U mnie w dużej części widać "nóżki", za parę dni będę przekładać do ziemi
  U mnie w dużej części widać "nóżki", za parę dni będę przekładać do ziemi  , a wie ktoś może jakie duże doniczki lubi?? czy lubi dużo miejsca czy mało, bo nie wiem do jak wielkich mam sadzić
, a wie ktoś może jakie duże doniczki lubi?? czy lubi dużo miejsca czy mało, bo nie wiem do jak wielkich mam sadzić  
 U mnie w dużej części widać "nóżki", za parę dni będę przekładać do ziemi
  U mnie w dużej części widać "nóżki", za parę dni będę przekładać do ziemi  , a wie ktoś może jakie duże doniczki lubi?? czy lubi dużo miejsca czy mało, bo nie wiem do jak wielkich mam sadzić
, a wie ktoś może jakie duże doniczki lubi?? czy lubi dużo miejsca czy mało, bo nie wiem do jak wielkich mam sadzić  

. Zdarzają się takie uszkodzenia. Imponująca kolekcja plumerek.
 . Zdarzają się takie uszkodzenia. Imponująca kolekcja plumerek. a jedna mi nie wzejdzie
  a jedna mi nie wzejdzie   bo pleśń się pojawiła, wszystkie wyszły oprócz tej jednej (czarna na zdjęciu grupowym) ale będę dalej ją trzymać może się zmobilizuje
  bo pleśń się pojawiła, wszystkie wyszły oprócz tej jednej (czarna na zdjęciu grupowym) ale będę dalej ją trzymać może się zmobilizuje   
   pewnie jutro też będę przesadzać
  pewnie jutro też będę przesadzać  
 . Niech rosną tylko tak dalej.
 . Niech rosną tylko tak dalej. ale zobaczymy może jednak nie
  ale zobaczymy może jednak nie  
 .
 . a zasiane w ziemi już 3 tygodnie w niej siedzi i nic
  a zasiane w ziemi już 3 tygodnie w niej siedzi i nic   muszę chyba wygrzebać i położyć na bandaże
 muszę chyba wygrzebać i położyć na bandaże  

.
 . , bo czytałam że lubi dużo jeść więc nie byłam pewna kiedy można zacząć nawozić.. ale już wyjaśnione
 , bo czytałam że lubi dużo jeść więc nie byłam pewna kiedy można zacząć nawozić.. ale już wyjaśnione