Tade k, pomidorzanka, Iwonka- strajk dalej trwa, bo ja stanowczo protestuje przeciwko zimie
KLEO1-przemysłowa to jeszcze nie, ale powoli zaczynam odczuwać brak miejsca, czekam na wiosnę bo część moich podopiecznych pojdzie pod folię na ogrodzie
Hasło : Zima musi odejść
też umieszczam
Kubasia - zapraszam, dziś patrzę a tu kolejne roślinki się wykluwają, oj będzie sesja foto dziś
sylvia_sirena-

musi w końcu odpuścić, mogę nawet jaja w śniegu święcić, ale po świętach wiosna na pewno przyjdzie
oxalis- no to Kasiulek skarbnik już jest, a kto zostanie prezesem, może Tadek jako pomysłodawca

damy jej

tej Wrednej Białej Zołzie
A uprawę na knota podpatrzyłam na jednej z rosyjskich stron o uprawie fiołków, nic nie zrozumiałam, ale podpatrzyłam .... potrzebny styropian, stara rajstopa i gotowe, na razie to eksperyment, ale jak sie uda, to wszystkie moje fiołaski tak posadzę, i będę mieć z głowy ich podlewanie, bo i tak dużo mam tych wszystkich roślinek. Tylko fiołeczki tak mam i to 4, ale kto wie ...
AGNESS- kochana

,a gąbczak to bardzo popularna i znana roślinka, ale w klimacie tropikalnym, ja wierzę że mi sie uda, i wiosną będę sie chwalić swoimi gąbkami kąpielowymi