Dobrze, że badania pozytywne...skoro zdrowie jest to wszystko będzie dobrze
Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 16
- robaczek_Poznan
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 16
Aguś
Nastroje wszędzie minorowe...martwię się stanem roślin, tego białego g....wciąż tyle, że zaczynam wątpić czy do maja stopnieje...
Aguś: wianuszki prze-cu-do-wne
. Nigdy nie widziałam tak ślicznych świątecznych stroików. Maja w sobie dużo naturalności, smaku i wyważenia. Perfecto
.
Co do zdrówka..cóż, nie ukrywam, że temat silnych bóli głowy nie jest mi obcy. Moje dwie bliskie przyjaciółki cierpią na migreny. Z jedną mieszkałam na studiach. Nie raz mdlała z bólu i pierwszym razem nie wiedziałam co robić, ale później nabrałam wprawy. Strasznie współczuję. Jeśli chodzi o Twoja sytuacje w pracy, to trzymam kciuki za szybką poprawę. Czasami warto przeczekać...o ile nie jest to za bardzo okupione zdrowiem pracowników.
Co do zdrówka..cóż, nie ukrywam, że temat silnych bóli głowy nie jest mi obcy. Moje dwie bliskie przyjaciółki cierpią na migreny. Z jedną mieszkałam na studiach. Nie raz mdlała z bólu i pierwszym razem nie wiedziałam co robić, ale później nabrałam wprawy. Strasznie współczuję. Jeśli chodzi o Twoja sytuacje w pracy, to trzymam kciuki za szybką poprawę. Czasami warto przeczekać...o ile nie jest to za bardzo okupione zdrowiem pracowników.
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
U mnie śniegu prawie nie ma, za to jest mróz, ciągle dwucyfrowy
I słońce świeci...I co z tego, kiedy i tak się do ogrodu nie wyjdzie, bo ziemia zmarznięta na kamień.
- BOGULENKA
- 500p

- Od: 23 lis 2012, o 13:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Aga, dziś również piękne słońce. Życzę szybkiej środy. Cieszę się, że badania ok. Pozdrawiam!
Aguś dzień dobry.
Cieszę się, że badania ok. Ogłaszam, że uprawiałam czary i wiosna przybędzie już na święta.
Jakbyś tworzyła biznes to ja też jestem chętna. Zaczynam mieć dość pracy po prawie 20 godzin na dobę i bycia w pełni dyspozycyjną.
Cieszę się, że badania ok. Ogłaszam, że uprawiałam czary i wiosna przybędzie już na święta.
Beatko, trzeba na ten biznes mieć pomysł, odwagę i fundusze... zasoby ludzkie spokojnie by się skompletowało - mało nas tu zdolnych, ambitnych, kreatywnych? Najgorzej niestety z odwagą, prawda? Ale może??
Słońce świeci, dzień dłuższy i czuję, że od przyszłego tygodnia będzie coraz cieplej... oby! Przecież w przyszły weekend miałam zacząć ogrodowe rewolucje, a Ty swoje, różane
Dobrej środy
Bogna, słonecznie Cię pozdrawiam
Ewcia, śnieg niedługo stopnieje... słońce świeci coraz mocniej, a wiosna czy tego chce czy nie, czyha już za rogiem... damy radę!
Aga, bardzo dziękuję za miłę slowa pod adresem wianków - Agness zrobiła wspaniałe cacuszka, cukiereczki... szalenie mi się podobają!
Widzę, że z migrenami - u siebie czy u swoich znajomych, rodziny - ma wiele osób do czynienia... mnie zależy na tym, żeby w miarę dobrze na co dzień funkcjonować... jak pracować, kiedy człowieka ścina trzydniówka raz w tygodniu? Nie da się... trzeba brać leki i mieć nadzieję, że będą działać.
Miłego dnia Ci życzę!
Majutek, Dosia
Gosiu, trafnie opisałaś obecne warunki zatrudnienia... nigdzie nie jest łatwo, wymagania coraz wyższe... i ja jestem z tym ok, bo przecież rozwijać się trzeba, ale jeśli warunki pracy i oczekiwania zaczynają zakrawać o paranoję, to czas coś z tym zrobić. Miłej reszty tygodnia Ci życzę!
Robaczku, ano nastroje minorowe, ale trzeba żyć dalej... nie mogę sobie pozwolić na rzucenie papierami. Ale intensywnie działam, szukając alternatywy... Będzie dobrze! Dziś już środa, z górki
Słońce świeci, dzień dłuższy i czuję, że od przyszłego tygodnia będzie coraz cieplej... oby! Przecież w przyszły weekend miałam zacząć ogrodowe rewolucje, a Ty swoje, różane
Dobrej środy
Bogna, słonecznie Cię pozdrawiam
Ewcia, śnieg niedługo stopnieje... słońce świeci coraz mocniej, a wiosna czy tego chce czy nie, czyha już za rogiem... damy radę!
Aga, bardzo dziękuję za miłę slowa pod adresem wianków - Agness zrobiła wspaniałe cacuszka, cukiereczki... szalenie mi się podobają!
Widzę, że z migrenami - u siebie czy u swoich znajomych, rodziny - ma wiele osób do czynienia... mnie zależy na tym, żeby w miarę dobrze na co dzień funkcjonować... jak pracować, kiedy człowieka ścina trzydniówka raz w tygodniu? Nie da się... trzeba brać leki i mieć nadzieję, że będą działać.
Miłego dnia Ci życzę!
Majutek, Dosia
Gosiu, trafnie opisałaś obecne warunki zatrudnienia... nigdzie nie jest łatwo, wymagania coraz wyższe... i ja jestem z tym ok, bo przecież rozwijać się trzeba, ale jeśli warunki pracy i oczekiwania zaczynają zakrawać o paranoję, to czas coś z tym zrobić. Miłej reszty tygodnia Ci życzę!
Robaczku, ano nastroje minorowe, ale trzeba żyć dalej... nie mogę sobie pozwolić na rzucenie papierami. Ale intensywnie działam, szukając alternatywy... Będzie dobrze! Dziś już środa, z górki
- justi177

