Żeby było śmiesznie...
Saga rodziny moderatorów ;)
-
Reposit-10
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
Reposit-10
- Wisienka
- Przyjaciel Forum

- Od: 9 lis 2006, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Extra!!! To ja też wybieram się na ten bal, skoro wszystkich zapraszają i przebiorę się za ....
hm.... może Cygankę (albo Szamankę?) i wszystkim powróżę. Jeszcze nie wiem, czy z fusów
czy z kuli, ale na pewno będą to same dobre wróżby
Bo przecież po to chodzi się do wróżek?
Dziewczyny - jesteście świetne! Ale mam dzięki Wami ubaw!
hm.... może Cygankę (albo Szamankę?) i wszystkim powróżę. Jeszcze nie wiem, czy z fusów
czy z kuli, ale na pewno będą to same dobre wróżby
Bo przecież po to chodzi się do wróżek?
Dziewczyny - jesteście świetne! Ale mam dzięki Wami ubaw!
Pozdrawiam serdecznie
-
Reposit-10
Może tak inne zwierzątka?lila31 pisze:A myślisz Aurynko, że Admin bardzo się obrazi za to drapanie za uszkiem?
Dlaczego on?
Yaro już wybrał orła, inni na razie nie zgłaszają chęci brania udziału w imprezie, a Admin z racji stanowiska, być powinien.
Panowie nie pchać się do roli kiciusia, po kolei, Amlos wybiera, Aurynka zatwierdza.
-
Reposit-10
- lila31
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 lip 2006, o 12:06
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nela Ciebie jednak nic nie zaskoczy, na wszystko masz gif, a teraz jeszcze przebijasz to zdjęciami.
W dziedzinie humoru z najlepszej strony, czyli umiejętności żartowania z samej siebie, jesteś bezkonkurencyjna.
Krysiu we fioletach Ci ładniej niż w granacie i po co Ci te skrzydła?
Tak w ogóle to nie wiem czy nasz "komitet organizacyjny", sylwestrowy notuje kto za co się przebiera, żeby potem nie było dubletów. Dwie panie w tym samym kapeluszu, wojna gotowa.
Iza nie ludzi tylko Admina. O niego się nie martw, już my go ustroimy, pomyśl za co TY się przebierzesz.
W dziedzinie humoru z najlepszej strony, czyli umiejętności żartowania z samej siebie, jesteś bezkonkurencyjna.
Krysiu we fioletach Ci ładniej niż w granacie i po co Ci te skrzydła?
Tak w ogóle to nie wiem czy nasz "komitet organizacyjny", sylwestrowy notuje kto za co się przebiera, żeby potem nie było dubletów. Dwie panie w tym samym kapeluszu, wojna gotowa.
Iza nie ludzi tylko Admina. O niego się nie martw, już my go ustroimy, pomyśl za co TY się przebierzesz.