Jeszcze środa i czwartek ma być u mnie kiepski, ale potem ma być już słoneczko. Będzie dobrze
Różany ogród cz.6
- Margo2
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Różany ogród cz.6
Ja uważam, że jest bardzo dobrze. Nawet Edenka jest na całej długości zielona. Może zakwitnie jak pnąca?
Jeszcze środa i czwartek ma być u mnie kiepski, ale potem ma być już słoneczko. Będzie dobrze
- Alania

- Od: 17 lip 2008, o 21:55
Gosiu, jak przyjdzie do Ciebie ciepełko, to dmuchnij go trochę w moim kierunkuMargo2 pisze:Ja uważam, że jest bardzo dobrze. Nawet Edenka jest na całej długości zielona. Może zakwitnie jak pnąca?
Ja słyszałam, że w tym roku ma w ogóle nie być wiosny, tylko od razu lato. Jak na razie wszystko wskazuje na to, że może się tak stać. Gdzieś czytałam, że za dwa tygodnie ma być już kilkanaście stopni na plusie
A gdzie przedwiośnie jak się pytam??
- Alania

Właśnie zerknęłam na prognozę - u mnie jutro ma być 4' na plusie
Może stopnieje choć połowa śniegu 
- Alania

William&Catherine
Cieszę się, że domówiłam kolejne
Posadzę koło tej, którą już mam, żeby pogłębić efektywność jej piękna
Dzisiaj pasuje kolorkiem do aury za oknem

Cieszę się, że domówiłam kolejne
Dzisiaj pasuje kolorkiem do aury za oknem

-
e-babcia

- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Moniko
że jesteś,takie różane cda pokazujesz

- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Bardzo ładna róża, jeszcze jej nie mam. Może jesienią zamówię.
- Alania

Myślę, że wartoewamaj66 pisze:Bardzo ładna róża, jeszcze jej nie mam. Może jesienią zamówię.
-- Pn 01 kwi 2013 16:50 --
e-babcia pisze:Moniko![]()
że jesteś,takie różane cda pokazujesz
![]()
- ewamaj66

Cieszę się, że masz o niej dobre zdanie 
- Margo2

Wcale się nie dziwię, że ją domówiłaś.
Cudnej urody. Czy ona wysoka rośnie?
A przedwiośnie nawet jeśli nie nadejdzie to trudno. Grunt, żeby się w końcu cieplej zaczęło robić, bo tego mi najbardziej brakuje. Na ciepłą wiosnę nie liczę. Jakoś wytrzymam do lata
A przedwiośnie nawet jeśli nie nadejdzie to trudno. Grunt, żeby się w końcu cieplej zaczęło robić, bo tego mi najbardziej brakuje. Na ciepłą wiosnę nie liczę. Jakoś wytrzymam do lata
- Alania

Jak na pierwszy sezon, to mnie zaskoczyła - pędy miała metrowe, mocne, sztywne jak na angielkę. Kwiaty nie pochylały się, kwitły bujnie, po kilka na pędzie - tak, jak widac na fotce.Margo2 pisze:Wcale się nie dziwię, że ją domówiłaś.
Masz rację, Gosiu, niech już w końcu będzie cieplej... Ten ciężki śnieg wielkanocny narobił wiele szkód - właśnie oglądam TVN, podają jak ogromne są straty z powodu zerwania kabli, połamania drzew itp. Przewiduje się, że dzisiaj w nocy znów może padać.
W Szkocji ponad -12', a owce zaczynają właśnie rodzić o tej porze - przewiduje się wielką katastrofę. Na Wegrzech wielkie powodzie
Nie ma co narzekać, u nas jeszcze do wytrzymania.
- ewamaj66

Prawda. Mnie na razie ominęły jakieś wielkie straty, w zasadzie nie mam na co narzekać. Tyle, że za wiosną tęsknię 
Monika, ale cudności zamówiłaś
. Jestem zwłaszcza ciekawa białego Leonarda, od zamówienia którego byłam o krok
,
Boscobel i Traquility. Ja też niestety jeszcze domawiam; nawet w drugi dzień świąt wzięło mnie na historyczne i c.d. bylin
Ale dzisiaj czuję już wiosnę w powietrzu. U nas śniegu nie dopadało, a moi sąsiedzi, których uszczęśliwiłam, jeszcze przed nawrotem zimy, iglakami - dzisiaj je sadzili
Boscobel i Traquility. Ja też niestety jeszcze domawiam; nawet w drugi dzień świąt wzięło mnie na historyczne i c.d. bylin
Ale dzisiaj czuję już wiosnę w powietrzu. U nas śniegu nie dopadało, a moi sąsiedzi, których uszczęśliwiłam, jeszcze przed nawrotem zimy, iglakami - dzisiaj je sadzili
Pozdrawiam, Ania
Ogród 100 róż cz. IV
Ogród 100 róż cz. IV
- Margo2

Ania, to Wy szczęściarze jesteście. U mnie gruba warstwa śniegu.
Monia, trzeba własnie tak spojrzeć na rzeczy. Rozejrzeć się dookoła i sprawdzić, czy gdzieś nie jest gorzej i cieszy się tym co mamy. Oby te śniegi zbyt szybko się nie rozpuściły, bo będzie jak na Węgrzech
Monia, trzeba własnie tak spojrzeć na rzeczy. Rozejrzeć się dookoła i sprawdzić, czy gdzieś nie jest gorzej i cieszy się tym co mamy. Oby te śniegi zbyt szybko się nie rozpuściły, bo będzie jak na Węgrzech
Gosia, śnieg też jest, ale i czarną ziemię widać, a sąsiedzi, to albo optymiści, albo niecierpliwi, albo jedno i drugie... 
Pozdrawiam, Ania
Ogród 100 róż cz. IV
Ogród 100 róż cz. IV
- Margo2

Chyba jedno i drugie
Bo ile można czekać?
Bo ile można czekać?