dziękuję ci za miłą odpowiedź

Robię taśmy , co tam jak nie sprawdzę nie będę wiedziała czy mi się podoba taka praca.
 Robię taśmy , co tam jak nie sprawdzę nie będę wiedziała czy mi się podoba taka praca.

Wcale nie jest to takie oczywiste. Bo ja robię nasiona tak jak to opisałam na 3 stronie wątku. Są tam zdjęcia i dokładny opis http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 8&start=28oxalis pisze:Ależ oczywiście że przykrywamy wierzchnią warstwą,

, jest to świetna zabawa, robi się szybko , a jakie to będzie ułatwienie!!!!
 , jest to świetna zabawa, robi się szybko , a jakie to będzie ułatwienie!!!!   

Ja też lubię to robić
 Ja też lubię to robić  Tym bardziej, że wiem jak mi to później ułatwia życie. W tym roku zrobiłam też taśmy z kwiatami. Oczywiście nie będę kładła równych rządków, tylko poprzedzieram je na kawałki i posieję w grupach. Myślę sobie, że zaznaczę na ziemi obszar na przykład kształt jaja albo fasoli i tam poukładam odpowiednie kawałki taśmy. Może jeszcze zrobię kilka taśm z aksamitkami wąskolistnymi? Będą na obwódki.
 Tym bardziej, że wiem jak mi to później ułatwia życie. W tym roku zrobiłam też taśmy z kwiatami. Oczywiście nie będę kładła równych rządków, tylko poprzedzieram je na kawałki i posieję w grupach. Myślę sobie, że zaznaczę na ziemi obszar na przykład kształt jaja albo fasoli i tam poukładam odpowiednie kawałki taśmy. Może jeszcze zrobię kilka taśm z aksamitkami wąskolistnymi? Będą na obwódki.
Ja też dziękuję.wisia7 pisze: Dorkasz1 , dzięki za pomysł

Widzę, że masz mocno rozbudowane plany warzywnicze. Fajnie, cieszę się i powodzenia życzę
 Widzę, że masz mocno rozbudowane plany warzywnicze. Fajnie, cieszę się i powodzenia życzę