Witajcie w mojej bajce ...czekamy na wiosenkę :)
Re: Witajcie w mojej bajce ...czekamy na wiosenkę :)
Niech te prognozy się sprawdzą w jak najłagodniejszym możliwie stopniu. Liczę, że jednak źle nie będzie.
Witam Panie z kawą... dziś już czwartek! Dzień zapowiada się pracowicie, ale może to i lepiej... po pracy krótki obchód i relaks...
Buziaki,
A
Witam Panie z kawą... dziś już czwartek! Dzień zapowiada się pracowicie, ale może to i lepiej... po pracy krótki obchód i relaks...
Buziaki,
A
-
tade k
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 lis 2010, o 20:56
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mnie już potrzebny odpoczynek , ale jak to zrobić , jak jest ciepło. Zakwasy , spuchnięta kostka , za ostro rzuciłem się na robotę. Jeszcze nie na działce, tam nie ma co robić. Chyba , że przed mrozem coś okryć. 
-
Keetee
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kochani u mnie jest na prawdę fajnie na dworze...dośc ciepło i pachnie po deszczu wiosną
jak ja kocham ten zapach...wiecie jaki
Pati ciesze się ,ze nie ruszałam kopców rózanych i rabat...mam nadzieje ,ze i tak duzych mrozów nie bedzie...ale w razie co nie mam golasów do okrywania
Aguś no własnie mam nadzieje ,ze na luzie ten lekki mrozik smignie i buchnie piekna wiosna.Pracuj pracuj ...szybciej Ci zleci ten fabryczny dzień
Ja tez wziełąm sobie dodatkowy obowiazek , i mam dzień wypełniony...ale to lepsze niz nuuuudaaaa
Tadzik to gdzie Ty tak sie nadwyrezyłes...no oszczedzaj sie trochę
Wibieram sie do rodziców za tydzień lub dwa ,nie jedziesz moze w tamte strony
Powloke Ci floksy jakby co 
Pati ciesze się ,ze nie ruszałam kopców rózanych i rabat...mam nadzieje ,ze i tak duzych mrozów nie bedzie...ale w razie co nie mam golasów do okrywania
Aguś no własnie mam nadzieje ,ze na luzie ten lekki mrozik smignie i buchnie piekna wiosna.Pracuj pracuj ...szybciej Ci zleci ten fabryczny dzień
Tadzik to gdzie Ty tak sie nadwyrezyłes...no oszczedzaj sie trochę
- E@K66

- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Przed chwilą w TVN24 mówili że jeszcze ten tydzień następny czyli od weekendu ma być znowu zimno ale następny weekend już cieplutki i tak ma zostać
Reasumując mam jakiś tydzień na sprzątanie na działce.
-
Keetee

Effciu fajnie sie wszystko budzi ,fajnie
Najbardziej mnie ciesza wiosenne tulipany i narcyzy....mało dotyczczas było a te wyłaza ładnie
Ja chyba na ten tydzień to wlezę do chaty i tu cos porobię...żeby potem tylko w ogródku sie bawic 
- Jule

- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
O wlasnie, tez mam taki plan
odpuszczam jeszcze wychodzenie na ogrodek, porobie w chalupce pare rzeczy - moze nawet okna uda mi sie pomyc a jak przyjdzie cieplo, to chalupka odlogiem i ogrodek sie zacznie 
-
Keetee

Kurka ja to mam szczescie jednak...sasiadka mi nasionka wysiewa i ponoc ładnie kiełkuja kwiatuchy...wezme do domciu do pikowania dopiero....
Julus okna pomyłam...ale moze wezmę się za pomalowanie schodów i moze obciupie ta jedna scianke ...na próbe
zobacze 
........
Tak mi żal tych himalaistów...chciałabym aby sie znalezli ....kołaczą mi sie po głowie i mysli jakos mi spadaja w dół.... i skacze co raz do tvn 24 ale kurcze cięzko tam bardzo
Julus okna pomyłam...ale moze wezmę się za pomalowanie schodów i moze obciupie ta jedna scianke ...na próbe
........
Tak mi żal tych himalaistów...chciałabym aby sie znalezli ....kołaczą mi sie po głowie i mysli jakos mi spadaja w dół.... i skacze co raz do tvn 24 ale kurcze cięzko tam bardzo
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Dorotko zgodnie z Twoim nakazem poszłam do ogródka i czuję jakąś grupę nieużywanych mięśni
Ruch na powietrzu to cudowna moc, jak zaczęłam ciąć to musiałam uciec do domu, bo rozsądek mi się zatracał
Pogoda do bani
Ruch na powietrzu to cudowna moc, jak zaczęłam ciąć to musiałam uciec do domu, bo rozsądek mi się zatracał
Pogoda do bani
- survivor26

