Jagi, wiszą sobie w słoiczkach...tealighty
Bardzo to ładnie i nastrojowo wygląda, gdy wieczorem sobie mrugają, a koszt niewielki i jak ekologicznie

No i słoiczków/lampioników można dużo ponawieszać. Ja zbieram takie sześciokątne np.: firmy Rolnik Jak ktoś chętny do ulepszeń, to może sobie pomalować lub okazjonalną wstążką przewiązać
Co do kocimiętki, to potwierdzam : baaardzo dobra do tarzania, a w towarzystwie, to już super

Cmokasy słodkie,wielkie dzięki, jestem zażenowana, ale biorę chętnie i proszę o więcej. Może mi się uda zapracować, kto wie...
Co do adopcji....hmm muszę sprawę poważnie przemyśleć. Wiesz jak to jest w życiu : i chciałabym i boję się...Ale propozycja grzechu warta
Ewo majowa ja też rzadko robię, ale staram się nad tym pracować. Tyle, że moje kocidła, są bez zrozumienia dla moich starań i ciągle mi jak kamfora umykają
Ewo-rozalko mikołajka nie należy rozpieszczać, bo łobuz i niewdzięcznik tego nie lubi

Musi mieć zasadowy odczyn gleby, ale to pewno wiesz. Ja swojego nie nawożę i nie podlewam, a on i tak rośnie, widocznie tak trzeba
Andrzejku wielkie dzięki za życzenia
Nie bardzo rozumiem czemu kocimiętka nie chce Ci rosnąć. Może masz za ciężką lub kwaśną glebę ? A liliowce w jakim wieku ?