A w czwartek przychodzą cztery kolejne

Założę w przyszłym tygodniu wątek to będę sabat zwoływać na narady wojenne gdzie co posadzić

Nowe odmiany to chyba jeszcze niewiele Ci pokażą ale staruszki powinny zaspokoić Twoje potrzeby koloru w ogródku
 Jeszcze do wazonu wystarczy
  Jeszcze do wazonu wystarczy  Choć mi zawsze szkoda ciąć kwiatów z ogrodu. M się zawsze śmiał. Ale to pewnie dlatego że mam ich jeszcze mało. Ty za to już masz całe mnóstwo
  Choć mi zawsze szkoda ciąć kwiatów z ogrodu. M się zawsze śmiał. Ale to pewnie dlatego że mam ich jeszcze mało. Ty za to już masz całe mnóstwo 

moja różanka jest pełna młodych staruszek...oglądając zdjęcia, autentycznie się cieszyłam, że je mam, że mi się udało tyle zdobyć i tak zmienić ogródek
  moja różanka jest pełna młodych staruszek...oglądając zdjęcia, autentycznie się cieszyłam, że je mam, że mi się udało tyle zdobyć i tak zmienić ogródek 

.
  .

a jakże, przecież trzeba się ratować
 a jakże, przecież trzeba się ratować  A pada dalej....
 A pada dalej.... 

No nie wiem, nie wiem....z pewnością mam mały ogród. Jest łatwiej utrzymać porządek, a żyć....hmmmm, raczej trudniej....
 No nie wiem, nie wiem....z pewnością mam mały ogród. Jest łatwiej utrzymać porządek, a żyć....hmmmm, raczej trudniej.... .
  .

,posadzisz je razem
 ,posadzisz je razem