Nie pamiętam kiedy zakwitły ale mam zdjęcia z 10 lipca nie były to pierwsze kwiaty.

Drugie zdjęcie już prawe jesienne.

Kwitły pięknie , wybrałem niestety zbyt słoneczne stanowisko i rośliny nie były zbyt duże
  Kwitły pięknie , wybrałem niestety zbyt słoneczne stanowisko i rośliny nie były zbyt duże  

*cz.3*,  Początki hoyozy i inne roślinki  Madzia

Znowu przesadzać? Czy pomęczyć je jeszcze trochę? I jak na złość ta pogoda do bani
 Znowu przesadzać? Czy pomęczyć je jeszcze trochę? I jak na złość ta pogoda do bani  

Chcialam wam podziekowac za porady jak zrobic rozsady! Z 16 wysadzonych do ziemi kaktusowej (taka bardziej piaskowa) tylko trzy sie nie przyjely. Teraz mam kolejny problem - co ja zrobie z tyloma pelargoniaminoriska pisze:jode22 i magda1975 - wielkie Dzięki za tak dobre wytlumaczenie jak zrobic rozsade pelargonii

Jeszcze male pytanie - kiedy to robic? Czy już czy jeszcze poczekac?
 Bo mam jeszcze trzy mateczne i 12 z nasion
  Bo mam jeszcze trzy mateczne i 12 z nasion   A skrzynki na werandzie sa trzy i jeszcze musi byc tam miejsce na petunie.... Miejscowy sklep ogrodniczy zaliczy w tym roku spadek sprzedazy pelargonii?
 A skrzynki na werandzie sa trzy i jeszcze musi byc tam miejsce na petunie.... Miejscowy sklep ogrodniczy zaliczy w tym roku spadek sprzedazy pelargonii?  

Jak kupne
 Jak kupne