Witajcie w mojej bajce ...czekamy na wiosenkę :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witajcie w mojej bajce ...czekamy na wiosenkę :)

Post »

No to wstawiam wodę na kawę...trzeba Dorotce pomóc :uszy
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Annes 77 pisze:No to wstawiam wodę na kawę...trzeba Dorotce pomóc :uszy
Nooo... może trzeba rzeczywiście odkopać spod śniegu? Dorotko, nie wstydź się, wracaj, my wiemy, że to nie Twoja wina, że się odliczanie do wiosny nie sprawdziło... ;:224
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Dorotka nie może nam podać radosnej wiadomości , bo jej nie ma. Dorotko nie wstydź się my już Ciebie chcemy nie wiosny - wiosnę nam amerykanie ukradli! a raczej przesunęli na termin nieokreślony :;230 :;230
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Matko ja sie chyba od was uzalezniłam no....neta nie miałam ponad dwa dziony i jak mii zle było no ;:145
Jak dobrze,że jestescie ;:cm ...rozbawiłyście mnie na wejściu...kochane duszyczki ;:3
Dziewczyny kochane odpowiem na wpisy pózniej...powiem tylko że w poniedziąłek zasypało mnie na ament ...Dzisiaj jak to przystało na wiosenkę....wszystko się prawie stopiło, słońce miałam fantastic....może się rozkręci...no, wiem ,że mętnie się tłumacze ale ...co tam nie poddawamy się co... ;:134 ja dzisiaj na szybkiego zmontuje jako Marzannę i popłynie jutro za kare chyba w kibelku ... ;:306
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dobry wieczór ;:196 Jak nastrój? Net jest? :)
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Dorotko forumki chciały zorganizować akcje poszukiwawcza... tak długo Cie nie było- ale masz usprawiedliwienie ;:196
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dorotko, jeśli można radzić...nie w kibelku....Ty wiesz, jaka to śmierdząca robota potem odetkać? :shock:
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dobra ...bierę sie za odpisywanie , bo czasa mam w końcu :uszy
Jagódko kochana...jak juz do ciebie wdepnęłam...to na amenta ;:196 ciesze się ,ze zajrzałaś do mnie ;:196 Masz bardzo klimatyczny ogród ...a mi z takich trudno wyjść.Róże staram się podpisywać...ale te moje ulubione to juz do uprzykrzenia pokazywałam ,i przestałam...okejos poprawie się :uszy Odnośnie Marzanny a własnie ,ze się uprę i ją spuszczę ;:130
Jagi i sweetka...niezła z was ekipa no...poprawiacie mi humorek ;:306 Tak myslę...ale by sie działo jakbysmy wszyscy blisko siebie mieszkali ;:306 ;:303 :;230
Julek...u mnie 18 tego nadejszła zima ...nasypało tyle tego ,żem, za głowę się złapała ;:202 Dzisiaj już prawie sladu po tym śniegu nie ma :wink: Ale ciepluśkiej wiosny tak i sie chce ,że ech ;:173 Ciekawam jak twoje nowe piesy :wit szczególnie ten Tulik ;:108
Marysiu...u mnie ze sniegiem w poniedziałek było jak u ciebie...az zawyłam jak zobaczyłam to białe gó...przez okno...i to jakie płaty ;:202 Pocieszające jest to ,że mrozu od tego czasu nie było...więc dzisiaj już toto prawie we wspomnieniach :heja
Jadziu ja nie wiem jak u Ciebie...ale jak były mrozy , to u mnie było goło ;:145 i tego sie obawiam, śnieg spadł dopiero w poniedziałek...a to już u mnie po mrozach było...Jakaś ta wiosna taka niewydarzona w tym roku....mam nadzieję ,że potem już będzie ciepło , bez żadnych hocków klocków ;:219
Robalku kochany...tobie to sie na prawde dostało tej zimy.... ;:4 A niech juz idzie w pierony...mam jej po kokardy :twisted:

cdn....

Obrazek

niebawem rozwinie sie Charisma

Obrazek

i Sumatra
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Cześć mała,fajnie ze juz jesteś.Odpowiedz prosze w wolnej chwili na pw. :wit
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Effciu pw, kochana ;:196 ...ej ty mówisz do mnie mała....no..trochę przeczulona jestem na tym punkcie, bo robię się najniższa w rodzinie ...a mam całe 168 ;:224
Marysiu wypluń to sepuku ...zbiorowe ;:306
sweetka
sweety pisze:Obrazek
co to ma byc...no ;:202 ...dziewczyny no trzymajta sie jakos no...zima bierze nas na przetrzymanie ale my sie nie dajemy tak... ????? garda w górę...i walka ;:134
Aneczka Anes77 jak tam zima ,jeszcze jest u ciebie...u mnie spłynęło już prawie wszystko ;:130
Małgosia masz kolejna rózyczkę...brawo ;:138 ,od razu mi lepiej ...zaraz wdepnę do ciebie, pewnie sie pochwaliłas ;:215
Helenko no ...i tak trzymamy...zima sobie idzie...i nadchodzi śliczniusia paniusia wiosenka ;:303
Patka i ty , ty tez watpisz w nadejście wiosny... ;:219 no wiem ,że nie za fortunne to jej wejście...ale no daj jej szansę, przyczaiła się no ;:218
Effcia ty tez zasypana....no ludzie kochani... ;:202
Marysiu rzeczywiście jeszcze wczoraj fest zasypana byłam....ale łopata mie się złamała...więc już w tym roku nie życzę sobie śniegóff f i takiego tam innego tałatajstwa
Jaga ...czytam u ciebie ,ża Kadabra ciachnięta ...więc wykopy samochodu się udały ;:306
Aguniu..no net jest ufff ...dobrze , bo bez was jak bez reęi... :wink: i nogi :uszy Czytam u Ciebie,ze z samopoczuciem lepiej i plany ruszyły pełno paro ,cieszę się jak ci lepiej ;:196 ;:196
Ewciu jestem jestem...wiesz ,ze jak mnie nawet na łaczach nie ma , to sercem jestem z wami ;:4 No i nosi mnie wtedy strasznie ;:130
Pati ...zima sama sobie nagrabiła...ma czego chciała...było nie wywijać ;:209
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

No od razu lepiej, Ty wiesz jak głupio było jak Cię nie było :lol: Marzannę jutro na wyspie topimy, palimy i nie wiadomo co jeszcze! ;:134
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Maaaryyysiuuu ;:196 A wiesz jak mi zle bez was...jak jakaś sierota się pętałam ....od scian odbijałam :roll: No i fajnie z ta Marzanną ;:138 ...jak sie wszystkie jej dobierzemy do....to sobie na długo popamięta zołza jedna ;:138
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Dorotko to uzależnienie od forum jest bardzo bolesne, wiem coś o tym i choć czasu brak to wpadam aby tylko poczytać bo na pisanie już go nie starcza ;:131 a co będzie w sezonie ;:202
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Majeczko ...bolesne :wink: no nie...przyjemne to uzależnienie...sama radość, bolesne jest jak nie mam kontaktu... ;:196 Tak tak niebawem buchnie wiosna i będzie pełno roboty ale tez pełno radości ,którą przeciez trzeba się podzielić ;:215 Jak tam zima ...poszła sobie juz od ciebie :?: U mnie juz prawie po sniegu :uszy
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No i gdzie triumfalny napis "Do wiosny 0 dni"? Konsekwentnym trzeba być...i nie wyglądać za często za okno :)
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”