U mnie nie miał kto się wystraszyć bo Edul śpi gdzie indziej ale pewnie też by grzbiet postawił i prychał jak Greebo
Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 16
-
edulkot
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 lut 2011, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 16
Wczoraj była biel dzisiaj róż dla odmiany i obie odsłony
U mnie nie miał kto się wystraszyć bo Edul śpi gdzie indziej ale pewnie też by grzbiet postawił i prychał jak Greebo
macie wesoło 
-
mm-complex

- Od: 19 sie 2010, o 18:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Śliczna różyczka ...ja nie mogę tu przychodzić ,bo mi się zeszyt z chciejstwami kończy a mój M cierpnie ,bo zaczęłam łowy w necie
Zwierzaki juz się zintegrowały... i jedno i drugie słodkie
Miłego popołudnia
Zwierzaki juz się zintegrowały... i jedno i drugie słodkie
Miłego popołudnia
marzenia się spełniają! Dana
Pękam
Byliśmy w argentyńskiej restauracji we wsi obok na T-bone steaku, podanym z sosem béarnaise, pieczonym w całości ziemniakiem z dodatkiem masła ziołowego oraz sałatą. Wszystko popite znakomitym winem z Nowego Świata. Jestem przepełniona, ale w siódmym niebie.
Danusiu, u mnie też lista życzeń długa, ale ja ją odpowiednio argumentuję i M. wie, że to z listy zakupić musimy i basta. Przyzwyczaił się chyba ;-) Zwierzęta się zintegrowały, ale drugi kot cały czas unika kontaktu i przemyka po domu z brzuchem przy podłodze ;-)
Majutek, Greebo jest biedny, mówię Ci... Sara próbuje mu wejść na głowę, ale dostaje po pysku - bez pazurów - i trochę tłumi swój entuzjazm wobec Greeba. Dom wariatów
Julek, u mnie jest istny kociokwik, wierz mi... dwa psy to nic... pies i dwa koty to dopiero wybuchowe połączenie... że ja jeszcze nie osiwiałam
Pozdrów/pogłaszcz swoje towarzystwo ;-) Czy D. jest? Jak on to znosi?
Byliśmy w argentyńskiej restauracji we wsi obok na T-bone steaku, podanym z sosem béarnaise, pieczonym w całości ziemniakiem z dodatkiem masła ziołowego oraz sałatą. Wszystko popite znakomitym winem z Nowego Świata. Jestem przepełniona, ale w siódmym niebie.
Danusiu, u mnie też lista życzeń długa, ale ja ją odpowiednio argumentuję i M. wie, że to z listy zakupić musimy i basta. Przyzwyczaił się chyba ;-) Zwierzęta się zintegrowały, ale drugi kot cały czas unika kontaktu i przemyka po domu z brzuchem przy podłodze ;-)
Majutek, Greebo jest biedny, mówię Ci... Sara próbuje mu wejść na głowę, ale dostaje po pysku - bez pazurów - i trochę tłumi swój entuzjazm wobec Greeba. Dom wariatów
Julek, u mnie jest istny kociokwik, wierz mi... dwa psy to nic... pies i dwa koty to dopiero wybuchowe połączenie... że ja jeszcze nie osiwiałam
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Agnieszko ładna Marysia ! czytałam, że zadowolona Pani ze steku
w Krakowie na Kazimierzu jest restauracja gdzie podają stek z argentyńskiej wołowiny ja nie jadłam, bo ceny są niebotyczne, ale mój syn miewa korporacyj!ne spotkania i tam je organizują to wielce zachwala! No to teraz LB i chwytaj ostatek weekendu 
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Aguś aż mi się wierzyć nie chce że u Ciebie śnieg i przymrozek
Wpadła a tu od razu relacja z wypadu na steka.....cieszę się że objedliście się pysznościami w towarzystwie dobrego wina...lubię takie wyjścia.
Integracja Psio-kocia....widzę że już są w przyjacielskich stosunkach. Słodziaki
Wpadła a tu od razu relacja z wypadu na steka.....cieszę się że objedliście się pysznościami w towarzystwie dobrego wina...lubię takie wyjścia.
Integracja Psio-kocia....widzę że już są w przyjacielskich stosunkach. Słodziaki
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Greebo rządzi moim
Niezwykła cierpliwość, brak agresji, wyrozumiałość-niesamowity
Współczuję DJ, który nie potrafi się odnaleźć w nowej sytuacji, a mogłoby się wydawać, że jako młodszy lepiej sobie poradzi.
Śnieżycę mam i zamieć, zrobiło się biało. Wiatr wyje
Śnieżycę mam i zamieć, zrobiło się biało. Wiatr wyje
Ewa, pogoda u nas taka sama... co jakiś czas dosypuje śniegu, wieje niemożliwie - jest naprawdę okropnie...
Greebo zdobył mój duży szacunek... nie boi się Sary, a jednocześnie wyznacza granice dając przy tym swobodę maluchowi... to dyplomata pełną gębą!
Agnieszko, wyjście było bardzo udane... niestety porcje duże, więc umieramy z przejedzenia, ale warto było spróbować steaka z genialnej jakości mięsa. Wino przepyszne
Tak, Aguś, u nas cały ogród pod grubą warstwą śniegu... odechciewa się wszystkiego, mówię Ci. Ale jeszcze chwila i...
Marysiu, tak jak mówisz - steaki są drogie, ale cóż, idzie za tym świetna jakość wołowiny. Tu porcja kosztowała 90zł, więc bolało, ale jak smakowało!
Chwytam ostatki weekendu smucąc się jednocześnie, że miłe chwile błogiego relaksu tak szybko przemijają... Pozdrawiam Cię!
Niezbyt lubiane żółcie i niebieskości, a jednak trochę ich jest...

