Siedlisko z sosnami cz.4
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Siedlisko z sosnami cz.4
Wieść gminna niesie, że masz urodziny! No to dużo zdrowia dla Ciebie i małego i rychłej wiosny reszta przyjdzie sama!

- Mandragora

- Od: 25 maja 2008, o 16:18
Marzenko, chętnie, tylko chciałabyś szyszki do zebrania nasion? Bo młodziutkich niestety nigdzie nie widziałam, choć przyznam, że osobiście do tego skupiska gdzieś rosną, jeszcze nie dotarłam. Psiaki obejrzałam jeszcze raz i powiem Ci, że nie widzę między nimi praktycznie żadnej różnicy - dla mnie są identyczne
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!

- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Marzenko wszystkiego co najlepsze...spełnienia wszystkich najskrystszych marzeń 
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Marzenko
spełnienia marzeń i rychłej wiosny! 
- Sosenki4

- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Witam poświątecznie
. Śniegu po kolana, ale udało sie dojechac do pracy i nie zakopać.
Jurku, dziękuję za e-kartkę
. Fajna
Loki, swoją monsterę tak trochę poziomo prowadzę, tzn. ona sama się prowadzi. Dałam jej podporę, ale z niej wyrosła i teraz tak w bok idzie. Stoi na poddaszu, więc z porywach jest tam 1,90cm. Mam ją raczej z sentymentu, bo z urody jakoś przestała mi się podobać. Nie wiem jaki los ją czeka.
Czytam o Twoich badaniach i doświadczeniach jak o czarnej magii. Z chemii byłam kiepska, fizyka już lepiej. Były to jednak zamierzchłe czasy i nic nie pamiętam
Aguniu, śniegu też mam dostatek. Jednak jakoś nad nim zapanowałam. Podwórko odśnieżone, auto wydobyte spod czapy śniegowej. Na Mazowszu rzeczywiście nieciekawie po tej śnieżycy
W momencie czytania życzeń od Ciebie, aż słoneczko zaświeciło
. Skąd takie wiadomości są? Przecież nikomu się nie chwaliłam o urodzinach...
Basiu
, skąd wiesz, że dziś świętuję?
Marysiu, nie zaglądasz często, ale jak już zajrzysz to nie z pustymi rękami. dziękuję za piękne tulipanki i życzenia
CDN
-- 2 kwi 2013, o 09:30 --
Milenko, Aniu, Agnieszko, Kasiu wszystkim Wam bardzo dziękuję za pamięć i życzenia
Jurku, dziękuję za e-kartkę
Loki, swoją monsterę tak trochę poziomo prowadzę, tzn. ona sama się prowadzi. Dałam jej podporę, ale z niej wyrosła i teraz tak w bok idzie. Stoi na poddaszu, więc z porywach jest tam 1,90cm. Mam ją raczej z sentymentu, bo z urody jakoś przestała mi się podobać. Nie wiem jaki los ją czeka.
Czytam o Twoich badaniach i doświadczeniach jak o czarnej magii. Z chemii byłam kiepska, fizyka już lepiej. Były to jednak zamierzchłe czasy i nic nie pamiętam
Aguniu, śniegu też mam dostatek. Jednak jakoś nad nim zapanowałam. Podwórko odśnieżone, auto wydobyte spod czapy śniegowej. Na Mazowszu rzeczywiście nieciekawie po tej śnieżycy
W momencie czytania życzeń od Ciebie, aż słoneczko zaświeciło
Basiu
Marysiu, nie zaglądasz często, ale jak już zajrzysz to nie z pustymi rękami. dziękuję za piękne tulipanki i życzenia
CDN
-- 2 kwi 2013, o 09:30 --
Milenko, Aniu, Agnieszko, Kasiu wszystkim Wam bardzo dziękuję za pamięć i życzenia
- maliola

- Od: 26 cze 2012, o 16:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wszystkiego Najlepszego Marzenko! Dużo zdrówka i słoneczka!
- Priam
- Przyjaciel Forum

- Od: 18 kwie 2007, o 15:30
Na początku marca miałaś mnóstwo wspaniałych kiełków. A teraz niestety wszyscy mamy ten koszmarny śnieg w ogrodzie. Miło będzie zobaczyć tą ferię barw u ciebie w ogródku.
-
April

- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Witam, i wszystkiego dobrego z okazji urodzin

- Sosenki4

Basiu, Ciebie to podziwiam, wszystko zawsze wiesz. Normalnie tajny agent jakiś jesteś
Olu, dziękuję
, słoneczko świeci mi dziś cały dzień
Ola, super, że jesteś
, za życzenia bardzo dziękuję
Priam, witam w skromnych progach siedliska
. Jedynie lobelia taka większa jest, choć i tak opóźniona z siewem (może to i dobrze, bo nim pójdzie do gruntu minie sporo czasu. Inne nasionka wysiałam 12go marca, inne stopniowo coraz później. Ostatnio w święta siałam ( nie dało się iść na spacer a mnie ciągło do przyrody
) floks szydlasty, szarotkę alpejską, goryczkę alpejską i szałwię szkarłatną. aha! i mieszankę jednrocznych- białych.
Jolu
,
, przepiękna różę wstawiłaś, czy to jakaś z Twoich a może taką sobie zamówiłaś? Moje zamówienia różane czekają na realizację. Z Ewą umówiłam się, że dam jej sygnał do wysyłki, a inni dostawcy sami napisali, że wysyłka po świętach.
. Kurcze, to już
. Może jednak zobaczą co za oknem i wstrzymają się z wysyłkami. Ziemię mam zamarzniętą
. A tu nasturcja chce już do ziemi, dziwaczki. Dobrze, że pomidorów nie posiałam wciąż.
Olu, dziękuję
Ola, super, że jesteś
Priam, witam w skromnych progach siedliska
Jolu
-
April

- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Marzka, tak to moje róże, ale kupione cięte i niedawno zwiędły
Te kupione z korzeniami jeszcze nie kwitłt, jeszcze nawet nie posadzone
czekają w garażu aż ziemia odmarznie.
- Sosenki4

A nie trzeba było pociąć na kawałki i do ziemi w doniczki? Pati tak zrobiła i chyba powodzeniem się to skończyło. A kolor tych róż...rewelacyjny
.
Widział korzenie Twoich nieposadzonych, monstra dosłownie. Musisz je ciachnąć przed posadzeniem.
Widział korzenie Twoich nieposadzonych, monstra dosłownie. Musisz je ciachnąć przed posadzeniem.
- skorpion811-51

- Od: 21 lis 2009, o 17:58
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
- maliola

- Od: 26 cze 2012, o 16:01
Marzenko, a powiedz mi jak pikowałaś lobelię , to miała już drugie listki? Bo moja tak jakby stanęła w miejscu, takie maleństwo, że boję się ruszać.
Za to heliotrop wysiany w ubiegłą środę jakby rusza pod przykryciem. Na opakowaniu było napisane, że umieścić na tydzień w lodówce - ale na to było już za późno i że wschody trwają do 4 tygodni. No zobaczymy. W sumie patrząc za okno to do czego tu się spieszyć.
Miłego urodzinowego dnia!
Za to heliotrop wysiany w ubiegłą środę jakby rusza pod przykryciem. Na opakowaniu było napisane, że umieścić na tydzień w lodówce - ale na to było już za późno i że wschody trwają do 4 tygodni. No zobaczymy. W sumie patrząc za okno to do czego tu się spieszyć.
Miłego urodzinowego dnia!