image pisze:FW - znam od kilku lat
 
   
 
Miło mi ale ja najczęściej wszystko robię a'la oryginalny przepis bo najpierw mam surowce i muszę coś do nich dopasowaćimage pisze:Tak , ale Twój przepis jakos mi najbardziej odpowiada
 .
 .Teraz właśnie parzę to co na tych zdjęciach widać
 oczywiście za wyjątkiem kiełbasy a'la chorizo
  oczywiście za wyjątkiem kiełbasy a'la chorizo 


PS Ja mam wyżła ale bez rodowodu a wystawę psów przy Pająku kiedyś odwiedziłam - mieszkam nieopodal



 ja dopiero będę wędzić za tydzień. Mam też ochotę na pstraga ale  .. trochę się boję
  ja dopiero będę wędzić za tydzień. Mam też ochotę na pstraga ale  .. trochę się boję 
 - grubej kiełbasy na razie nie próbujemy bo chcę by troszkę się podsuszyła  no a chorizo wiadomo musi dojrzewać
  - grubej kiełbasy na razie nie próbujemy bo chcę by troszkę się podsuszyła  no a chorizo wiadomo musi dojrzewać    
 
   Chudziaczku toż to rozpusta
 Chudziaczku toż to rozpusta  



 
 

 
 




 
 
		
