Po kablu?Mariola54 pisze:W linii prostej też mam niedaleko do Łodzi
Saga rodziny moderatorów ;)
- Yaro32
- Przyjaciel Forum

- Od: 15 wrz 2006, o 23:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No to jestem w najgorszej sytuacji bo z Mazur będzie najdalej. Ale cóż ktoś musi mieć gorzej aby komuś było lepiej. Podobają mi się dyscypliny przygotowane przez Nalewkę. Ja bym dorzucił jeszcze trójbój ogrodniczy (kopanie 1 ara działki + pielenie pietruszki + podlewanie na czas za pomocą dziurawej konewki). ;:6
Pozdrawiam - Jarek
Pozdrawiam - Jarek
Jakie to wspaniałe uczucie być ojcem i mieć wspaniałą rodzinę.
Działka Anety, Jarka i Igorka (Yaro32)
Działka Anety, Jarka i Igorka (Yaro32)
- Nalewka
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kolejne pomysły:
- ogrodnictwo - strzyżenie figur z ligustru - wygrywa właściciel krzewów
- budowle ogrodowe - oczko wodne na czas - wygrywa ten, komu woda nie wsiąknie w glebę
- kuchnia ogrodowa - kto zje największą dynię na surowo i nie padnie
- sadownictwo - wdrapywanie się na najcieńszą gałąź - bez upadku i złamania (gałęzi i kończyn)
- ogrodnictwo - cięcie słomy nożyczkami - wygrywa ten, kto ma najmniejsze bąble na dłoniach
- życie społeczne - śpiew przy ognisku - wygrywają ci, co słabo słyszą
- masochizm - pielenie żywopłotu - wygrywa każdy uczestnik
- budowle ogrodowe - oczko wodne na czas - wygrywa ten, komu woda nie wsiąknie w glebę
- sadownictwo - wdrapywanie się na najcieńszą gałąź - bez upadku i złamania (gałęzi i kończyn)
- ogrodnictwo - cięcie słomy nożyczkami - wygrywa ten, kto ma najmniejsze bąble na dłoniach
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
-
Krysia
- Przyjaciel Forum - weteran

- Od: 15 paź 2006, o 00:07
Aurynkoaurynka pisze:JAK NAJBARDZIEJ!!!!Krysia pisze:Czy mogę czuć się zaproszona na tę imprezkę ?Moja kochana czarodziejko wywróżysz mi , czy nadaję się do opieki nad kiciusiami i czy po tej imprezie nie wylecę z forum
![]()
![]()
Już Ci mogę wywróżyć.Takie miłe dziewczyny jak Ty, z tak pięknymi oczami, nadają się do opieki nawet nad zdziczałymi kiciusiami i nie tylko. Nie mówiąc już o takich starych czarownicach jak ja
A po takich imprezkach, w tak doborowym towarzystwie, można się tylko lepiej poznać i zaprzyjaznić.
Nie wiem czemu miałabyś wylecieć z forum.
Nigdy nie wiesz co Ci los zgotuje. Ja właśnie na takiej imprezie sylwestrowej poznałam mojego męża i dzięki Bogu jesteśmy ze sobą już 34 lata.
Pozdrawiam Krysia
Jeśli wymagamy od życia zbyt wiele,zwykle nic nie dostajemy.
Jesteś kochana.!!!Krysia pisze:Aurynkoaurynka pisze:JAK NAJBARDZIEJ!!!!Krysia pisze:Czy mogę czuć się zaproszona na tę imprezkę ?Moja kochana czarodziejko wywróżysz mi , czy nadaję się do opieki nad kiciusiami i czy po tej imprezie nie wylecę z forum
![]()
![]()
Już Ci mogę wywróżyć.Takie miłe dziewczyny jak Ty, z tak pięknymi oczami, nadają się do opieki nawet nad zdziczałymi kiciusiami i nie tylko. Nie mówiąc już o takich starych czarownicach jak ja![]()
![]()
![]()
A po takich imprezkach, w tak doborowym towarzystwie, można się tylko lepiej poznać i zaprzyjaznić.
Nigdy nie wiesz co Ci los zgotuje. Ja właśnie na takiej imprezie sylwestrowej poznałam mojego męża i dzięki Bogu jesteśmy ze sobą już 34 lata.
Fakt Krysiu - los bywa zarówno przyjacielski jak i okrutny. Nigdy nie wiadomo, co może się wydarzyć. 8) No ale imprezka z Twoim udziałem, to na pewno jest rewelacyjna sprawa.
-
Reposit-10
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nalewka pisze:Kolejne pomysły:
Brawo Nalewko - bardzo podobają mi się Twoje konkurencje na nasze spotkanie. Zapisuję się na wdrapywanie na drzewo i śpiew przy ognisku !
To bym jeszcze "zdzierżyła"
-
Krysia

