Dobrze, że ja mieszkam tak daleko od tego kiermaszu. Bo wtedy musiałabym zabrać ze sobą Bank i ciężarówkę albo tira

A potem ogłosić totalne bankructwo......... :P :P :P
Życzę Ci zatem miłego oglądania i wpadnę zajrzeć co nakupiłaś.

Kolejne wyprowadziłyby mnie jednak z błędu, wzbudzając zazdrość
  Kolejne wyprowadziłyby mnie jednak z błędu, wzbudzając zazdrość   
  U mnie też floksy już kwitną
 U mnie też floksy już kwitną 

. Grażynko jesteś mistrzynią hodowli roślin w pojemnikach.
 . Grażynko jesteś mistrzynią hodowli roślin w pojemnikach. 

ale niedługo pewno pokażą co potrafią. Oj, tak ......klimat Beskidów jest bardzo zróżnicowany. Wystarczy kilkanaście kilometrów w głąb gór i już może być całkiem inna pogoda. Nie raz już się o tym przekonałam. Wyjeżdżając z domu w góry, świeciło słoneczko i było cieplutko a jak dojechałam do celu to padał deszcz i było zimno.
 ale niedługo pewno pokażą co potrafią. Oj, tak ......klimat Beskidów jest bardzo zróżnicowany. Wystarczy kilkanaście kilometrów w głąb gór i już może być całkiem inna pogoda. Nie raz już się o tym przekonałam. Wyjeżdżając z domu w góry, świeciło słoneczko i było cieplutko a jak dojechałam do celu to padał deszcz i było zimno. z zimnego /14 stopni /  i deszczowego Cieszyna.
  z zimnego /14 stopni /  i deszczowego Cieszyna.  

Powiedz co takiego wzbudziło zazdrość a podzielę się z tobą i już będzie po zazdrości.
 Powiedz co takiego wzbudziło zazdrość a podzielę się z tobą i już będzie po zazdrości.  

:P
  :P

Cały ogród przesiąknięty jest ich zapachem. Dla takich chwil warto nawet trochę zmoknąć.
 Cały ogród przesiąknięty jest ich zapachem. Dla takich chwil warto nawet trochę zmoknąć.   

Czy ten liliowiec pachnie Grazynko? Bo ja ze zdumieniem odkryłam, ze mój pachnie!
  Czy ten liliowiec pachnie Grazynko? Bo ja ze zdumieniem odkryłam, ze mój pachnie!
 ten ostatni liliowiec przecudny....co to?musze taki sobie sprawic:) cudne
   ten ostatni liliowiec przecudny....co to?musze taki sobie sprawic:) cudne