Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 16
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 16
Ewa, a czy uwierzymy w temperaturę 15st już 10 kwietnia? Takie są prognozy dla mojej wsi
Amerykanie potwierdzają... aż mi się płakać chce 
- ewamaj66
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Obawiam się, że teraz będzie mi trudno dać wiarę
Może, kiedy odczuję...
- ilona2715

- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aguś, wszyscy już mamy serdecznie dosyć tych białych widoków i większość z nas zapewne woli wiosenno letnie zdjęcia jak zarówno te pory roku niż zimę, ale to zdjęcie jest przepiękne wprost bajkowe. U nas wygląda podobnie, no może w tej chwili już tego śniegu jest ciut mniej, ale masakra to będzie dopiero jak na całego zacznie topnieć, bo i tak przez dłuższy czas nie da się nic zrobić w błocie, normalnie przeraża mnie już to czekanie na prawdziwą piękną wiosnę, o ile w ogóle będzie, bo mam coraz większe wrażenie, że po zimie przyjdzie od razu upalne lato.

- Comcia

- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Pamiętam jak dwa, a może trzy lata temu zaraz po zimie zapanowały upalne dni.
Trochę żałowałam bo moje ulubione krokusy zakwitły i natychmiast prawie przekwitły.
Ale już wolę upały niż śnieg i zimno w kwietniu.
Ja dzisiaj zauważyłam że Amerykanie w ciągu dnia zmienili prognozy długoterminowe, mam nadzieję że jutro tego nie cofną.
Trochę żałowałam bo moje ulubione krokusy zakwitły i natychmiast prawie przekwitły.
Ale już wolę upały niż śnieg i zimno w kwietniu.
Ja dzisiaj zauważyłam że Amerykanie w ciągu dnia zmienili prognozy długoterminowe, mam nadzieję że jutro tego nie cofną.
-
tade k
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 lis 2010, o 20:56
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No tak , bajkowo , wieży śnieg i widok akurat na Wigilię. Jarek Kret na jutro trochę i na czwartek do 30 cm. prognozuje. Czy zdajecie sobie sprawę , gdyby od razu 10 na plusie było
Powódż stulecia , albo jeszcze gorzej. Co ma być to będzie , i tak nic nie zaradzimy.

- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Aga, czytam, że dorwałas się do Domo. Ja od godziny 20 chłonę prawie każdy program. Uwielbiam nie tylko te ogrodowe, ale i wnętrzarskie. No i kocham Ucieczkę na wieś, która jest w niedzielne popołudnie.
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Agnieszko też pamiętam taki rok, o którym pisze Comcia w ogóle nie nacieszyliśmy się tulipanami tak błyskawicznie przekwitły.
Lenie zdjęcia cieplutkie i eleganckie! Amerykanie u mnie pokazują śnieg już w nocy, a radiowa prognoza przewiduje śnieg z deszczem - zobaczymy rano
Lenie zdjęcia cieplutkie i eleganckie! Amerykanie u mnie pokazują śnieg już w nocy, a radiowa prognoza przewiduje śnieg z deszczem - zobaczymy rano
Agnieszko, przepiekne kolory konczacego sie lata i zlotej jesieni.aguniada pisze:...
...A tymczasem znowu schyłek lata... czujecie te promienie słońca, przyjemnie smagające policzki?
Swieta racja, nie myslmy tylko o sobie ale tez o rodzinach ktore stracilyby byc moze caly dorobek zycia i olbrzymich stratach powstalych z takiej powodzi.tade k pisze:... Czy zdajecie sobie sprawę , gdyby od razu 10 na plusie było![]()
Powódż stulecia , albo jeszcze gorzej. Co ma być to będzie , i tak nic nie zaradzimy.
![]()
Przepraszam za brak polskich znaków diakrytycznych
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
U mnie jeszcze dzisiaj ma nie padać, dopiero w ciągu następnych dni. A poprawa pogody podobno od połowy miesiąca
Spróbuję uzbroić się w cierpliwość 
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Aguś,witam porannie,pewnie jestes w drodze do fabryki,czego ci nie zazdroszczą,więc miłego dzionka.
-
Keetee

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Hej Aguniu...u mnie dopadało a u ciebie jak tam...powiekszyłaś zapasy śniegowe
Dałabyś na pocieszkę jakie Sarulkowe zdjątko....może w zaspie
miłego dziona
Dałabyś na pocieszkę jakie Sarulkowe zdjątko....może w zaspie
miłego dziona
- JLG

- Od: 15 mar 2009, o 17:16
Dzień dobry - udało mi się na dosłownie chwile wyrwać z niebytu i wpadam bo u Ciebie zawsze znajdę jakieś widoki na ogrzanie... nastrój taki jaka pogoda za oknem, w tym tygodniu miały przyjechac róże - z wiadomych względów musiałam przełożyć, parapety uginają mi się od rozsad wczesnych warzyw i gucio, przestaję powoli wierzyć w jakiekolwiek prognozy pogody, zresztą zaczęłam czytać "Grę o tron" i kompletnie wsiąkłam...
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Witaj Aguniu znowu zamieć śnieżna za oknem. Miejscami pół metra śniegu
Jeden dzień słońca (był wczoraj) to teraz przynajmniej tydzień szaroburości. Gdyby nie mój wiek i wysokość emerytury poważnie rozpatrzyłabym możliwość emigracji do lepszego klimatu! Dobrego..... dnia !
Jeden dzień słońca (był wczoraj) to teraz przynajmniej tydzień szaroburości. Gdyby nie mój wiek i wysokość emerytury poważnie rozpatrzyłabym możliwość emigracji do lepszego klimatu! Dobrego..... dnia !
-
April

- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Fajne fotki, trudno w nie uwieżyć patrząc przez okno. To już niemal stan permanentny..
A co do róż w leśnym ogrodzie to sama jestem nie mniej ciekawa
Miłego, dobrze że ten tydzień krótszy.
Ja się jeszcze dziś wybieram do chrześnicy na urodziny. Będzie torcik
A co do róż w leśnym ogrodzie to sama jestem nie mniej ciekawa
Miłego, dobrze że ten tydzień krótszy.
Ja się jeszcze dziś wybieram do chrześnicy na urodziny. Będzie torcik
- variegata
- 1000p

- Od: 24 sie 2012, o 13:45
Agunia, poproszę porcję zdjęć lub filmik z życia natarczywego śliniaka i biednego uciśnionego, czyli Sary i Greebunia
O pogodzie nawet nie wspominam, po prostu oby do lata 
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)