Witajcie w mojej bajce ...czekamy na wiosenkę :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Witajcie w mojej bajce ...czekamy na wiosenkę :)

Post »

Niech te prognozy się sprawdzą w jak najłagodniejszym możliwie stopniu. Liczę, że jednak źle nie będzie.

Witam Panie z kawą... dziś już czwartek! Dzień zapowiada się pracowicie, ale może to i lepiej... po pracy krótki obchód i relaks...
Buziaki,
A
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Mnie już potrzebny odpoczynek , ale jak to zrobić , jak jest ciepło. Zakwasy , spuchnięta kostka , za ostro rzuciłem się na robotę. Jeszcze nie na działce, tam nie ma co robić. Chyba , że przed mrozem coś okryć. ;:108
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Kochani u mnie jest na prawdę fajnie na dworze...dośc ciepło i pachnie po deszczu wiosną ;:oj jak ja kocham ten zapach...wiecie jaki ;:173
Pati ciesze się ,ze nie ruszałam kopców rózanych i rabat...mam nadzieje ,ze i tak duzych mrozów nie bedzie...ale w razie co nie mam golasów do okrywania ;:306
Aguś no własnie mam nadzieje ,ze na luzie ten lekki mrozik smignie i buchnie piekna wiosna.Pracuj pracuj ...szybciej Ci zleci ten fabryczny dzień ;:196 Ja tez wziełąm sobie dodatkowy obowiazek , i mam dzień wypełniony...ale to lepsze niz nuuuudaaaa :uszy
Tadzik to gdzie Ty tak sie nadwyrezyłes...no oszczedzaj sie trochę ;:4 Wibieram sie do rodziców za tydzień lub dwa ,nie jedziesz moze w tamte strony :?: Powloke Ci floksy jakby co :heja
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

;:138 ;:138 ;:138 Hej Dorotko cudeńka pakazujesz ,cudne te twoje roślinki aż serce rośnie.
Przed chwilą w TVN24 mówili że jeszcze ten tydzień następny czyli od weekendu ma być znowu zimno ale następny weekend już cieplutki i tak ma zostać :tan
Reasumując mam jakiś tydzień na sprzątanie na działce.
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Effciu fajnie sie wszystko budzi ,fajnie :wink: Najbardziej mnie ciesza wiosenne tulipany i narcyzy....mało dotyczczas było a te wyłaza ładnie ;:138 Ja chyba na ten tydzień to wlezę do chaty i tu cos porobię...żeby potem tylko w ogródku sie bawic ;:172
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

O wlasnie, tez mam taki plan ;:108 odpuszczam jeszcze wychodzenie na ogrodek, porobie w chalupce pare rzeczy - moze nawet okna uda mi sie pomyc a jak przyjdzie cieplo, to chalupka odlogiem i ogrodek sie zacznie :wink:
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kurka ja to mam szczescie jednak...sasiadka mi nasionka wysiewa i ponoc ładnie kiełkuja kwiatuchy...wezme do domciu do pikowania dopiero....

Julus okna pomyłam...ale moze wezmę się za pomalowanie schodów i moze obciupie ta jedna scianke ...na próbe :roll: zobacze ;:219
........
Tak mi żal tych himalaistów...chciałabym aby sie znalezli ....kołaczą mi sie po głowie i mysli jakos mi spadaja w dół.... i skacze co raz do tvn 24 ale kurcze cięzko tam bardzo :(
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Dorotko zgodnie z Twoim nakazem poszłam do ogródka i czuję jakąś grupę nieużywanych mięśni :;230
Ruch na powietrzu to cudowna moc, jak zaczęłam ciąć to musiałam uciec do domu, bo rozsądek mi się zatracał :;230
Pogoda do bani ;:131
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Widzę, że jednak powoli przymierzasz się do pukania? :wink: Ja planuję w weekend znowu coś zdewastować, żeby się przewidywaną pogodą nie stresować...
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Dorotko a ja kolejny dzień walczę w ogrodzie a nawet nie widać że jest ciut lepiej , a nie widać, poobcinałam wszystkie listki na różycach, teraz tylko rozgarnąć kopce, opryskać miedzianem i poczekać na termin cięcia. ;:173 No ale w międzyczasie kopać doły i sadzić co przyjdzie a pozamawiałam tego od groma i sama jestem wystraszona moją zachłannością ;:202
I co , znalazłaś jakąś ślicznotkę dla siebie z mojej listy ;:306
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Kogoś tu trzeba wymasować he he zacznie sie .....
kto pierwszy kładzie sie na stół ?
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ach jak dobrze ,że Was mam ;:4 Wpadam z kiepskim humorkiem i zaraz mnie podnosicie na duchu ;:196
Troszke mnie martwi ten mój znajomy...pisałam chyba cós o nim, wyszedł ze szpitala i potzrebuje opieki...a kurcze uparty jak dziecko...nie checedo kontroli jechac,i tak sie miga ze mna jak dziecko....a poza tym w ogóle ...taki smutek jakis mi wisi w powietrzu ...
Marysiu super ,ze działałas w ogródku...ja sie dzisiaj tylko przesmyknełam...i tyle mnie było ,ale znam to zatracenie sie w ogrodzie....dobrze.... ;:215 Fajnie sie potem człowiek czuje ;:173
pati...ja chyba tez sie dołacze do Ciebie.i zrobie jako porzondno demolke..wywale te swoje moce ,niemoce i frustracje ;:224
Majeczka Ty mi kochana mów kiedy to z tym miedzianem, bo ja zielonam :wink: Kopców nie ruszałam...no moze troszeczke ,ale ciekawa byłam jak sie trzymają...poza tym nic a nic :uszy Teraz tylko niech sobie te niby mrozy przejda i działamy ;:172 Z Twojej listy to zaznaczyłam kilka...ja do siebie nie wybieram raz kwitnacyhc ...bo wiesz mam taki mały ten ogródek ,ze jak juz to powtarzajace ściagam...ale strasznie podoba ni sie ta Zoic ;:167
Effcia Widzisz Ty byś sobie niezle zarobiła na masowaniu naszych gnatków .... ;:306 może pomysl o nowym interesie ;:215
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

:wit Dorotka przyszłam się przywitać, a tu ........... ;:173 gdzie Ty się podziewasz ;:168
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Dorotkę może wciągnęło pukanie w ścianę? :)
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

Nie wiem o co chodzi z tym pukaniem :;230 ale niech wraca do nas ;:65 ;:65
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”