Niech te Święta upłyną Wam w ciepłej ,rodzinnej atmosferze ,niech będą zdrowe , radosne , niezapomniane i wolne od trosk dnia codziennego . Wszystkiego dobrego Tobie i rodzinie. Dużo słoneczka na te świąteczne dni.

u mnie nie dość,że było biało ,to jeszcze dopadało
 u mnie nie dość,że było biało ,to jeszcze dopadało  Boże Narodzenie nie było takie białe,jak Wielkanoc
 Boże Narodzenie nie było takie białe,jak Wielkanoc  

. Przeczytałam wszystkie części wątku. Przepiękne fotki z wycieczek, fajnie że je pokazałaś. Cudne zadbane masz roślinki! Piękne wyroby wiklinowe
 . Przeczytałam wszystkie części wątku. Przepiękne fotki z wycieczek, fajnie że je pokazałaś. Cudne zadbane masz roślinki! Piękne wyroby wiklinowe   . No i nowa cudowna działeczka
 . No i nowa cudowna działeczka   . Wreszcie będziesz zupełnie na swoim
 . Wreszcie będziesz zupełnie na swoim   . Bardzo jestem ciekawa jak będziesz ją zagospodarowywać (będę podglądać
 . Bardzo jestem ciekawa jak będziesz ją zagospodarowywać (będę podglądać   ). Życzę wszystkiego najlepszego na świąteczne dni, i nie tylko
 ). Życzę wszystkiego najlepszego na świąteczne dni, i nie tylko   . Udanego sezonu 2013, oby jak najszybciej się zaczął na dobre (szkoda, że amerykańscy meteorolodzy mieli rację
 . Udanego sezonu 2013, oby jak najszybciej się zaczął na dobre (szkoda, że amerykańscy meteorolodzy mieli rację   , coraz bardziej ufam prognozom długoterminowy
 , coraz bardziej ufam prognozom długoterminowy   ). Pozdrawiam cieplutko i życzę jeszcze raz wszystkiego najlepszego! Zdrowych, radosnych i spokojnych świąt!
 ). Pozdrawiam cieplutko i życzę jeszcze raz wszystkiego najlepszego! Zdrowych, radosnych i spokojnych świąt!  

A ja tęsknie za Tobą
 A ja tęsknie za Tobą  Jutro mnie nie będzie
 Jutro mnie nie będzie 

Iwonko
 Iwonko