- Od: 31 sty 2012, o 14:23
Widzę, że jednak powoli przymierzasz się do pukania?
Ja planuję w weekend znowu coś zdewastować, żeby się przewidywaną pogodą nie stresować...
-
edulkot

- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Dorotko a ja kolejny dzień walczę w ogrodzie a nawet nie widać że jest ciut lepiej , a nie widać, poobcinałam wszystkie listki na różycach, teraz tylko rozgarnąć kopce, opryskać miedzianem i poczekać na termin cięcia.
No ale w międzyczasie kopać doły i sadzić co przyjdzie a pozamawiałam tego od groma i sama jestem wystraszona moją zachłannością
I co , znalazłaś jakąś ślicznotkę dla siebie z mojej listy
I co , znalazłaś jakąś ślicznotkę dla siebie z mojej listy
- E@K66

- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Kogoś tu trzeba wymasować he he zacznie sie .....
kto pierwszy kładzie sie na stół ?
kto pierwszy kładzie sie na stół ?
-
Keetee

Ach jak dobrze ,że Was mam
Wpadam z kiepskim humorkiem i zaraz mnie podnosicie na duchu
Troszke mnie martwi ten mój znajomy...pisałam chyba cós o nim, wyszedł ze szpitala i potzrebuje opieki...a kurcze uparty jak dziecko...nie checedo kontroli jechac,i tak sie miga ze mna jak dziecko....a poza tym w ogóle ...taki smutek jakis mi wisi w powietrzu ...
Marysiu super ,ze działałas w ogródku...ja sie dzisiaj tylko przesmyknełam...i tyle mnie było ,ale znam to zatracenie sie w ogrodzie....dobrze....
Fajnie sie potem człowiek czuje
pati...ja chyba tez sie dołacze do Ciebie.i zrobie jako porzondno demolke..wywale te swoje moce ,niemoce i frustracje
Majeczka Ty mi kochana mów kiedy to z tym miedzianem, bo ja zielonam
Kopców nie ruszałam...no moze troszeczke ,ale ciekawa byłam jak sie trzymają...poza tym nic a nic
Teraz tylko niech sobie te niby mrozy przejda i działamy
Z Twojej listy to zaznaczyłam kilka...ja do siebie nie wybieram raz kwitnacyhc ...bo wiesz mam taki mały ten ogródek ,ze jak juz to powtarzajace ściagam...ale strasznie podoba ni sie ta Zoic
Effcia Widzisz Ty byś sobie niezle zarobiła na masowaniu naszych gnatków ....
może pomysl o nowym interesie 
Troszke mnie martwi ten mój znajomy...pisałam chyba cós o nim, wyszedł ze szpitala i potzrebuje opieki...a kurcze uparty jak dziecko...nie checedo kontroli jechac,i tak sie miga ze mna jak dziecko....a poza tym w ogóle ...taki smutek jakis mi wisi w powietrzu ...
Marysiu super ,ze działałas w ogródku...ja sie dzisiaj tylko przesmyknełam...i tyle mnie było ,ale znam to zatracenie sie w ogrodzie....dobrze....
pati...ja chyba tez sie dołacze do Ciebie.i zrobie jako porzondno demolke..wywale te swoje moce ,niemoce i frustracje
Majeczka Ty mi kochana mów kiedy to z tym miedzianem, bo ja zielonam
Effcia Widzisz Ty byś sobie niezle zarobiła na masowaniu naszych gnatków ....
- majka411

- Od: 12 sie 2009, o 18:55
- survivor26

- Od: 31 sty 2012, o 14:23
Dorotkę może wciągnęło pukanie w ścianę? 
- majka411

- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Nie wiem o co chodzi z tym pukaniem
ale niech wraca do nas