P.S.Avatarek
Ogrodowe rewolucje
- bejka1970
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 23 sty 2012, o 18:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogrodowe rewolucje
Naprawdę,naprawdę
Jak ta Empres jest taka wielka jak na zdjęciu to chyba muszę o niej poważnie pomyśleć
Bejka
P.S.Avatarek
P.S.Avatarek
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród I
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród II
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- drewutnia
- 1000p

- Od: 1 gru 2011, o 13:06
Kasiu nie lubisz(?),myślałam ,że wszyscy lubią
Bejka Empress ma 150cm! Suuper
-- 10 mar 2013, o 20:51 --
Iwonko to będę bardzo mikre sadzoneczki dla cierpliwych ale za ta cenę i ilość to poczekam z rok albo 2 aż się rozrosną trochę
Bejka Empress ma 150cm! Suuper
-- 10 mar 2013, o 20:51 --
Iwonko to będę bardzo mikre sadzoneczki dla cierpliwych ale za ta cenę i ilość to poczekam z rok albo 2 aż się rozrosną trochę
- slotys

- Od: 9 lut 2012, o 09:53
Ewciu no to zaszalałaś z zakupami . Widzę ,że między innymi łubin zamówiłaś . Bardzo lubię ta roślinkę. Mam tez kilka sztuk.
Kiedy widzę ile host przyjedzie do Ciebie to mam chrapkę zamówić kilka egzemplarzy. A powiedz masz już wszystko rozplanowane - co gdzie?
Kiedy widzę ile host przyjedzie do Ciebie to mam chrapkę zamówić kilka egzemplarzy. A powiedz masz już wszystko rozplanowane - co gdzie?
- kania

- Od: 25 maja 2009, o 10:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No, to ja też z tych, co za hostami nie przepadają
. Ale świetne zakupy! A gdzie to takie cuda za grosik można nabyć?
Ewo, a czy masz już jakiś pomysł, jak to wszystko ułożysz w ogrodzie,czy czekasz aż da się wyjść do ogrodu i będziesz przymierzać na żywo?
Ewo, a czy masz już jakiś pomysł, jak to wszystko ułożysz w ogrodzie,czy czekasz aż da się wyjść do ogrodu i będziesz przymierzać na żywo?
- Bufo-bufo

- Od: 26 lip 2009, o 20:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pewnie część tych funkii wymaga cienia?
Te zdjęcia są trochę podrasowane jak na moje oko.
Super zakupki
Te zdjęcia są trochę podrasowane jak na moje oko.
Super zakupki
- bejka1970

- Od: 23 sty 2012, o 18:50
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród I
- Bufo-bufo

- Od: 26 lip 2009, o 20:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Czy to wielbłąd? Wycieczka do ZOO?
- drewutnia
- 1000p

Tak Olu to wielbłąd fajnie ziewał zdjęcie zrobione w mini zoo w Człuchowie tam gdzie ma swoje żubry Lech Wałęsa
Hosty moim zdaniem podrasowane kolory mają.Te niebieskie nie sa tak niebieskie.A białe podobno tez się wybarwiają sezonowo na zielono.
A cień im zrobię bo mam plan
Kaniu, no właśnie ,wiem gdzie chce zrobić nowe nasadzenia,ale głowię się jeszcze nad tym jak to wszystko zgrać kolorystycznie i kwitnieniem.Szukam ciągle inspiracji w czasopismach
Slotys ja mam słabość do kwiatów wiechowatych jak łubiny,przetaczniki,liatry,trytomy(szkoda ,że nie u mnie,mam za mokro) świecznice i inne.Fajnie wyglądają z kulkami hortensji-nie sadzisz?
Bejka nie ma nic złego w przesadzaniu,tylko chyba łatwiej jest posadzić niż przesadzić
Przesadziłam 3 pięciorniki wczesną jesienią i obawiam się,że się nie zaaklimatyzowały,zobaczymy wiosną czy odbiją
Hosty moim zdaniem podrasowane kolory mają.Te niebieskie nie sa tak niebieskie.A białe podobno tez się wybarwiają sezonowo na zielono.
A cień im zrobię bo mam plan
Kaniu, no właśnie ,wiem gdzie chce zrobić nowe nasadzenia,ale głowię się jeszcze nad tym jak to wszystko zgrać kolorystycznie i kwitnieniem.Szukam ciągle inspiracji w czasopismach
Slotys ja mam słabość do kwiatów wiechowatych jak łubiny,przetaczniki,liatry,trytomy(szkoda ,że nie u mnie,mam za mokro) świecznice i inne.Fajnie wyglądają z kulkami hortensji-nie sadzisz?
Bejka nie ma nic złego w przesadzaniu,tylko chyba łatwiej jest posadzić niż przesadzić
Przesadziłam 3 pięciorniki wczesną jesienią i obawiam się,że się nie zaaklimatyzowały,zobaczymy wiosną czy odbiją
- przemo1669

- Od: 27 cze 2011, o 11:06
- Kontakt:
Ewo ale ja dawno u ciebie nie byłem, aż się stęskniłem
ach! jak ja tęsknie za naszymi dawnymi pogaduchami
Widzę z zakupami zaszalałaś na całego
Widzę z zakupami zaszalałaś na całego
- drewutnia
- 1000p

Wiesz Przemek ja tez tęskniłam,ale masz tyle wielbicielek u siebie ,że nie śmiem się tam pchać z buciorami chyba ,że mnie ładnie zaprosisz
Ale zauważyłam spadek formy u Ciebie,jeśli chodzi o pisanie,czy się mylę(?)
Ale zauważyłam spadek formy u Ciebie,jeśli chodzi o pisanie,czy się mylę(?)
- przemo1669

- Kontakt:
Ewo zapraszam Cię zawsze i w każdej porze do mojego wątku. Jesteś mile widziana u mnie
Nie mylisz się od niedawna mam mniej czytelników, dlatego piszę tylko jeden post dziennie
Nie mylisz się od niedawna mam mniej czytelników, dlatego piszę tylko jeden post dziennie
- drewutnia
- 1000p

z 200 postów na jenen dziennie się przestawić to jakbyś miał depresję normalnie 
- przemo1669

- Kontakt:
Albo po prostu zacząłem więcej kuć i robić różne prace w domu