Madzia ,ale Ci zazdroszczę,ale tak pozytywnie ,och też bym sobie gdzieś wyleciała,a zostaje mi jedynie spa w kwietniu
To kiedy wylatujesz moja droga?,bo gdzie to już wyczytałam
Widzę ,że i Ciebie siewki zaraziły ,ja jakoś nie mam cierpliwości .
Agness, nieeeee chceee mi sięęęęę Mam ciężkiego lenia. Biegam po wątkach, czytam ale jakoś czasu na własny brak. Najpóźniej od kalendarzowej wiosny obiecuję bo na razie i tak nic się nie dzieje.
No takich wczesnych to ja raczej nie mam No tulipki coś tam niektóre wyłażą ale nie wiem czy tak szybko zakwitną, i hiacynty, i czosnki, i sasanki, ale nie chcę zapeszać.
Magda wyjechała, a wy tu sobie dziewczynki pogaduchy u niej urządzacie. Jak się gospodyni pojawi, to zaraz was poskromi
April-Jolu, ja też ciebie już namawiam do sięgnięcia po aparacik. Zawsze jakiś badylek możesz sfotografować i napisać, że jest najpiękniejszy na świecie
Wando, przy moim antytalencie do fotek to nawet cudowny patyczek będzie wyglądał mizernie Lepiej oszczędzić takich widoków innym
Niby coś tam focę ale nawet z aparatu nie mam motywacji zgrać
Melduję się w nowym wątku Widzę, że zmiany się szykują i nowe akcesoria(donica) już zakupione Będzie się działo Plany zapowiadają się ciekawie Oj zazdroszczę tego urlopiku
Hola Senioras i Senioritas
Witam Was po krótkiej przerwie i dziękuję za wszystkie posty.
W skrócie powiem, że było fantastycznie, totalny reset ...Słońce, piękne widoki, fajne towarzystwo i mnóstwo uśmiechu. Zmiana czasu jeszcze daje znać o sobie, ale jutro mam nadzieję już się odkręcę, póki co nadrabiam zaległości w pracy, więc wkleję kilka fotek i zmykam. Więcej opowiem wieczorkiem