowej róży. Te, które zamówiłaś też są niebieskie?
 . Przetacznik bardzo pięknie wygląda przy różowej róży. Te, które zamówiłaś też są niebieskie?

Jakie piękne widoki u ciebie.. lek na zimową chandrę
  Jakie piękne widoki u ciebie.. lek na zimową chandrę 

.
 .  .
 .

Tak bardzo brakuje nam słoneczka i dziś też nie zapowiada się na promyczki
 Tak bardzo brakuje nam słoneczka i dziś też nie zapowiada się na promyczki  
  Trąbkowa mi gdzieś zniknęła,a szkoda,bo ładna biała była
 Trąbkowa mi gdzieś zniknęła,a szkoda,bo ładna biała była  Z kobeą zaczynam po raz pierwszy przygodę,ciekawe jak u mnie sobie poradzi...podobają mi się te duże dzwonki zwisające...
 Z kobeą zaczynam po raz pierwszy przygodę,ciekawe jak u mnie sobie poradzi...podobają mi się te duże dzwonki zwisające... 
  A powojniki bylinowe płożące też fajnie wyglądają z różami.....i jeszcze bodziszki...sporo tych roślinek
 A powojniki bylinowe płożące też fajnie wyglądają z różami.....i jeszcze bodziszki...sporo tych roślinek   

Masz rację ta róża kwitnie nieprzerwanie i ma sztywne pędy,krzaczek zgrabny bardzo
 Masz rację ta róża kwitnie nieprzerwanie i ma sztywne pędy,krzaczek zgrabny bardzo  

Uwielbiam takie obrazki
 Uwielbiam takie obrazki   No niestety to prawda,że łapie ją czarna plamistość,ale ja jej nie wyautuję,pomimo,że nie była okryta zeszłego roku i zmarzła do samej ziemi,dała radę i kwitła pięknie
 No niestety to prawda,że łapie ją czarna plamistość,ale ja jej nie wyautuję,pomimo,że nie była okryta zeszłego roku i zmarzła do samej ziemi,dała radę i kwitła pięknie 

Piano taż mam
 Piano taż mam  .
  .