Agnieszko 
dziękuję bardzo
Joluś ja to miałam zgrzyt w krzyzu i musiałam wyleżeć bo to po starym wypadnięcui dysku juz takie wrażliwe..
Tereniu dzięki kochana
Irenko dla kilku kurek i kogutka np.3+1 wystarczy chociażby mała budka np,1,5m x 1m i wysoka na 1 metr z niską grzędą i 3 skrzynki na gniazda ,Pomysłow na małe domki dla kur znajdziesz na
http://www.forum.woliera.com/ w dziale 'pomieszczenia hodowlane ' tam sa tez adresy zagranicznych stron z pieknymi domkami dla kur.Pomysłów jest mnóstwo .Ja w tych kurkach tam na forum sie zakochałam i tam kupiłam ich rodziców w wieku 5 tyg.kilka lat temu
Moniś dziękuję kochana
Kasiu dziękuje kochanie

na pewno warto je ratować dla takiego raju dla oczu
Justynko dziękuję a kurki to puchate bardzo i do głaskania jak kot perski bo one mają inny rodzaj piór i są fajnymi pieszczochami
Paulinko dziękuję kochana..jak chcesz zobaczyć inne ubarwienia tych kurek to na allegro lub w wyszukiwarkę google wpisz kury silki albo kury jedwabiste lub na tym forum co wyżej wstawiłam link...jest tam dział 'kury' z wieloma rasami
A moje 3 czerwone hipeastra w pąkach z początku jednakowych wybarwiły się na 2 czerwone i 1 ciemno rózowy jak na opakowaniu czyli zgodny Sweet Pink a na opakowaniuach wszystkie widnieją jako właśnie Sweet Pink
Ten wcześniejszy jasno rózowy opakowanie ma takie samo

a kwiaty ma mniejsze pewnie dlatego ,że cebula musiała byc troche obrana tak jaki jednego z czerwonych
2 Hibiskusy z trzech są w pąkach a rózowy pojedynczy juz otworzył jeden z kwiatów