- Od: 22 wrz 2011, o 17:42
Aga,
Kolano mnie wczoraj łupało
,zmiana pogody na bank
Nie myślałam, że będę się cieszyć z tego, że mnie łupie
Wychodzisz z tego marazmu? Chyba tak
Kolano mnie wczoraj łupało
Wychodzisz z tego marazmu? Chyba tak
Pozdrawiam
Justi, niech te bóle i łupania na coś się zdadzą 
Wiosna tuż tuż, wszyscy to czujemy... z marazmu wychodzę i myślę, że energia wkrótce przejmie stery
Dobrego!
Wiosna tuż tuż, wszyscy to czujemy... z marazmu wychodzę i myślę, że energia wkrótce przejmie stery
Dobrego!
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Aga,ja jednak jestem antytalent do wysiewów.Wzejść wzeszło sporo,a teraz te maleństwa padają.To już naprawdę mój ostatni raz,nie potrafisz nie pchaj się na afisz.Szkoda nasionek,jedynie bedę siała do gruntu.
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Aguś witam i gorąco
Już z górki a więc szybkiej 16
Już z górki a więc szybkiej 16
- justi177

- Od: 22 wrz 2011, o 17:42
W tamtym tygodniu pisałam, źe załatwiam wiosnę od 1 kwietnia. To ważny dla mnie dzień. Coraz więcej wskazuje na to, że się uda. jeśli nawet popada, to trudno, aby nie mroziło już tak...
Jak widać niedługo zadowolimy się nawet jakimiś ochłapami pogodowymi.
Miłego dnia
dzisiaj połowa tygodnia 
Jak widać niedługo zadowolimy się nawet jakimiś ochłapami pogodowymi.
Miłego dnia
Pozdrawiam
- Jule

- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dobry Agus
ja tez jakos tak mam coraz lepsze samopoczucie ... jutro moi chlopcy przyjezdzaja
Jestem ciekawa co Junior "powie" na paszczaki
a po swietach, to juz wiosna pomalu sie do nas wybiera - tak ze trzeba poczekac spokojnie 
Julek, będziesz miała czterech chłopaków na stanie... wytrzymasz? ;-)) U nas równowaga: trzech chłopców, trzy dziewczyny 
Jestem przekonana, że Junior będzie zachwycony ;-)
A wiosnę już widać za rogiem
Justi, skoro 1 kwietnia jest dla Ciebie ważny, to tym bardziej wiosna musi przyjść... w tym dniu jeszcze niesmiała i chłodna, ale rozkręci się na dobre
Aguś, wzajemnie, wszystkiego dobrego!
Małgosiu, my obie mamy z siewkami pod górę... ale mnie się chyb atym razem powiedzie... nawet widzę pękające nasionka pomidorów koktajlowych
Jeśli mi się uda, to będzie mój pierwszy raz
Ty za to masz begonie 
Jestem przekonana, że Junior będzie zachwycony ;-)
A wiosnę już widać za rogiem
Justi, skoro 1 kwietnia jest dla Ciebie ważny, to tym bardziej wiosna musi przyjść... w tym dniu jeszcze niesmiała i chłodna, ale rozkręci się na dobre
Aguś, wzajemnie, wszystkiego dobrego!
Małgosiu, my obie mamy z siewkami pod górę... ale mnie się chyb atym razem powiedzie... nawet widzę pękające nasionka pomidorów koktajlowych