No to zdradzę
 Zamówiłam sobie 'Mary Ann', 'Maxima Romantica' i 'Alexandrine' - na nie czekam. Również na posadzenie w końcu 5 sztuk Księżnych Zofii....
 Zamówiłam sobie 'Mary Ann', 'Maxima Romantica' i 'Alexandrine' - na nie czekam. Również na posadzenie w końcu 5 sztuk Księżnych Zofii....Wróciłam z L. Z nawozami dla róż i wiórami rogowymi.

Kupiłam też mini szklarenki - wielodoniczki. W końcu coś, co zmieści mi się na parapecie. Wracam do klasycznej rozsady, nie dotarły do mnie krążki torfowe....

Ale teraz juz wiem
  Ale teraz juz wiem 

...no coś pięknego. Wszystkie są bardzo ciekawe, ale te wyjątkowo...dla mnie...Cieszę się, że będę mogła podglądać
 ...no coś pięknego. Wszystkie są bardzo ciekawe, ale te wyjątkowo...dla mnie...Cieszę się, że będę mogła podglądać 

, czekamy na wiosnę dalej....trzeba przetrwać...młodziutkie róże sama dodatkowo wczoraj zabezpieczyłam, reszta - sadzona wcześniej, niech sobie radzi. "Smaczne" też chyba sobie poradzą
 , czekamy na wiosnę dalej....trzeba przetrwać...młodziutkie róże sama dodatkowo wczoraj zabezpieczyłam, reszta - sadzona wcześniej, niech sobie radzi. "Smaczne" też chyba sobie poradzą 

juz niedługo będzie pięknie:)
 juz niedługo będzie pięknie:) 
  .....czekam z niecierpliwością na takie widoki pierwszych kwiatów:)
 .....czekam z niecierpliwością na takie widoki pierwszych kwiatów:)

mam czas pooglądać chociaż fotki
  mam czas pooglądać chociaż fotki