O!! Nelu!!
Zaskakujesz mnie.Wiem już że potknęłyśmy się zaraz po ślubie na tych samych potrawach,ale teraz
Pozdrawiam Krysia
- Admiiin
- Przyjaciel Forum

- Od: 6 wrz 2006, o 22:02
- Kontakt:
Albo podwójną osobowość 
lub Ty to nie Ty ale Ona..
lub Ty to nie Ty ale Ona..
---...== Admin ==...---
Przyjazne Forum.... dla Kochających Rośliny...
www.FORUMOGRODNICZE.info
Przyjazne Forum.... dla Kochających Rośliny...
www.FORUMOGRODNICZE.info
-
Krysia

Jeśli lubisz osóbki które lubią się pośmiać,potańczyć i pośpiewać....No to masz mnie całąaurynka pisze:Jesteś kochana.!!!Krysia pisze:Aurynkoaurynka pisze:JAK NAJBARDZIEJ!!!!Krysia pisze:Czy mogę czuć się zaproszona na tę imprezkę ?Moja kochana czarodziejko wywróżysz mi , czy nadaję się do opieki nad kiciusiami i czy po tej imprezie nie wylecę z forum
![]()
![]()
Już Ci mogę wywróżyć.Takie miłe dziewczyny jak Ty, z tak pięknymi oczami, nadają się do opieki nawet nad zdziczałymi kiciusiami i nie tylko. Nie mówiąc już o takich starych czarownicach jak ja![]()
![]()
![]()
Nigdy nie wiesz co Ci los zgotuje. Ja właśnie na takiej imprezie sylwestrowej poznałam mojego męża i dzięki Bogu jesteśmy ze sobą już 34 lata.![]()
Fakt Krysiu - los bywa zarówno przyjacielski jak i okrutny. Nigdy nie wiadomo, co może się wydarzyć. 8) No ale imprezka z Twoim udziałem, to na pewno jest rewelacyjna sprawa.
A zimne piweczko też lubię..bardzo Pozdrawiam Krysia
- Nalewka
- Przyjaciel Forum

No nieźle, za przebranie ma być tylko kapelusz? I nic więcej na sobie? To już orgietka, a nie bal przebierańców. Poza tym, w takim razie muszę zacząć prasować swój "strój" 
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
-
Krysia

Ja zawsze mogę założyć czapkę niewidkę
Lilu,pomarzyć nie dajesz.
W domu święta ,święta sprawa.Powoli zaczynam się rozkręcać. Barszcz już zakisiłam,boczek i szyneczki leżą w marynacie.Ryby czekają w zamrażarce,tylko na patelnie.Pierogi i uszka zamrożone.
No ,jak by kto pytał,to ja już prawie gotowa.
Jeszcze tylko choinka.
Lilu,pomarzyć nie dajesz.
W domu święta ,święta sprawa.Powoli zaczynam się rozkręcać. Barszcz już zakisiłam,boczek i szyneczki leżą w marynacie.Ryby czekają w zamrażarce,tylko na patelnie.Pierogi i uszka zamrożone.
No ,jak by kto pytał,to ja już prawie gotowa.
Jeszcze tylko choinka.Pozdrawiam Krysia
- Nalewka
- Przyjaciel Forum

A czy dałaś przepis na takie samodzielnie kiszony barszcz? Bo w opcji Szukaj - nie znalazłamKrysia pisze:Barszcz już zakisiłam,boczek i szyneczki leżą w marynacie.Ryby czekają w zamrażarce,tylko na patelnie.Pierogi i uszka zamrożone.