Witajcie w mojej bajce ...czekamy na wiosenkę :)
- malgocha1960
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- majka411

- Od: 12 sie 2009, o 18:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Witajcie w mojej bajce ...czekamy na wiosenkę :)
Cudnie sobie poradziłaś z patyczkami.... musisz mi udzielić lekcji
- ewa w

- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Co to pisałaś o odciągaczu do kataru? z odkurzacza? masz zdjęcie chciałabym naocznie to zobaczyć?
Mieszkając tak blisko marketów ogrodniczych Dorotko jesteś stale narażona na stressssss
Mieszkając tak blisko marketów ogrodniczych Dorotko jesteś stale narażona na stressssss
Dzieńdobrywieczór
Jak się ma panna Biedronna?
Jak się ma panna Biedronna?
-
Keetee

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Małgosiu...no stęskniłam sie po prostu za Tobą...normalka
Majeczko a dzięks .
..mała okejos, juz nowych kropek nie zauwazamy...to chyba idzie ku lepszemu
Z Happy Pianko to mi sie fartnęło
Ewcia powaznie widziałam to siostra chłopaka mojej córki .,,,,kurcze nie lubie takich powiazań
...no w każdym bżdz razie ona toto ma dla małej córeczki...ponoc to rewelacja
Odnosnie marketów..wcale blisko nie mam ,ale czasem mnie nieeesieeee,ale juz nie będę ...nie mogę
Agusia ,panna Biedrona o 18 tej wyłaczyła sie z zycia i spi juz w najlepsze...świeżo posmarowana
jest dobrze, nie marudzi , niedrapie sie...i najwazniejsze kropy juznie wyłazą...jest okejos ,Dzięki za pamiec,chyba lubisz biedronki 
Majeczko a dzięks .
Ewcia powaznie widziałam to siostra chłopaka mojej córki .,,,,kurcze nie lubie takich powiazań
Agusia ,panna Biedrona o 18 tej wyłaczyła sie z zycia i spi juz w najlepsze...świeżo posmarowana
-
tade k
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 lis 2010, o 20:56
Dorcia , to choróbsko zatrzymane, nic tylko się cieszyć. Choć to grożna choroba nie jest , ale dokuczliwa i ślady zostawia. Do lekcji o patyczkach i ja się dopisuję. Krótki kurs , bo nie stać mnie na długie studia
Taką beczkę jak ma Effcia też bym zakopał. Tyle wody z dachu marnuje się. Na bardziej delikatne rośliny , reszta z sieci. 
- Helios

- Od: 15 cze 2010, o 18:56
Przyszłam do Ciebie szukać wiosny, a tu klops. U mnie pada śnieg w najlepsze.
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Dorotko, te patyczki wiedzą u kogo mają rosnąć
Happy Piano u happy Dorotki
U mnie zasypało na biało, w niektórych miejscach w ogrodzie mam pół metra śniegu! Dzisiaj ma być -7* w nocy a zapowiadali większy mróz, więc pogoda trochę luzuje...
U mnie zasypało na biało, w niektórych miejscach w ogrodzie mam pół metra śniegu! Dzisiaj ma być -7* w nocy a zapowiadali większy mróz, więc pogoda trochę luzuje...
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- E@K66

- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Hej kochana witam cie
Pomimo wczesnej godziny jestem uradowana bo takiej pobudki jaką miałam ja, wszyscy mi pozazdroszczą.
O 4,48 obudziło mnie ćwierkanie ptaków za oknem
pomimo 0 stopni.
To dla ciebie abyś wiedziała o co chodzi ,a w sobotę jak polecę na górkę zrobię fotki jak to mam zainstalowane.
Wysyłam ci ten link abyś wiedziała ze na all można to kupić ,trzeba szukać w swoim terenie ,dziś nie ma tego wiele ale w sezonie jest dość dużo
http://allegro.pl/zbiornik-beczka-mauze ... 48108.html
Pomimo wczesnej godziny jestem uradowana bo takiej pobudki jaką miałam ja, wszyscy mi pozazdroszczą.
O 4,48 obudziło mnie ćwierkanie ptaków za oknem
To dla ciebie abyś wiedziała o co chodzi ,a w sobotę jak polecę na górkę zrobię fotki jak to mam zainstalowane.
Wysyłam ci ten link abyś wiedziała ze na all można to kupić ,trzeba szukać w swoim terenie ,dziś nie ma tego wiele ale w sezonie jest dość dużo
http://allegro.pl/zbiornik-beczka-mauze ... 48108.html
- Niunia1981

- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Dorotko dzień dobry - wpadłam się pochwalić - mam Avalon z Auchana 
- survivor26

