Witajcie w mojej bajce ...czekamy na wiosenkę :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witajcie w mojej bajce ...czekamy na wiosenkę :)

Post »

Dorotko,dziękuję za telefon. ;:196

Obrazek
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

:wit Dorotka jak się czuje Twoja mała pocieszka. ;:168
Cudnie sobie poradziłaś z patyczkami.... musisz mi udzielić lekcji ;:oj
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Co to pisałaś o odciągaczu do kataru? z odkurzacza? masz zdjęcie chciałabym naocznie to zobaczyć? :;230
Mieszkając tak blisko marketów ogrodniczych Dorotko jesteś stale narażona na stressssss ;:306
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dzieńdobrywieczór :wit
Jak się ma panna Biedronna?
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Małgosiu...no stęskniłam sie po prostu za Tobą...normalka ;:4
Majeczko a dzięks . ;:196 ..mała okejos, juz nowych kropek nie zauwazamy...to chyba idzie ku lepszemu :uszy Z Happy Pianko to mi sie fartnęło ;:172
Ewcia powaznie widziałam to siostra chłopaka mojej córki .,,,,kurcze nie lubie takich powiazań :;230 ...no w każdym bżdz razie ona toto ma dla małej córeczki...ponoc to rewelacja ;:202 Odnosnie marketów..wcale blisko nie mam ,ale czasem mnie nieeesieeee,ale juz nie będę ...nie mogę :uszy
Agusia ,panna Biedrona o 18 tej wyłaczyła sie z zycia i spi juz w najlepsze...świeżo posmarowana ;:224 jest dobrze, nie marudzi , niedrapie sie...i najwazniejsze kropy juznie wyłazą...jest okejos ,Dzięki za pamiec,chyba lubisz biedronki ;:196
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56

Post »

Dorcia , to choróbsko zatrzymane, nic tylko się cieszyć. Choć to grożna choroba nie jest , ale dokuczliwa i ślady zostawia. Do lekcji o patyczkach i ja się dopisuję. Krótki kurs , bo nie stać mnie na długie studia ;:306 ;:306 Taką beczkę jak ma Effcia też bym zakopał. Tyle wody z dachu marnuje się. Na bardziej delikatne rośliny , reszta z sieci. :uszy
Awatar użytkownika
Helios
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 cze 2010, o 18:56

Post »

;:3
Przyszłam do Ciebie szukać wiosny, a tu klops. U mnie pada śnieg w najlepsze. :evil: A było już tak przyjemnie. ;:174
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Dorotko, te patyczki wiedzą u kogo mają rosnąć :lol: Happy Piano u happy Dorotki ;:138
U mnie zasypało na biało, w niektórych miejscach w ogrodzie mam pół metra śniegu! Dzisiaj ma być -7* w nocy a zapowiadali większy mróz, więc pogoda trochę luzuje... ;:209
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

;:303 ;:303 ;:303 dla panny patyczkowej .Dorotko no to będziemy oglądać jej kwiaty w tym roku .Luzik jeszcze tylko parę dzionków i znów polecimy do ogródka podziwiać wczesno wiosenne kwiatki ;:168 ;:168
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Hej kochana witam cie :wit
Pomimo wczesnej godziny jestem uradowana bo takiej pobudki jaką miałam ja, wszyscy mi pozazdroszczą.
O 4,48 obudziło mnie ćwierkanie ptaków za oknem ;:138 ;:138 ;:138 pomimo 0 stopni.
To dla ciebie abyś wiedziała o co chodzi ,a w sobotę jak polecę na górkę zrobię fotki jak to mam zainstalowane.
Wysyłam ci ten link abyś wiedziała ze na all można to kupić ,trzeba szukać w swoim terenie ,dziś nie ma tego wiele ale w sezonie jest dość dużo ;:196

http://allegro.pl/zbiornik-beczka-mauze ... 48108.html
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Dorotko dzień dobry - wpadłam się pochwalić - mam Avalon z Auchana ;:215
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Nie, no skoro u Ciebie róże rosną, to znaczy, że jest wiosna i nie dajmy się skręcić widokom za oknem :)