Greebo zdobył mój duży szacunek... nie boi się Sary, a jednocześnie wyznacza granice dając przy tym swobodę maluchowi... to dyplomata pełną gębą!
Agnieszko, wyjście było bardzo udane... niestety porcje duże, więc umieramy z przejedzenia, ale warto było spróbować steaka z genialnej jakości mięsa. Wino przepyszne
Tak, Aguś, u nas cały ogród pod grubą warstwą śniegu... odechciewa się wszystkiego, mówię Ci. Ale jeszcze chwila i...
Marysiu, tak jak mówisz - steaki są drogie, ale cóż, idzie za tym świetna jakość wołowiny. Tu porcja kosztowała 90zł, więc bolało, ale jak smakowało!
Niezbyt lubiane żółcie i niebieskości, a jednak trochę ich jest...

-
edulkot

- Od: 4 lut 2011, o 17:31
A u nas mimo że zapowiadają ciągle opady deszczu ze śniegiem nic nie pada tylko bura szmata wisi tuż nad głowami
Greebo dzielnie walczy o swoją pozycję a biedy DJ chowa się przed pełną energii Sarą, jakże mi go żal
Greebo dzielnie walczy o swoją pozycję a biedy DJ chowa się przed pełną energii Sarą, jakże mi go żal
Majutku, a niech to z tą burą szmatą
DJ ma bardzo delikatne usposobienie, jest wrażliwy i bardzo nieśmiały, a Sara wręcz przeciwnie - odważna, ciekawska, nawet natarczywa, chociaż bardzo w tym słodka - chce się bawić, mieć bliski kontakt, a to dla DJ-ka zbyt dużo... potrzeba czasu
DJ ma bardzo delikatne usposobienie, jest wrażliwy i bardzo nieśmiały, a Sara wręcz przeciwnie - odważna, ciekawska, nawet natarczywa, chociaż bardzo w tym słodka - chce się bawić, mieć bliski kontakt, a to dla DJ-ka zbyt dużo... potrzeba czasu
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Cały czas kibicuję integrującym się zwierzętom
Zadymka taka, że ojeju
Żółte rośliny w sam raz na taką pogodę.
Zadymka taka, że ojeju
- Maddy77
- 500p

- Od: 2 maja 2012, o 18:48
- Kontakt:
Agnieszko tylko jedno słowo ciśnie mi się na usta by opisać Twój wspaniały ogród WOW
Chylę czoła za wykonaną pracę
Plany zakupowe imponujące
Również ostrze sobie ząbki na hortensje limelihgt oraz annabell
Ja wyliczyłam, że zamówiłam już 35 róż
Nawet nie zdawałam sobie, że ich tyle wyjdzie
I po raz pierwszy zagoszczą u mnie dalie, bo się w nich bezgranicznie zakochałam
Już nawet część z nich przyjechała 
Plany zakupowe imponujące
Ja wyliczyłam, że zamówiłam już 35 róż
-
Keetee

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Sara jest słodziutkim łobuziaczkiem
Oglądałysmy filma z Biedronka kilka razy
Uwielbiam ogladac takie kocio- psie sytuaciony.....w końcu się dotra, Sara dorośnie i będzie wam brakowac tego wariactwa
Ale koty dostały rozruszacza w prezencie
, jak dla mnie
mało mało
aha dni kociej chatki chyba policzone
Uwielbiam ogladac takie kocio- psie sytuaciony.....w końcu się dotra, Sara dorośnie i będzie wam brakowac tego wariactwa
Ale koty dostały rozruszacza w prezencie
aha dni kociej chatki chyba policzone
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Greebo się wkurzył, że mu Sara domek demoluje
A jak reszta sprzętów. Kapcie całe?
Mój w tym wieku miał chęc na skarpetki
A jak reszta sprzętów. Kapcie całe?
Mój w tym wieku miał chęc na skarpetki
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Aguś te żółtki z szafirowymi irysami to piękny duet! Myślę, że z kolejnymi szafirkami, przetacznikami i ostróżkami...błękity zdobędą Twoje serce
My popijamy winko w domowych pieleszach, miłego!
My popijamy winko w domowych pieleszach, miłego!
- AgaNet

- Od: 26 sie 2010, o 11:00
Agus, juz kolejny wątek
Pozdrawiam, i dziękuję za piękną porcję fotek