Santana51 - mnie mozesz dopisać do listy osób którym smakuje Black Cherry, ale ja w ogóle mam bzika na punkcie czarnych pomidorów.
Artur - Wrzuć zdjęcie tego "20x20cm", to musi być jakaś miniaturka


Podjąłem decyzje, będą,tyle że zredukowałem ilość krzaczków z 3 do 2Kalma pisze: Santana51 - mnie mozesz dopisać do listy osób którym smakuje Black Cherry, ale ja w ogóle mam bzika na punkcie czarnych pomidorów.

Raczej późny, nawet bardzo późny. Odporny na choroby. Większość zerwałem pod koniec września jeszcze zielonych. Doskonale dojrzewały w ciemnym kartonie aż do grudnia w temp. ok. 15'C. Bez przesuszania. Smak dobry, lepszy niż wówczas dostępne pomidory marketowe.santana51 pisze:A może ktoś mi coś powie o P-20 Blue, najbardziej mnie interesują jego walory smakowe.



Kalma pisze:aż boje się zapytać ile NIE-koktajlowych
Proszę bardzo .....Kalma pisze:Artur - Wrzuć zdjęcie tego "20x20cm", to musi być jakaś miniaturka





To nie tak, może to wina mało czytelnych piktogramów.pomidorzanka pisze:Emet, podobno ma mieć 20 cm, więc co tu ogławiać, i po co.