To narzędzie do kataru, które podłącza się do odkurzacza parę moich koleżanek stosuje i podobno jest super....ja jednak nie mogę, mam opór wewnętrzny, bo wyobraźnia szaleje i widzę oczami duszy, jak dziecku mózg to ustrojstwo wysysa :shock: My mamy sprzęt pośredni, taką nowoczesną gruszkę a i tak wrzask przy stosowaniu jest nieziemski, więc nie wyobrażam sobie utrzymania w ryzach dziecka podłączonego do odkurzacza :roll:
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Pieknie dzień doberek miłym gosciom moim mówię :wit

8 dzionów do wiosenki

Jej...tak bym chciała aby słońce mnie znowu promieniami budziło...a tu ciagle ta szarówka , dzis w połaczeniu z mrozikiem ,bo kałuzę scięte :roll: No jeszcze troche nam zostało do wytrzymania....choc z prognozą przeginają, teraz chłody rozciagają do końca tygodnia...ach mam ich dosyć ;:124
Tadziu , no chyba choróbsko w odwrocie ;:138 A jeśli chodzi o payczkowanie róz , to masz tam Janusza pod reka, toz to mistrz ,w tym równiez...u mnie to jakies małe poczatki ,ale ciesze sie ,ze to akurat z ta rózą sie udało :uszy
Helenko...oj jak ja się steskniłam za Toba..... ;:4 Wiosna u mnie sie czai....jeszcze nie przydybałam gdzie ,ale sie czai Ostatnio widziałam ja u sweety .....Helenko damy rade , trzymaj sie ;:196
Kasia no strasznie mi sie podoba Happy... ;:196 , Ty masz tyyyyle śniegu !!!!Ale spokój masz przynajmniej , jak przyjda mrozy , to wszystko przykryte...u mnie golasy siędza ...no ale nazie spokój z mrozami ;:170
Jadziu Ty jestes niedoscignionym guru patyczkowym ;:180 Popróbuje teraz poukorzeniac troche na wiosnę...zobaczymy co z tego wyjdzie ,ale z Happy jestem bardzo happy !!!! Jadziu myslisz,ze jeszcze trochęmamy wytrzymac...tez to ciaglepowtarzam, ale ile :? mi sie chce juz znowu słońca ;:303
Effcia no to miałas cudne wstawanko....musiały niezle sie wydzierac ,ze je przez okno tak dobrze słyszysz....u mnie dziisja ptasie towarzystwo spokojne :wink: Mozna by budzik sobie ztkimi dzwiekami zrobic nie :uszy Dzięki kochana za namiary....rozejrze się...musze łapać ta deszcówkeę :wink: miłego dzionka :wit
Monia kupiłas Avalon ;:138 ...Rózane wies ci zawsze mnie cieszą :heja
Pati no rosna rosna , jak się ciesze z tych patyków, choć pare ładnych odmian padło...siedzi na razie jeszcze Golden Celebratin ale wiosna umnie na razie za oknem ...w odwrocie ;:145
Odnosnie tego katarowego smoka...mi tez sie uruchamia wyobraznia...jak piszesz i nie ogarniam tego ;:306 ale ponoc to jest super fantastic...
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56

Post »

Doti , witaj z rana. ;:196
Mnie gawrony wrzaskiem obudziły. Czarne wredniaki gniazda budują ;:124 ;:124 Teraz się zacznie. ;:oj No tak , nie pomyślałem o Januszu ;:131 Nawtykałem patyków z barbuli, większość puściła liście , może i część zakorzeni się. ;:333 Z innych krzewów mam trochę z ubiegłego roku , z róż klapa ;:223 ;:223
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Witaj Dorotko porannie.U mnie takie czapy sniegu,że nawet patrzeć się nie chce w strone okna i zaczęło znowu sypać.Ile to czasu potrzeba,zeby taka ilośc stopniała.

Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”