Trawnik zniszczony przez psa

Rośliny wieloletnie, trawy, paprocie, lawenda, chryzantemy, piwonie, ...
123stefan123
0p - Nowonarodzony
0p - Nowonarodzony
Od: 23 mar 2013, o 22:28
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Trawnik zniszczony przez psa

Post »

A warto spróbować zastosować elektryczny pastuch albo produkt który zmniejsza szkodliwość moczu psiaków - [wymoderowano - reklama] słyszeliście o nim?
Awatar użytkownika
zakol13
50p
50p
Od: 7 lip 2011, o 19:47
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

To nieprawda, że psa nie da się oduczyć załatwiania się w pewnych miejscach, wystarczy trochę chęci, dobrego nastawienia i troszkę cierpliwości. U nas pies jest tak nauczony, że dla niego główny trawnik jest większą świętością niż dywan w salonie :) chociaż troszkę w zimie zaczęła kopać za kretami, ale z tego już chyba też ją wyleczyliśmy :)
Awatar użytkownika
aleksandra2323
500p
500p
Od: 28 cze 2008, o 00:20

Post »

123stefan123, napisałes 3 posty i w każdym jest nazwa pewnego produktu. Sugeruje zapoznać się z regulaminem i do niego stosować.
zoneczka20
0p - Nowonarodzony
0p - Nowonarodzony
Od: 28 mar 2013, o 01:05

Post »

Witam, miałam ten sam problem. Próbowałam różnych sposobów- wszystko na nic:( Ostatnio trafiłam całkiem przypadkowo na stronę [zmoderowano link] , trochę poczytałam i postanowiłam spróbować z tym extra produktem. Jest łatwy w użyciu no i nie szkodzi mojej psince:) Likwiduję amoniak w moczu, a to on wypala trawę:D polecam:)
sandrulek12369
0p - Nowonarodzony
0p - Nowonarodzony
Od: 23 cze 2014, o 14:55
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Mój psiak (Lola) też poniszczył mi trawnik. Na początku nie przeszkadzało mi to, ale po kilku latach miałam już dosyć żółtych plam na trawie. Poczytałam trochę w internecie i znalazłam produkt Dog Rocks (chyba dobrze napisałam, można sprawdzić w internecie). Po tygodniu widać pierwsze efekty. Spróbujcie, może wam też pomoże.
ODPOWIEDZ

Wróć do „BYLINY, trawy, zioła”