Ogrodowe i...nie tylko... krople pamięci cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogrodowe i...nie tylko... krople pamięci cz.2

Post »

Basia, Ty się nie morduj tylko mi te schematy podeślij, to Ci przepiszę z angielskiego na nasze, ale po weekendzie, bo do niedzieli tom zarobiona :wink:

A co do analizowana zmian charakterologicznych B....a na co Ci to? Ty się ciesz, ze jest lepiej, nie przewiduj, czy będzie gorzej i nie żałuj ze było: tu i teraz, na wsi jesteś, żyj po wiejsku: nie dumaj, tylko bacz, coby w chałupie ciepło było, coby pogoda na zbiory dopisała i taki etam :)
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2010, o 10:51
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Pati jesteś mi potrzebna, by ustawić na prostaka :wink: ;:168 , i czuję tak jakbym słuchała mojej Eli, teraz ;:173
Kochana schematy przetłumaczy mi Agata z zięciem,ja jak sie przysiąde też te słupki i inne 2Xnawijane zrozumiem ( ;:219 ?!?) a nie śmiała bym Tobie zawracać głowy, ale 1-wszego Kowalskiego przyślę Tobie dla Twojej Kucykowej Córci.Pewnie bedzie to karykatura ;:306 pomieszanie Kowalskiego z Szeregowym.Nasze dzieci oglądają namiętnie tę kreskówke te stare też ;:333
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
Awatar użytkownika
Norbitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lip 2012, o 14:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Wysłałam Ci PW.
Jak długo wytrzymały Ci te baterie?
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Beatko jedna bateria w ogóle nie działała a druga załadowałam tylko 1 raz i też ją szlag trafił...ja kupiłam w piątek a we wtorek odniosłam, a gdyby nie święta to oddała bym w niedzielę czyli wszystko działało 2,5 dnia. Znalazłam ten mój stary papieros ale jeszcze sie ładuje, też watpię czy to jeszcze będzie działać :evil:
Poczytałam Twoja wiadomośc i musze pomysleć....
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Awatar użytkownika
Norbitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lip 2012, o 14:01

Post »

No to chyba ich ....
Na parowniki nie ma gwarancji, tzn jest rozruchowa, ale na baterię firmy dają kilka miesięcy, najczęściej trzy. Muszą Ci wymienić.
Chyba dobrze widziałam, że masz E-p Trendy. Troszkę to dziwne, że tak się stało.
A jakiego e-p miałaś wcześniej tzn mówię o tym, którego teraz używasz?
Agapa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 maja 2009, o 21:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Basiu :wit
dobrze, że już jesteś u siebie. Za kilka dni zobaczysz że ta zima kiedyś musi minąć zazieleni się, urośnie kilka drzew...
Pokazałam mamie twoje chińskie schematy, ale ona mi na to, że za mało ryżu w życiu zjadła i nie bardzo to kuma :;230 Ale Twoje kurki baaaardzo się jej podobają ;:108
Zdrowiej dziewczę i nabieraj sił ;:167 . W końcu masz szansę troszku jeszcze powysiewać na parapetach, skoro wróciłaś do swojej ukochanej chałupki ;:333 .
Buziolki ;:196
Pozdrawiam serdecznie - Agnieszka
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Agnieszko oj tam za mało ryżu,,,, jak by co, ja służę pomocą.Uściskaj mamę ;:168

Beatko pw
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22

Post »

Basiu rób swoje, odzywki i zachowanie Twojego Banderasa nie są Ci obce.Mnie się wydaje,że to wynika również z jego stanu zdrowia.Drażni go wszystko i wszyscy.
Zrobiłaś i robisz dla niego bardzo dużo. Wdzięczność.....to każda z nas mogła by dużo napisać. Jesteś na wsi , tu zajmiesz się swoimi pracami , odreagujesz i życie z cierniami będzie się toczyć dalej. Przepraszam ,jeśli Cię czymś uraziłam . ;:196
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Julko ;:196 Nooo dziś np. patrzę sobie na sople dłuuugie spiczaste i tak myslę ...przecież te sople są też moje tu hm...?
;:65 Zaczełam marsze z kijkami i... 300m. bez bólu łydki :uszy
Cieszę się że wczoraj przyjechaliśmy bo dzis nie było by ciekawie a wczoraj słońce sie do nas :D
:wit
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37

Post »

BASIU....przeraziłam się troszkę jak napisałaś o bujanych myślach między szufladką a widokami wiejskimi.......gdzie przyczyna :?: ......pewno nóżka myślenie rozbujała, ale starzeć będziemy się wszędzie Basiu :;230 :;230 ....na wsi chyba wolniej.....

Basiu....ja już nie mam wyjścia, mieszkanie sprzedane i kwita :;230 :;230 zaczynam malowanie ....sypialnia będzie w kolorze ......malinowa Grenada.....jak kupowałam farby kazałam Paniom w sklepie przyjrzeć się dokładnie jak wygląda mój eM ..........
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Krysiu a cóżeś Ty za kolor wymyśliłamalinowa Grenada.. ;:oj ...uśmiałam się
leszczyna pisze:.jak kupowałam farby kazałam Paniom w sklepie przyjrzeć się dokładnie jak wygląda mój eM .
;:306 :;230
A mną rozterki targały mocno tym razem, dobrze myslisz to z powodu choroby, bo to nie tylko nóżka...myślę ze jednak może...dam radę ;:333
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

Basiu ;:196 Krysia dobrze napisała... a to już dobrze jak 300metrów zrobiłaś głowa do góry... ;:108
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

BASIU........ a czemu jednak :?: :?: ......przecież zawsze byłaś zaradna...z wiekiem jest się bardziej zaradnym a jeszcze bardziej praktycznym....czyli obawy wcale nie są potrzebne.....
...a moja malinowa Grenada..... to dopiero będzie jazda w sypialni dziadków :;230 :;230 a tak naprawdę to wzięła się stąd, że mam białą sypialnię i jej nie zmieniam i musiał być kontrast....do tej pory było Chili....
jak się wyśpię to Wam pokażę w jakim klimacie lulam......

poza nóżką coś Tobą jeszcze targa :?:
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

he, he zobaczymy jaki klimat stworzyła Krysia :)
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

MISIU.....ponoć nic w życiu nie zdarza się dwa razy........i ja na to liczę :;230 :;230
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”