A jeżeli będziecie z Panem M w Małopolsce to serdecznie zapraszam czym chata i wiejski ogród bogaty.....
Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 16
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 16
Agnieszko amerykanie przesunęli mróz na sobotę a może zmienią zdanie i nam odpuszczą
A jeżeli będziecie z Panem M w Małopolsce to serdecznie zapraszam czym chata i wiejski ogród bogaty.....
Na jajecznicę z wiejskich jaj 
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
hihihiasia2 pisze:(...)Kto pił winko, to pił.... Następnym razem nie kieruję....aguniada pisze:Kasik, pogoda była, nastroje też, winko takoż...
Jasne, zapraszam!aguniada pisze:Martusiu, jak dobrze pójdzie, to w kwietniu się zobaczymy!Prawda, Kasiu?
- Jagodka

- Od: 24 sty 2011, o 22:03
Aguniu ...chyba dmuchnęłaś tym białym puchem ...bo i u mnie dzisiaj zaczęło podsypywać ...
..... 0*C ...
Wspaniałe macie wspomnienia ...aż miło popatrzeć na zadowolone , uśmiechnięte buźki .
Za nic nie mogę wsadzić pierwiosnków i dalej stoją na chłodnej klatce ...bo albo deszcz ulewny - wczoraj - a dzisiaj śnieg ...
Już mam dość tej aury ...zaczynam się już niecierpliwić - dodatkowo nie mam już czesanki ...więc z resztek robię kwiaty - broszki .
Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie
.
Wspaniałe macie wspomnienia ...aż miło popatrzeć na zadowolone , uśmiechnięte buźki .
Za nic nie mogę wsadzić pierwiosnków i dalej stoją na chłodnej klatce ...bo albo deszcz ulewny - wczoraj - a dzisiaj śnieg ...
Już mam dość tej aury ...zaczynam się już niecierpliwić - dodatkowo nie mam już czesanki ...więc z resztek robię kwiaty - broszki .
Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Kochani, witam we środę... już 13sty marca, a u nas wciąż sypie śnieg... na liczniku -6st i po wiośnie nawet śladu nie ma... ogród przysypany 15cm warstwą białego g* wygląda jakby szykował się do Gwiazdki a nie Wielkiej Nocy... czy to jest normalne? Podobnie jak Jagódka, zaczynam się niecierpliwić...
Jagódko, Robaczku, Marysiu - dziękuję za odwiedziny... chętnie odwiedzę Was wszystkie, ale dziś chwilowo cała energia poszła w bliżej nieokreślony niebyt. Niemniej jednak, serdecznie Was pozdrawiam!
Jagódko, Robaczku, Marysiu - dziękuję za odwiedziny... chętnie odwiedzę Was wszystkie, ale dziś chwilowo cała energia poszła w bliżej nieokreślony niebyt. Niemniej jednak, serdecznie Was pozdrawiam!
- stokrotka-77
- 200p

- Od: 21 lut 2011, o 21:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Aguś juz tyle razy przymierzałam się żeby zajśc do Twojego ogrodu...ale w końcu jestem. Jest cudny i ciepły, choć zobaczyłam tylko kilka fotek(wkrótce nadrobię), podobnie jak Ty. Jeśli pozwolisz będę teraz stałym gościem. Zazdroszczę tych -6 u nas -17
. W wolnej chwili zapraszam do Jakielówki 
- BOGULENKA
- 500p

- Od: 23 lis 2012, o 13:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Cześć Aguś, to fakt można odnieść wrażenie, że szykujemy się do świąt z choinką (u mnie na drzwiach ciągle wisi wieniec własnej roboty
). U nas dzieci dostają prezenty od zajączka, w związku z czym córka zapytała wczoraj, o to czy zajączek na sankach przyjedzie? I jak on pochowa te zające w ogrodzie, przecież ona ich nie znajdzie bo za dużo śniegu... Stokrotka napisała, że u niej -17 w nocy, do mnie dziś przyjeżdża opał, wydawało się nam, że starczy...
Dobra wiadomość jest taka, że dzisiaj jest środa, więc z górki.
Wspólne zdjęcia super, pewnie miło jest powspominać ten czas.
Dobra wiadomość jest taka, że dzisiaj jest środa, więc z górki.
Wspólne zdjęcia super, pewnie miło jest powspominać ten czas.
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Cześć Aga!
U nas tez znowu pada śnieg i obraz za oknem iście gwiazdkowy...dzisiaj ma być w nocy -14* !
Nie wiem co z tą pogodą,..byle do końca tygodnia
Milego
Ps. Jutro jadę służbowo do Wawy, hotel mam koło Okęcia, pomacham Ci
U nas tez znowu pada śnieg i obraz za oknem iście gwiazdkowy...dzisiaj ma być w nocy -14* !
Nie wiem co z tą pogodą,..byle do końca tygodnia
Milego
Ps. Jutro jadę służbowo do Wawy, hotel mam koło Okęcia, pomacham Ci
- gajowa

