Nadrobiłam skrzętnie ale dalej słów mi brak z zachwytu
Rosa de Rescht jest cudna, też jest na mojej liście chciejstw

Myślałam żeby może Bailando i Baroness posadzić w sąsiedztwie Bonici i Pomponelli, ale obawiam się, czy nie zrobi się za bardzo różowo??

Majeczkomajka411 pisze:Asia jeżeli pozwolisz napiszę jak ja to widzę, a Ty przemyśl i zrób po swojemu ?.
![]()
Może zrób tak :
obok Pomponell (3szt) posadź Bailando ? 3 szt ( to jest nieco inny odcień różu, ładnie się zgra z kwiatami Pomponelli )
obok Heidi Klum (2szt) posadź Garden of Roses ? 2 szt ( jej kolor będzie ładnie wyglądał koło Heidi )
obok Bonic (3szt) posadź Baroness ? 2szt i Muzykanci z Bremy. ? 1 szt. ( Baronesse jest ciemniejsza i ładnie powinna wyglądać przy Bonice, a Bremera daj od tyłu jeżeli to możliwe, bo wypuszcza długie pędy )
obok Queen of Sweden (3szt) możesz dosadzić róże z donic kolory jak najbardziej pasują.
Myślałam żeby może Bailando i Baroness posadzić w sąsiedztwie Bonici i Pomponelli, ale obawiam się, czy nie zrobi się za bardzo różowo??
Asiu na koniec hihihi?hi hipoza jedną wszystkie te róże są różowe, to jakim cudem ma wyjść nie różowo?
![]()
Moim zdaniem różowe rabaty są piękne, możesz je uspokoić dosadzając byliny w kolorach białych, albo bardziej podkreślić dosadzając byliny niebieskie, fioletowe i purpurowe.
Byliny masz do wyboru do koloru: przetaczniki, bodziszki i inne śliczne u Cieszyńskiej.
Miłego dnia
- Twoja pomoc jest dla mnie naprawdę nieoceniona.
- sama też myślałam o podobnym rozwiązaniu, ale dzięki Tobie już nie mam wątpliwości. Dziękuję bardzo, bardzo