- Od: 31 sty 2012, o 14:23
Nie, no skoro u Ciebie róże rosną, to znaczy, że jest wiosna i nie dajmy się skręcić widokom za oknem
To narzędzie do kataru, które podłącza się do odkurzacza parę moich koleżanek stosuje i podobno jest super....ja jednak nie mogę, mam opór wewnętrzny, bo wyobraźnia szaleje i widzę oczami duszy, jak dziecku mózg to ustrojstwo wysysa
My mamy sprzęt pośredni, taką nowoczesną gruszkę a i tak wrzask przy stosowaniu jest nieziemski, więc nie wyobrażam sobie utrzymania w ryzach dziecka podłączonego do odkurzacza 
To narzędzie do kataru, które podłącza się do odkurzacza parę moich koleżanek stosuje i podobno jest super....ja jednak nie mogę, mam opór wewnętrzny, bo wyobraźnia szaleje i widzę oczami duszy, jak dziecku mózg to ustrojstwo wysysa
-
Keetee

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Pieknie dzień doberek miłym gosciom moim mówię
8 dzionów do wiosenki
Jej...tak bym chciała aby słońce mnie znowu promieniami budziło...a tu ciagle ta szarówka , dzis w połaczeniu z mrozikiem ,bo kałuzę scięte
No jeszcze troche nam zostało do wytrzymania....choc z prognozą przeginają, teraz chłody rozciagają do końca tygodnia...ach mam ich dosyć
Tadziu , no chyba choróbsko w odwrocie
A jeśli chodzi o payczkowanie róz , to masz tam Janusza pod reka, toz to mistrz ,w tym równiez...u mnie to jakies małe poczatki ,ale ciesze sie ,ze to akurat z ta rózą sie udało
Helenko...oj jak ja się steskniłam za Toba.....
Wiosna u mnie sie czai....jeszcze nie przydybałam gdzie ,ale sie czai Ostatnio widziałam ja u sweety .....Helenko damy rade , trzymaj sie
Kasia no strasznie mi sie podoba Happy...
, Ty masz tyyyyle śniegu !!!!Ale spokój masz przynajmniej , jak przyjda mrozy , to wszystko przykryte...u mnie golasy siędza ...no ale nazie spokój z mrozami
Jadziu Ty jestes niedoscignionym guru patyczkowym
Popróbuje teraz poukorzeniac troche na wiosnę...zobaczymy co z tego wyjdzie ,ale z Happy jestem bardzo happy !!!! Jadziu myslisz,ze jeszcze trochęmamy wytrzymac...tez to ciaglepowtarzam, ale ile
mi sie chce juz znowu słońca
Effcia no to miałas cudne wstawanko....musiały niezle sie wydzierac ,ze je przez okno tak dobrze słyszysz....u mnie dziisja ptasie towarzystwo spokojne
Mozna by budzik sobie ztkimi dzwiekami zrobic nie
Dzięki kochana za namiary....rozejrze się...musze łapać ta deszcówkeę
miłego dzionka
Monia kupiłas Avalon
...Rózane wies ci zawsze mnie cieszą
Pati no rosna rosna , jak się ciesze z tych patyków, choć pare ładnych odmian padło...siedzi na razie jeszcze Golden Celebratin ale wiosna umnie na razie za oknem ...w odwrocie
Odnosnie tego katarowego smoka...mi tez sie uruchamia wyobraznia...jak piszesz i nie ogarniam tego
ale ponoc to jest super fantastic...
8 dzionów do wiosenki
Jej...tak bym chciała aby słońce mnie znowu promieniami budziło...a tu ciagle ta szarówka , dzis w połaczeniu z mrozikiem ,bo kałuzę scięte
Tadziu , no chyba choróbsko w odwrocie
Helenko...oj jak ja się steskniłam za Toba.....
Kasia no strasznie mi sie podoba Happy...
Jadziu Ty jestes niedoscignionym guru patyczkowym
Effcia no to miałas cudne wstawanko....musiały niezle sie wydzierac ,ze je przez okno tak dobrze słyszysz....u mnie dziisja ptasie towarzystwo spokojne
Monia kupiłas Avalon
Pati no rosna rosna , jak się ciesze z tych patyków, choć pare ładnych odmian padło...siedzi na razie jeszcze Golden Celebratin ale wiosna umnie na razie za oknem ...w odwrocie
Odnosnie tego katarowego smoka...mi tez sie uruchamia wyobraznia...jak piszesz i nie ogarniam tego
-
tade k
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 lis 2010, o 20:56
Doti , witaj z rana.
Mnie gawrony wrzaskiem obudziły. Czarne wredniaki gniazda budują
Teraz się zacznie.
No tak , nie pomyślałem o Januszu
Nawtykałem patyków z barbuli, większość puściła liście , może i część zakorzeni się.
Z innych krzewów mam trochę z ubiegłego roku , z róż klapa

Mnie gawrony wrzaskiem obudziły. Czarne wredniaki gniazda budują
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15