Julianno,ja też nie najlepiej się czuję z tą pogodą i masą śniegu,ale jest jeden pozytyw z tej sytuacji będzie dużo wody.A u mnie dzisiaj cały dzień pada deszcz.
Elu,ta zima strasznie się uwzięła na nas w tym roku i nie chce ustąpić miejsca wiośnie
-- 4 kwi 2013, o 17:01 --
Tona, bardzo dobrze ci się udało.Nowy aparat na pewno ci się przyda do uwieczniania swoich cudownych róż i nie tylko.Będę podglądać.
Iwonko, Aniu pewnie znajdziemy coś na co będziemy narzekały, a to że upał i nie mozna wytrzymać a to ze komary, a to że za dużo słońca, a to ze pada ( dla jasności deszcz nie śnieg )
Nasza ludzka natura.
Dziewczyny,narzekanie to podobno przypadłość Polaków,zawsze na coś biadolimy i za mało się uśmiechamy.Jak wreszcie doczekamy się wiosny to nie będzie czasu na narzekanie,tylko sama radość.
Nic dodać, nic ująć. Dokładnie tak będziemy narzekać albo na słońce, albo na deszcz, albo na komary i jeszcze na coś więcej. Polacy słyną z tego ,że mało się uśmiechają i ciągle na coś narzekają. Pokażcie mi zadowolonego z życia naszego rodaka. Nie ma takiego , zawsze znajdzie się coś , co mu nie pasuje.
Aniu buziaki
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
To ja Wam powiem historyjkę, w Święta do naszej podopiecznej córka ze Stanów przyleciała i szczęśliwa taka zaczepiła mnie i pyta, jak się czuję, co słychać, więc ja jej taka uśmiechnięta (i pamiętająca o tym że tam nawet nad grobem mówią że jest ok!), że jest świetnie, że wszystko dobrze, na co ona minę dziwną zrobiła, dziwnie popatrzyła na mnie i nie wiedziała co powiedzieć, nie była chyba na to przygotowana
Tak,tak będziemy narzekać i gderać że, nie mamy czasu nawet na forum.
Iwonko brawo znajoma pewnie myślała że, Polak potrafi tylko narzekać jak mu ciężko itp a tu taki szok