Ogrodowe i...nie tylko... krople pamięci cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogrodowe i...nie tylko... krople pamięci cz.2

Post »

BASIU....fuchy sypiania z facetem/wnusiem to ja już mam opanowane....ale nie wysypiam się, raczej czuwam każdy ruch już mnie budzi.....

u mnie piękna słoneczna i mroźna pogoda..........wczoraj jadąc do szpitala widziałam całe stada dzikich gęsi zerujace na polach...szukały wystających spod śniegu ozimin....
Awatar użytkownika
gajowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 maja 2011, o 07:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Jakie cudne "karykaturki", słodkie po prostu...wcale nie karykaturki :D
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37

Post »

....eee a ja będąc przed chwilką u Ciebie tych zdjęć nie widziałam....nie otworzyły się.....
...BAŚKA....weź się w garść i kup większy telewizor B.........

ale natworzyłaś świątecznych cudności.....u mnie w tym roku szykuje się pustka świąteczna......byle je przetrwać.....
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

:wit Basiu ;:196
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2010, o 10:51
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Ewa naprawdę te moje gnioty Ci sie podobają? ;:oj
Szydełkiem mam tym razem nie wiele.
No to jedni pajechalii zadzwonili następni, zaraz będą ;:224 ...4 śtuki
Potem nowi lokatorzy, i może bydzie dosć na dziś :roll:
Krysiu ten TV jest tymczasowo w szufladzie, na wsi mamy Wielki wypasiony 34 cale.
Misiu ;:196 :wit
A i Marysiu-Motyczko Ba.... nie umie, nie jarzy komputera, nie czyta i nigdy dużo wcześniej nie chciał się zbliżyć do komputerów.Nie ciągnie go po prostu i nie grozi mi że będzie mnie inwigilował :) .Obrazki owszem, u Ciebie obejrzał prawie wszystko.Teraz mam mu pokazać trochę Kanady. :D
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
JagiS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 kwie 2012, o 14:10

Post »

Oj, Basiu, a czemu Ty chłopinie fotela z oparciem nie ufundowałaś, tylko na takim zydlu-dupowłazie każesz mu siedzieć :(
Ale ruch u Ciebie, jak na dworcu w Koluszkach ;:oj

:wit Jagoda
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Jaguśko ;:306
JagiS pisze:zydlu-dupowłazie
;:306 daleko masz do morza :wink: ? Szukam miejsca dla przyczepy kempingowej na lipiec :lol: to bym Ci wszystko wytłumaczyła... i dlaczego Banderas nie siedzi przed tym miniaturowym telewizorem w fotelu z oparciem, bo Toto takie jest i woli pufa na ok. 30 minut, dłużej nie może ;:185 gapić się w cokolwiek, nawet w moje przyblakłe błękitne (niegdyś oczęta :wink: )
Na wyjazd z szuflady mam tylko tydzień :tan
Obrazek
na lewo Huta Katowice ;:222
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 gru 2008, o 20:58

Post »

Nie boisz się że go ukradną :?: Ja nic nie mogę zostawić. zaraz może zmienić właściciela ;:223 Super z takimi maluchami ........tylko nie za często ;:173 ;:173 Trochę męczące ;:138
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 paź 2009, o 15:36

Post »

Basiu to święta masz przekichane ,bo jak zrozumiałam to w święta się wyprowadzasz ;:222 Żeby to choć wiosna była ,ale Twoja rezydencja pewnie śniegiem zasypana oj życie ;:180 Oj wnuczki są kochane ale jak człowiek zdrowy i bez dużych problemów,ja ze swoim siałam owies i siałam rzeżuchę ale on wszystko na raz chciałby robić no nie powiem że zmęczona byłam ;:108 Jutro znowu zaczynam walkę z lekarzami i jakoś Święta mi nie w głowie ;:196
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

no, już tylko tydzień! Uciążliwościami przeprowadzki nie ma się co przejmować, bo cel szlachetny, a jak w końcu mrozy odpuszczą, wyjdziesz sobie rano przed chałupę i odetchniesz powietrzem, a nie tym, co Huta Katowice daje, to poczujesz, ze żyjesz :wink:
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Wyjeżdżamy zaraz po świętach.Nic nie robię żadnych obiadów proszonych.Nie będę pocić się i latać jak poparzżona(?) :wink: A w ogóle uważam że na stare lata to dzieci powinny rodziców prosić na obiady,co ;:7 ? Dziwok ze mnie :roll: Wczoraj to moim dzieciom oznajmiłam, a zięć na to...ale nie co niedziela :twisted: ..a zrobisz na święta skrzydełka faszerowane i jabłecznik i ten tort z kiwi.... ;:131
Romciu na mojej wsi jakoś nie okradają ;:oj Nigdy nam nic nie zginęło :D
Elu ;:196 trzymam za Ciebie kciuki i jestem z Tobą całym ;:167
Pati ;:196

