Trawnik zniszczony przez psa
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 23 mar 2013, o 22:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Trawnik zniszczony przez psa
A warto spróbować zastosować elektryczny pastuch albo produkt który zmniejsza szkodliwość moczu psiaków - [wymoderowano - reklama] słyszeliście o nim?
To nieprawda, że psa nie da się oduczyć załatwiania się w pewnych miejscach, wystarczy trochę chęci, dobrego nastawienia i troszkę cierpliwości. U nas pies jest tak nauczony, że dla niego główny trawnik jest większą świętością niż dywan w salonie
chociaż troszkę w zimie zaczęła kopać za kretami, ale z tego już chyba też ją wyleczyliśmy 

- aleksandra2323
- 500p
- Od: 28 cze 2008, o 00:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
123stefan123, napisałes 3 posty i w każdym jest nazwa pewnego produktu. Sugeruje zapoznać się z regulaminem i do niego stosować.
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 28 mar 2013, o 01:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam, miałam ten sam problem. Próbowałam różnych sposobów- wszystko na nic:( Ostatnio trafiłam całkiem przypadkowo na stronę [zmoderowano link] , trochę poczytałam i postanowiłam spróbować z tym extra produktem. Jest łatwy w użyciu no i nie szkodzi mojej psince:) Likwiduję amoniak w moczu, a to on wypala trawę:D polecam:)
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 23 cze 2014, o 14:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mój psiak (Lola) też poniszczył mi trawnik. Na początku nie przeszkadzało mi to, ale po kilku latach miałam już dosyć żółtych plam na trawie. Poczytałam trochę w internecie i znalazłam produkt Dog Rocks (chyba dobrze napisałam, można sprawdzić w internecie). Po tygodniu widać pierwsze efekty. Spróbujcie, może wam też pomoże.