- Od: 11 maja 2011, o 07:34
Jak miło zobaczyć Was na zdjęciach! 
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Moje wątki
- Jule

- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Dobry Agus
nasypalo, nasypalo i zasypalo mnie troche
Czytalam, ze amarykanie przesuneli nam mrozy na weekend 
Julek, zasypało nas dokumentnie i sypie cały czas... Amerykanie przesunęli nam wszystko, bo i sami zmagają się z zimą...
Dosiu, czego nam zazdrościsz?
Ewo, pozdrawiam - myślę, że i nam będzie dane w tym roku się spotkac w Warszawie
Kasiu, -14st?? nie oglądam ostatnio prognoz pogody, żeby się nie denerwować... skoro jesteś w Wawie i to w okolicach Okęcia, to musimy się jakoś spotkać na kawie
PW.
Bogna, ten atak zimy jest przerażający... fatalnie się jeździ, bo stale sypie i błoto pośniegowe zalega nawet na głównych drogach... jakoś się dotelepałam do biura, ale już z trwogą myślę o powrocie w tych masakrycznych warunkach. Odechciewa się wszystkiego, świąt też. Słyszałam jednak w radio, że śnieg będzie z nami do piątku, a zima do niedzieli... nie mówią co dalej, ale oby wiosna była juz na horyzoncie... Miłego!
Stokrotko, witam Cię serdecznie w ten zimowy czas... bardzo mi przyjemnie, że tak pozytywnie odbierasz mój ogród - staram się ze wszystkich sił by był jak najładniejszy, możliwie najlepiej wpisany w otaczającą przestrzeń, nieprzerysowany. Mam nadzieję po Twoich słowach, że choć trochę mi się to udaje... dziękuję za odwiedziny i zaproszenie! Kto wie, gdzie człowieka poniesie
-17st, powiadasz?? Toż to zbrodnia w biały dzień, żeby 13ego marca o takich temperaturach rozmawiać 
Dosiu, czego nam zazdrościsz?
Ewo, pozdrawiam - myślę, że i nam będzie dane w tym roku się spotkac w Warszawie
Kasiu, -14st?? nie oglądam ostatnio prognoz pogody, żeby się nie denerwować... skoro jesteś w Wawie i to w okolicach Okęcia, to musimy się jakoś spotkać na kawie
Bogna, ten atak zimy jest przerażający... fatalnie się jeździ, bo stale sypie i błoto pośniegowe zalega nawet na głównych drogach... jakoś się dotelepałam do biura, ale już z trwogą myślę o powrocie w tych masakrycznych warunkach. Odechciewa się wszystkiego, świąt też. Słyszałam jednak w radio, że śnieg będzie z nami do piątku, a zima do niedzieli... nie mówią co dalej, ale oby wiosna była juz na horyzoncie... Miłego!
Stokrotko, witam Cię serdecznie w ten zimowy czas... bardzo mi przyjemnie, że tak pozytywnie odbierasz mój ogród - staram się ze wszystkich sił by był jak najładniejszy, możliwie najlepiej wpisany w otaczającą przestrzeń, nieprzerysowany. Mam nadzieję po Twoich słowach, że choć trochę mi się to udaje... dziękuję za odwiedziny i zaproszenie! Kto wie, gdzie człowieka poniesie
- Grazka226
- 1000p

- Od: 12 mar 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Aguś ..
W mnie normalnie syberia

W mnie normalnie syberia
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Agnieszko zdecydowanie bardziej wolałam Twoje nastawienie - lekceważymy, nie zauważamy! Może się jednak obrazi i pójdzie. Miłego dnia ! u mnie -4 śniegu parę cm
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aguś ściskam gorąco i chyba przyjmę twoją postawę 
Grażko, Marysiu, Aga - chce mi się wyć do księżyca, tak okropna, najokropniejsza jest ta zima za oknem