Marzy mi się już taka łączka krokusów
Kolorowy świat
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kolorowy świat
Michał patrząc na długoterminowe pogody tracę nadzieję ze zima kiedykolwiek się skończy .
- Mufka

- Od: 11 lut 2009, o 20:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Krokusowa łączka w moich ulubionych kolorach, marzenie
Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
- mar33

- Od: 13 mar 2012, o 16:35
Michał zapowiadało się, że niedługo będą takie łączki ale po wczorajszych opadach i dzisiejszych, a sypie cały czas, to będziemy je oglądać pod koniec kwietnia 
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
-
Michal M
- 200p

- Od: 8 sty 2013, o 09:04
Zobaczyłem prognozy pogody i się załamałem... na sobotę i niedzielę mrozy do -18. Wiosna chyba zgubiła drogę do nas...
-
Michal M
- 200p

Skoro zima nie ma zamiaru odpuścić, nie ma póki co szans na zdjęcia z nowego sezonu, to zapraszam do pozwiedzania ogrodu Keukenhof w Holandii, który udało mi się zobaczyć w zeszłym roku Keukenhof 2012
kilka zdjęć na zachętę

kilka zdjęć na zachętę

- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Cudnie...jestem po wrażeniem tych ogrodów, może uda mi się kiedyś to wszystko zobaczyć na własne oczy 
- sosna1
- 500p

- Od: 23 mar 2010, o 22:03
No to rozumiem! Wiosna będzie i u nas - może? Ale takich mrozów to chyba u Ciebie już nie będzie. U nas -15 ma jeszcze być 
-
Michal M
- 200p

Agnieszko, polecam szczerze, jeśli uda Ci się tam kiedyś pojechać to koniecznie zarezerwuj sobie cały dzień. Ogród jest ogromny
Zosiu, jeszcze się nie zdarzyło, żeby wiosny nie było, tylko kiedy. Wszyscy już tacy niecierpliwi. Mam nadziej, że tak silnych mrozów już nie będzie, na razie podchodzę z pewną rezerwą do prognoz długoterminowych
Zosiu, jeszcze się nie zdarzyło, żeby wiosny nie było, tylko kiedy. Wszyscy już tacy niecierpliwi. Mam nadziej, że tak silnych mrozów już nie będzie, na razie podchodzę z pewną rezerwą do prognoz długoterminowych
Michale: i jak tu nie kochać tulipanów?
Ja nie posadziłam tej jesieni ani jednego
cóż.. nie byłam jeszcze członkiem FO:). Jesienią 2011 posadziłam ich sporo i z 30 krokusów- wszystko zmarzło, co do sztuki...tej jesieni postaram się posadzić tulipany i krokusy w bardziej nasłonecznionym miejscu. Szkoda, że nie można wiosną nadrobić jesieni i posadzić tulipany, by jeszcze w tym roku zakwitły

Ja nie posadziłam tej jesieni ani jednego
-
Michal M
- 200p

Agnieszko, witaj
. Przepadło też sporo tulipanów i trochę krokusów. Zobaczymy jak będzie w tym roku, martwią mnie te ciągłe nawroty zimy.
trafiłaś akurat na kiepską zimę, straty miałaś duże, zresztą tak jak chyba większość z nas. U mnie w ogrodzie zmroziło w zeszłym roku przebiśniegi, które już szykowały się do kwitnięcia, została tylko niewielka kępkaAga789 pisze:Michale: i jak tu nie kochać tulipanów?
Ja nie posadziłam tej jesieni ani jednegocóż.. nie byłam jeszcze członkiem FO:). Jesienią 2011 posadziłam ich sporo i z 30 krokusów- wszystko zmarzło,
- ewa_rozalka
- 1000p

- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Michaś ,piękne te cebulowe ogrody ,chciałabym choć namiastkę zobaczyć we własnym . 
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Michał u mnie też były duże straty największe w wiosennych kwiatach , ale również lilie , brunery ,róże , i jeszcze wiele innych kwiatów .
-
Michal M
- 200p

Ewo, chyba każdy marzy o takim ogrodzie... zwłaszcza teraz, kiedy za oknami
(już nie będę wymawiał tego co jest bo szkoda się denerwować). Sprawdzałem dzisiaj prognozy. Jest nadzieja.
Już od połowy przyszłego tyg. temperatury mają być na plusie a w kwietniu ponad 10 stopni (oczywiście na plusie).
Geniu, jak myślisz, czy tegoroczna zima też wyrządziła duże szkody? Ja mam nadzieję, że nie. W końcu ratunkiem był ten znienawidzony już przez wszystkich śnieg.
Geniu, jak myślisz, czy tegoroczna zima też wyrządziła duże szkody? Ja mam nadzieję, że nie. W końcu ratunkiem był ten znienawidzony już przez wszystkich śnieg.
- ewa w

- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Byłam tan pod koniec sierpnia park zamknięty a po kolorach ani śladu. On tylko ożywa na wiosnę ale za to jak 
-
Miriam

- Od: 16 lip 2011, o 12:31
Niesamowite widoki
Słów nie mogę dobrać,żeby wyrazić podziw!Zastanawiam się,czy co roku są te same wzory,czy zmieniają wszystko.Ileż to pracy 
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3