Wiosna...tuż, tuż w wiejskim ogrodzie
-
elakuznicom
- 500p

- Od: 13 cze 2012, o 18:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Wiosna...tuż, tuż w wiejskim ogrodzie
Marysiu dobrze że już jesteś -"dzień bez ciebie -dzień smutny" sprzęcicho 1 klasa kocham wszystkie dobre gadżety przydatne w ogrodzie bo też tak mam -dużo różnych rzeczy robię sama, bo nie lubię prosić i czekać
a poza tym usłyszę po co Ci to?i święte słowa babci że tanie wychodzi drogo - idę oglądać fotorelację z wykładów
Ela
pozdrawiam Ela
- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 paź 2009, o 15:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja też jestem i zastanawiam się czy wiosna to dopiero w maju będzie
Dobrze że muszę w domu siedzieć bo wieje strasznie wyszłam do samochodu jak jechałam do lekarza to myślałam że mnie przewróci i myk do domu 
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
Maryś pod tym względem mamy identyczne charakteryMaska pisze:Renatkodużo różnych rzeczy robię sama, bo nie lubię prosić i czekać
a poza tym usłyszę po co Ci to?
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Agnieszko , a w tym roku będzie z bukszpanu śnieg strzepywać
Eluniu elakuznicom jesteś Kochana ja też za Wami tęskniłam i bardzo żałowałam, że mnie położyli spać w sypialni a nie tam gdzie stał komputer
, bo na pewno pod osłoną nocy poserfowałabym
Eluniu ElleBelle u nas wiatru nie ma, ale śniegiem zacinało nieźle, teraz ciemno to na szczęście nic nie widzę! coś się porobiło z naszą przyrodą
Iwonko coś mi się zdaje, że same sobie to załatwiłyśmy
ale już za późno.... wszyscy wychowani!
Eluniu elakuznicom jesteś Kochana ja też za Wami tęskniłam i bardzo żałowałam, że mnie położyli spać w sypialni a nie tam gdzie stał komputer
Eluniu ElleBelle u nas wiatru nie ma, ale śniegiem zacinało nieźle, teraz ciemno to na szczęście nic nie widzę! coś się porobiło z naszą przyrodą
Iwonko coś mi się zdaje, że same sobie to załatwiłyśmy
- reniusia20
- 1000p

- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No to zima wróciła nie dość że wieje to śniegiem sypie na całego!!

tak Maryś Zosie samosie już tak mają, a potem cieżko coś wyegzekwować skoro jest się samo wystarczalnąMaska pisze:
Iwonko coś mi się zdaje, że same sobie to załatwiłyśmyale już za późno.... wszyscy wychowani!
- Maska

- Kontakt:
Reniu mamy wspólną niedolę - temperatura zerowa a śnieg mokry!
Iwonko martwi mnie Twoja łepetynka, żebyś się Ty dzisiaj nie załatwiła tymi oknami
Iwonko martwi mnie Twoja łepetynka, żebyś się Ty dzisiaj nie załatwiła tymi oknami
Jak to miło że ktoś się o mnie martwi
Szczerze to boli coraz bardziej , czasem aż mrucze z bólu
Szczerze to boli coraz bardziej , czasem aż mrucze z bólu
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Marysiu, ale masz sprzęt
Z takim oprzyrządowaniem żadne ugory Ci nie straszne
Z takim oprzyrządowaniem żadne ugory Ci nie straszne
- Maska

- Kontakt:
Iwonko a nie potrafisz przyspać bólu? Spróbuj położyć się spokojnie i staraj się zasnąć
Kasiu nie większość moich ugorów nawet taki sprzęt za słaby
Kasiu nie większość moich ugorów nawet taki sprzęt za słaby
- Darmokot

- Od: 10 lis 2012, o 20:37
Marysiu drzewka teoretycznie mają już czas na szczepienie ale w przypadku obecnej pogody ten czas się trochę opóźni. W każdym razie zrazy koszteli stoją w wiaderku z wilgotnym piaskiem i czekają...właśnie mnie zasypuje śnieg 
- Maska

- Kontakt:
Michale u mnie jest śnieg mokry i plusowa temperatura, a w ciągu dnia minusowa i tak do czwartku, bo w czwartek znowu nocne mrozy! Niestety te mrozowe prognozy się spełniają tylko te plusowe nie! Miało już być jakieś +15 stopni i co
Mój obcinacz drzew nabrał wody w usta mimo że zapewniał i tak za każdym razem 
- renzal

- Od: 13 maja 2011, o 12:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tu mam szczęście, że obaj lubią warzywa, a pod kwiatami nie muszą obrabiać.Maska pisze:Renatkodużo różnych rzeczy robię sama, bo nie lubię prosić i czekać
a poza tym usłyszę po co Ci to?
Ja lubię udogodnienia (przez kręgosłup) i wymyślam dziwne rzeczy, jak nawadnianie i ogórki na pionowo, choć pomysł z agrowłókniną na mojej działce się nie sprawdził. Panowie się ,,lekko" buntują, ale jakoś ich przekonuję
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja
)Nadzieja umiera ostatnia...
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja
Marysiu nieśmiało i ja gratuluję wyplecenia pierwszego koszyczka. Ja lubię haftować , uspokajam się jak coś tam sobie dłubię .
Huśtawka pogodowa jest już nie do wytrzymania, jeszcze ten" wisielczy" humor jak spojrzę za okno.
Nie gań mnie, wiem że piszę czasami puste posty.
Huśtawka pogodowa jest już nie do wytrzymania, jeszcze ten" wisielczy" humor jak spojrzę za okno.
Nie gań mnie, wiem że piszę czasami puste posty.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- Maska

- Kontakt:
Renatko gdybym się za każdym razem prosiła to może, ale to nie leży w mojej naturze, od dziecka nie lubiłam prosić, ja daję sygnały jak ktoś ich nie rozumie, to.....
Julianko nigdy nie będę Cie ganić za puste posty , ale zawsze będę dziękować za odwiedziny - te bez pisania też
Ja niestety nic nie dłubię ostatnio, bo wpadłam w FO po uszy i liczę na odwyk ogrodowy, ale jakoś nie mam szczęścia do startu w tym roku
W ogrodzie miejscami mam śnieg do połowy łydki, kurnik musiałam odśnieżyć bo kury bały się wyjść w zaspę, Miska z wodą była dziurką w zaspie - studzienką i dlatego muszę czymś się odstresować. Zdjęcia z ogrodu dzisiejszego mam ale postanowiłam je zostawić na lipiec, jak będziemy narzekać na upał i suszę

Julianko nigdy nie będę Cie ganić za puste posty , ale zawsze będę dziękować za odwiedziny - te bez pisania też
W ogrodzie miejscami mam śnieg do połowy łydki, kurnik musiałam odśnieżyć bo kury bały się wyjść w zaspę, Miska z wodą była dziurką w zaspie - studzienką i dlatego muszę czymś się odstresować. Zdjęcia z ogrodu dzisiejszego mam ale postanowiłam je zostawić na lipiec, jak będziemy narzekać na upał i suszę