MOJA skromna działeczka
- colli28
- 500p

- Od: 2 cze 2012, o 22:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: MOJA skromna działeczka
Ewcia jak dla mnie tez trochę dziwna cena itd mam kilku sprzedawców na al których poleciła mi osoba z FO ale oni tez maja sporo negatywów nie mniej jednak ona się nie zawiodła hmmm no zobaczymy jakoś będę musiał sobie poradzić :)Lecę na zakupowe szaleństwo
tylko jeszcze nie wiem co mnie spotka
Pozdrawiam miłego dnia 
- colli28
- 500p

Ewciu fakt na ryneczku byłam patrzyłam na cebulki mieczyków sztuka 80gr.ale nie kupiłam jeszcze byłam oglądać jakie to są
Zakupy dzis polegały na kupieniu maszynki do mielenia mięsa z funkcja szatkownicy i innymi pierdołkami oczywiście znalazłam z mulinexa w bardzo fajnej cenie
chciała bym wręczyć mojej siostrze w sobotę bierze ślub
więc będę kupowała 2 szt.jedna dla mnie
Zarezerwowałam już.Zakupiłam również kilka rzeczy jak piżamka do przedszkola i elegancka biała koszula z muszką:) jutro WAM Pokaże mojego elegancika małego:)niestety okazała sie za mała pod szyjką mojego szkraba i mam nadzieje że jutro mi wymienią.
Czy tylko mnie dziś ciśnienie meczy czy was też
Mam gości za nie długo a czuje się jak zwłoki
EWCIU a ty jaka maszynkę do mielenia posiadasz jaka ma moc ta co zarezerwowałam ma 1500W.
Czy tylko mnie dziś ciśnienie meczy czy was też
EWCIU a ty jaka maszynkę do mielenia posiadasz jaka ma moc ta co zarezerwowałam ma 1500W.
- ewa w
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 sty 2012, o 14:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja mam jakiś robot wielofunkcyjny co robi wszystko: trze, miele, szatkuje, miesza - stare toto ale na chodzie
To bedziesz się bawić w sobote
To bedziesz się bawić w sobote
- colli28
- 500p

nO właśnie nie będę się bawić bo nas rozłożyło idziemy do urzędu ona i tak tylko obiadek robi dla najbliższych.
- dorcia7

- Od: 13 lip 2011, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
A dla mnie cena 3 zł nie jest podejrzana , coś kojarzę z ulotki że w Lidlu miały byc po 3,99 złewa w pisze:podobno trzeba bez dwóch ostatnich "oo"
na all kupuje tylko u polecanych bo rok temu wtopiłam kupę kasy w niesprawdzone sklepiki
ta cena 3 zł dla mnie też podejrzana
-- 25 mar 2013, o 19:59 --
Jeszcze tu się wypowiem,kochane moje kupuję na all od kilku lat i jestem zadowolona , nawet jeśli mój sprawdzony sprzedawca ma kilkadziesiąt negatywów to należy spojrzeć że przy niekiedy kilkunastu tysiacach komentarzy pozytywnych to te negatywy to pikuś,zresztą ludzi nie znacie ? jeśli ktoś nie potrafi czytać i myśli że za parę złotych dostanie kulkuletnią wyrośniętą roślinę to chyba jest naiwny ,ja nikogo nie przekonuję ale wiem że kupowałam,kupuję i kupować będę u moich sprzedawców i nie ma co się bezpodstawnie zrażać , zresztą jak zaczną napływać do mnie sadzonki które zimą zakupiłam to zrobię fotki i wstawię w swoim wątku , poza tym wiele sklepów internetowych które tu na forum są wymieniane i polecane ma też swoje aukcje na all..colli28 pisze:Ewcia jak dla mnie tez trochę dziwna cena itd mam kilku sprzedawców na al których poleciła mi osoba z FO ale oni tez maja sporo negatywów nie mniej jednak ona się nie zawiodła hmmm no zobaczymy jakoś będę musiał sobie poradzić :)Lecę na zakupowe szaleństwotylko jeszcze nie wiem co mnie spotka
Pozdrawiam miłego dnia
- colli28
- 500p

Dorciu czy na pewno w Lidlu w reklamie widziałaś sadzonki bukszpanu za 3,99 
- colli28
- 500p

Rozmawiałam z Oster i to prawda w Lidlu są bukszpany tzn były a czy są nadal nie wiem oj tak to jest jak się robi tylko w jednym sklepie zakupycolli28 pisze:Dorciu czy na pewno w Lidlu w reklamie widziałaś sadzonki bukszpanu za 3,99
W tesco widziałem po 4,99. Pozdrawiam
By być szczęśliwym wystarczy zdać sobie z tego sprawę.
U Dareczka w domu: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=64606" onclick="window.open(this.href);return false;
Dareczka działeczka...... http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=66059" onclick="window.open(this.href);return false;
U Dareczka w domu: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=64606" onclick="window.open(this.href);return false;
Dareczka działeczka...... http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=66059" onclick="window.open(this.href);return false;
- colli28
- 500p

dzięki za info.Dariusz80 pisze:W tesco widziałem po 4,99. Pozdrawiam
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Miłego dzionka
, ja pranie zrobiłam i mam zamiar na dwór wywiesić, oj będzie mi pościel dziś pięknie pachniała 
- colli28
- 500p

O super ja właśnie piorę tez ale spodnie od gajerka synka
i tez na balkonie będą fruwały
jeszcze kawy nie piłam M pojechał zawieść małego do przedszkola wykorzystałam go i kazałam kupić żeniszki niebieskie
i groszek pnący pachnący
będziemy wysiewać dziś muszę lecieć do fryzjera robię się na bóstwo
Nie wiem jak to możliwe i macie wszyscy avatary ja jak chce zrobić to mi ciągle wywala że za duży rozmiar
Jutro idę na poszukiwanie bukszpanu
chyba że mi jakiś inny pomysł strzeli do głowy
Iwonka ty mi tu szybko pisz jak tu się obchodzić z tymi żeniszkami jak wzejdą
Iwonka ty mi tu szybko pisz jak tu się obchodzić z tymi żeniszkami jak wzejdą
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Awatarka musisz po prostu zmniejszyć zdjęcie i dopiero wstawiać jako awatar
, a czytałam, że będziesz się bawić na weselu, fajnie 
- colli28
- 500p

Macie mojego elegancika

ledwo żyje jestem nadal przeziębiona

ledwo żyje jestem nadal przeziębiona