Obrazek jest ok. :D

Obrazek Obrazek
barany udziergane w klinice
Awatar użytkownika
romix
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 paź 2010, o 21:45

Post »

ra_barbara pisze: A i Marysiu-Motyczko Ba.... nie umie, nie jarzy komputera, nie czyta i nigdy dużo wcześniej nie chciał się zbliżyć do komputerów.Nie ciągnie go po prostu i nie grozi mi że będzie mnie inwigilował :) .Obrazki owszem, u Ciebie obejrzał prawie wszystko.Teraz mam mu pokazać trochę Kanady. :D
U mnie eMka nie jeździ jako kierowca, choć ma prawo jazdy. Gdyby jeździła, być może na gwałt potrzebny byłby drugi samochód.
U Basi z komputerem byłoby pewnie podobnie.
A tak podział ról jest zgodny.
Moja eMka ma szofera, a Ba... sekretarkę.
:wit
Więcej osiągniesz uśmiechem, niż wyrąbiesz mieczem (William Szekspir).
Pozdrawiam serdecznie, Romek. Zielono mi
Awatar użytkownika
gajowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja się Basia z Tobą zgadzam co do Świąt! W tym roku też się odgrażam, że nic nie zrobię i myślę, ze przynajmniej się zbliżę do tego stanu, bo nikt do nas nie przyjeżdża, a za to my jedziemy na śniadanie do jednego z dzieci...i tak ma być :)
Ale jak czytam o Twoich kuchennych daniach popisowych, to trochę :oops: ja już się zupełnie uwsteczniłam...tak mi się nie chce piec ani gotować...a M na szczęście mało wymagający pod tym względem :wink: więc odpuszczam... Zrobię tylko sernik, bo to z kolei moja popisówka :D No i jasne, jakiś tam żurek, sałatki i takie tam...
romix pisze:
ra_barbara pisze:U mnie eMka nie jeździ jako kierowca, choć ma prawo jazdy. Gdyby jeździła, być może na gwałt potrzebny byłby drugi samochód.
U Basi z komputerem byłoby pewnie podobnie.
A tak podział ról jest zgodny.
Moja eMka ma szofera, a Ba... sekretarkę.
:wit
Ja też mam szofera, bo podobnie - mam prawo jazdy i na tym się skończyła moja przygoda z samochodem :wink: Za to mój M ma...o...kogo on nie ma :) sekretarkę, kucharkę, pracownika administracyjnego, logistyka... :;230 No ale muszę dodać gwoli sprawiedliwości, że ja oprócz szofera mam w jego osobie posłańca, tanią ogrodową siłę roboczą i konserwatora powierzchni płaskich :;230
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

gajowa pisze: Ja też mam szofera, bo podobnie - mam prawo jazdy i na tym się skończyła moja przygoda z samochodem :wink: Za to mój M ma...o...kogo on nie ma :) sekretarkę, kucharkę, pracownika administracyjnego, logistyka... :;230 No ale muszę dodać gwoli sprawiedliwości, że ja oprócz szofera mam w jego osobie posłańca, tanią ogrodową siłę roboczą i konserwatora powierzchni płaskich :;230
o to jak u nas, prócz tego ostatniego :evil: We mnie natomiast dojrzewa potrzeba uniezależnienia się od szofera...ale to chyba poczekam, aż wiekowe auto zdechnie i kupimy coś mniejszego od radzieckiego czołgu...i niższe, żebym coś zza kierownicy widziała... :;230
Awatar użytkownika
gajowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Pat...o...Ty jeszcze masz wybitnego projektanta, nadzorcę robót budowlanych i wykonawcę tychże w jednej osobie :D
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”