Twoi milusińscy oznajmiają, że wiosna tuż, tuż, już puka intensywnie - "wybudza" rośliny do wegetacji,  oby jak najszybciej i w moje okolice zawitała
  Twoi milusińscy oznajmiają, że wiosna tuż, tuż, już puka intensywnie - "wybudza" rośliny do wegetacji,  oby jak najszybciej i w moje okolice zawitała   .
  .
 Twoi milusińscy oznajmiają, że wiosna tuż, tuż, już puka intensywnie - "wybudza" rośliny do wegetacji,  oby jak najszybciej i w moje okolice zawitała
  Twoi milusińscy oznajmiają, że wiosna tuż, tuż, już puka intensywnie - "wybudza" rośliny do wegetacji,  oby jak najszybciej i w moje okolice zawitała   .
  .
 Sezon już tuż tuż ponoć od środy już przedwiośnie
  Sezon już tuż tuż ponoć od środy już przedwiośnie   to za jakiś tydzień przy dobrych wiatrach się folię na tunel założy i niedługo po tym kaktusy wyniesie . A jutro będę chyba siał kaktusy no i papryczkę
  to za jakiś tydzień przy dobrych wiatrach się folię na tunel założy i niedługo po tym kaktusy wyniesie . A jutro będę chyba siał kaktusy no i papryczkę  

Oby szybko przybrał w szerz bo taki marny trochę
  Oby szybko przybrał w szerz bo taki marny trochę 

albo czapla
 albo czapla  wiosna tuż tuż
  wiosna tuż tuż 

Zobaczymy czy się tak będziecie śmiali jak dorośnie
  Zobaczymy czy się tak będziecie śmiali jak dorośnie   Jeszcze jakieś 15 lat i będzie z niego całkiem przyzwoity żółw
  Jeszcze jakieś 15 lat i będzie z niego całkiem przyzwoity żółw  

tera ino skorupa i będzie przystojniak z niego
 tera ino skorupa i będzie przystojniak z niego 

żółwie nic, ale podobno są smacznePaula15 pisze:banditoo a co Ci żółwie zrobiły? Bo koty już wiem, ale żółwie?

Co do M. gracillis to nie wiem czy ją mam jak jest gdzieś w wątku to pewnie mam
 Co do M. gracillis to nie wiem czy ją mam jak jest gdzieś w wątku to pewnie mam   Ale zgłoś się do naszego forumowego guru od mammillari to pewnie coś wymyśli
  Ale zgłoś się do naszego forumowego guru od mammillari to pewnie coś wymyśli  

Wymarzony prezent od forum na urodziny które już tuż tuż
  Wymarzony prezent od forum na urodziny które już tuż tuż