Przecież zaraz im zabierzesz

Czy to już tegoroczne krokusy?

...
 ...

. Pogadamy na wiosnę albo za rok
 . Pogadamy na wiosnę albo za rok   Gosiu do jesieni może będę coś mogla powiedzieć.
 Gosiu do jesieni może będę coś mogla powiedzieć. 

ich sobie zamówiłam na wiosnę, ale Hot Cocoa niestety nigdzie nie spotkałam, czyżby i Ciebie zaczynała dopadać "epidemia różyczkowa"
 ich sobie zamówiłam na wiosnę, ale Hot Cocoa niestety nigdzie nie spotkałam, czyżby i Ciebie zaczynała dopadać "epidemia różyczkowa"  . My też w tej chwili mamy w plusie wczoraj  było +10, więc możesz sobie wyobrazić jak u mnie wygląda, niezbyt ciekawie, ale i tak wolę to jak śnieg i mróz. W powietrzu czuć było powiew wiosny, jak ja bym chciała, żeby zima już nie wróciła, ale to tylko moje pobożne życzenie, bo nie wierzę, że już tak zostanie. Mróz zapewne wróci, a bez śniegu roślinkom zaszkodzi
. My też w tej chwili mamy w plusie wczoraj  było +10, więc możesz sobie wyobrazić jak u mnie wygląda, niezbyt ciekawie, ale i tak wolę to jak śnieg i mróz. W powietrzu czuć było powiew wiosny, jak ja bym chciała, żeby zima już nie wróciła, ale to tylko moje pobożne życzenie, bo nie wierzę, że już tak zostanie. Mróz zapewne wróci, a bez śniegu roślinkom zaszkodzi 

, że M musiał przyjechać z odsieczą. Normalnie mam już dość tej zimy, były trzy ładne dni, kiedy nawet troszkę porobiłam, słoneczko świeciło, a tu znów szaruga, zimno i nijako, na tyle dobrze, że ten śnieg zdążył spaść przed mrozami jakie niedawno mieliśmy (-16) i ochronił nieco roślinki.
, że M musiał przyjechać z odsieczą. Normalnie mam już dość tej zimy, były trzy ładne dni, kiedy nawet troszkę porobiłam, słoneczko świeciło, a tu znów szaruga, zimno i nijako, na tyle dobrze, że ten śnieg zdążył spaść przed mrozami jakie niedawno mieliśmy (-16) i ochronił nieco roślinki.
 Tez mam dosc tej szarzyzny ! Slonca chce !!
 Tez mam dosc tej szarzyzny ! Slonca chce !!
 , a tamto, no cóż zobaczymy jak w końcu wiosna zawita.
, a tamto, no cóż zobaczymy jak w końcu wiosna zawita.

. U nas jeszcze śnieg po kątach leży, a tulipany dopiero wschodzą. Nie wspomnę o szafirkach...
 . U nas jeszcze śnieg po kątach leży, a tulipany dopiero wschodzą. Nie wspomnę o szafirkach...

. Skorzystałyśmy z ładnej pogody, teraz czekam za 1 kwitnięciem.
 . Skorzystałyśmy z ładnej pogody, teraz czekam za 1 kwitnięciem.