Kochani!
Z okazji mijających już pomału Świąt życzę Wam wszystkiego zielonego. Niech biel pójdzie precz, a wraz z nią nasze ogrodowe tęsknoty i smutki... Przecież Wielkanoc jest świętem radości, spełnionych nadziei i obietnicy lepszego jutra... i niech tak będzie - nie tylko w wymiarze duchowym !!!
Swoją drogą już wiem dlaczego zima ciągle u nas gości... Wszystkiemu winien synek mojej koleżanki, a ściślej - jego przedszkole. Nie poszli utopić Marzanny, bo ..... było za zimno. No i ona ciągle u nich stoi, a zima u nas

!
Dziś klasyczny dowcip prima aprilisowy mojego ojca pt.
szybko wstawaj! zobacz śniegu napadało! jakby stracił żartobliwy wydźwięk... Znowu biało...a z nieba leci taki śmigus dyngus instant. Do tego k... wieje. Podobno dziura ozonowa sprawiła, że ociepla nam się klimat. Dziękuję. Jak tak ma wyglądać ocieplenie, to ja wolę epokę lodowcową...
Aniu, Asiu, Dorciu, Martuś, Agusie i Kasie, biało jest wszędzie, zalegająca biel humoru nie poprawia, a letarg się pogłębia. U mnie nawet świąteczne dekoracje w odcieniach bieli, jakoś nie potrafiłam wyrwać się z zaklętego kręgu tego koloru... wieczorkiem wrzucę fotki na dowód. Bateryjki mi się wyczerpują, a bez słonka "
nie pomalujesz".
Margo2 pisze:asia2 pisze:
Sweety, nawet bezzasadne wybuchy śmiechu przystoją w każdym wieku

. Śmiech to zdrowie! Ja w każdym razie tez tak mam... i jedynie co mnie martwi, to świadomość, że szybciej robią mi się zmarszczki....
Jakie zmarszczki? Czy nie wiesz, że śmiech ćwiczy mięśnie twarzy?
Mimiczne Kochana, mimiczne. Kurze łapki znaczy... Ale z tymi mięśniami masz rację

.
Mambo witaj

! Pozdrawiam Szczecin! Jeżeli Ci odpowiada mój klimacik (

) zaglądaj jak najczęściej!