N A R E S Z C I E zakwitła . Przekazujemy ją w podzięce naszym gościom .Zofia i Tadeusz.

Jak tu nie "zawitać" ...,,,jak oczu nie można oderwaćććć..... I Męczennica, i Kielichowiec i Juka...tak Juka moja w tym roku potraciła stare pędy i od korzenia puściła cztery nowe, bardzo są małe,a ja się martwię o nie.oj,oj,..                                                                                                                                                                                                                                                                                         Chcę się pochwalić Hortesią i Tawułą płożącą którą między innymi otrzymałam od Ciebie gdy skorzystaliśmy z zaproszenia na Wasze Ranczo.         Zakwitły bardzo ślicznie i jeszcze dwie roślinki od Ciebie mają pączki, ale niestety nie potraię ie nazwać.
  Jak tu nie "zawitać" ...,,,jak oczu nie można oderwaćććć..... I Męczennica, i Kielichowiec i Juka...tak Juka moja w tym roku potraciła stare pędy i od korzenia puściła cztery nowe, bardzo są małe,a ja się martwię o nie.oj,oj,..                                                                                                                                                                                                                                                                                         Chcę się pochwalić Hortesią i Tawułą płożącą którą między innymi otrzymałam od Ciebie gdy skorzystaliśmy z zaproszenia na Wasze Ranczo.         Zakwitły bardzo ślicznie i jeszcze dwie roślinki od Ciebie mają pączki, ale niestety nie potraię ie nazwać.  Włożyłeś tyle sera
 Włożyłeś tyle sera    w te roślinki i część oddałeś mnie. Dziękuje Ci jeszcze raz za zaproszenie na Twoje Ranczo i za ofiarorane roślinki. Czekam, przypominając o rewizycię. G-o-r-ą-c-o zapraszając Was od nas   Cieplutko pozdrawiając   i oznajmiając, że już dzisiaj będę na wystawie               **Rolniczo-Ogrodniczo-Hodowlanej**  w  S_I_T_N_I_E  koło ZAMOŚCIA.   Ja co roku kilka godzin  poświęcam właśnie wystawianym tam roślinom , które morzna kupic..  Polecam tą wystawę, naprawdę warto. Jest ona (4,5,6)Lipca.
 w te roślinki i część oddałeś mnie. Dziękuje Ci jeszcze raz za zaproszenie na Twoje Ranczo i za ofiarorane roślinki. Czekam, przypominając o rewizycię. G-o-r-ą-c-o zapraszając Was od nas   Cieplutko pozdrawiając   i oznajmiając, że już dzisiaj będę na wystawie               **Rolniczo-Ogrodniczo-Hodowlanej**  w  S_I_T_N_I_E  koło ZAMOŚCIA.   Ja co roku kilka godzin  poświęcam właśnie wystawianym tam roślinom , które morzna kupic..  Polecam tą wystawę, naprawdę warto. Jest ona (4,5,6)Lipca.  Do - zobaczenia      Zyta
                                           Do - zobaczenia      Zyta 

Byłam w Sitnie koło Zamościa na wystawie... Parę roślinek  ze sobą...i kasy w portfelu niezostało . Mania kupowania mnie nieomineła ...oj,oj oberwało mi się : na co tyle i dlaczego tyle-mani,mani.
  Byłam w Sitnie koło Zamościa na wystawie... Parę roślinek  ze sobą...i kasy w portfelu niezostało . Mania kupowania mnie nieomineła ...oj,oj oberwało mi się : na co tyle i dlaczego tyle-mani,mani.   Głowa "rozplaskana",a ja powiem tej drugiej połowie - co ja zrobię,że to lubie...ha,ha.....                                                                                                                      Pozdrawiam cieplutko  Zyta
   Głowa "rozplaskana",a ja powiem tej drugiej połowie - co ja zrobię,że to lubie...ha,ha.....                                                                                                                      Pozdrawiam cieplutko  Zyta