.
 . Pozdrawiam Ala

.
 . 
 . Postaram się dziś zamówić róże. Powiedz co o nich sądzisz może którąś sobie darować. Wiem jak powiększę miejsce na róże- pójdę z nimi w bok, bo do przodu już nie mogę, ponieważ blisko jest kostka i śnieg w zimie spada z dachu. Kiedy rozgarniasz kopczyki? U mnie większość badylków jest zielonych. Tak sobie myślę ,że Pashminka to chyba najpiękniejsza róża jaką widziałam. Jak uda mi się ją zdobyć, to spróbuję rozmnożyć, by mieć ich więcej.
 . Postaram się dziś zamówić róże. Powiedz co o nich sądzisz może którąś sobie darować. Wiem jak powiększę miejsce na róże- pójdę z nimi w bok, bo do przodu już nie mogę, ponieważ blisko jest kostka i śnieg w zimie spada z dachu. Kiedy rozgarniasz kopczyki? U mnie większość badylków jest zielonych. Tak sobie myślę ,że Pashminka to chyba najpiękniejsza róża jaką widziałam. Jak uda mi się ją zdobyć, to spróbuję rozmnożyć, by mieć ich więcej. 
  dziękuję...Parę pięknych różyczek też załatwiłam, dlatego teraz trzymam w donicy lub z gruntu przenoszę do pojemnika na czas zimy. Trochę, to upierdliwe i ciężkie, bo jest ich sześć (targam je po schodach na piętro),ale za to  w lato odpłacają się pięknym kwiatem
  dziękuję...Parę pięknych różyczek też załatwiłam, dlatego teraz trzymam w donicy lub z gruntu przenoszę do pojemnika na czas zimy. Trochę, to upierdliwe i ciężkie, bo jest ich sześć (targam je po schodach na piętro),ale za to  w lato odpłacają się pięknym kwiatem  

Tylko się nie przemęcz za bardzo...spokojnie jeszcze dużo czasu zostało
 Tylko się nie przemęcz za bardzo...spokojnie jeszcze dużo czasu zostało  

Same znajome widzę u Ciebie, może i ja na dłużej u Ciebie zagoszczę.   Mały Jaś rozkoszny. Oczko macie godne pozazdroszczenia. Liliowce przecuuuudne.Ja w ubiegłym roku kupiłam moje pierwsze lilie,zakochałam się w nich i w tym roku zamówiłam następne. Madziu, mijamy się w wątkach, spacerujesz tak jak ja.
 Same znajome widzę u Ciebie, może i ja na dłużej u Ciebie zagoszczę.   Mały Jaś rozkoszny. Oczko macie godne pozazdroszczenia. Liliowce przecuuuudne.Ja w ubiegłym roku kupiłam moje pierwsze lilie,zakochałam się w nich i w tym roku zamówiłam następne. Madziu, mijamy się w wątkach, spacerujesz tak jak ja.
 (herbaciana,ciemny róż ze zdjęcia,żółta chyba pełna ). Mogę też poczekać ze skracaniem, bo nie wiem czy to jest odpowiednia pora na ukorzenianie. [/quote]
 (herbaciana,ciemny róż ze zdjęcia,żółta chyba pełna ). Mogę też poczekać ze skracaniem, bo nie wiem czy to jest odpowiednia pora na ukorzenianie. [/quote] ale chyba lepiej  ukorzenine ,bo  nie wiem jak inaczej je można przetrasporować pocztą,,,jak coś to daj znać na PW
  ale chyba lepiej  ukorzenine ,bo  nie wiem jak inaczej je można przetrasporować pocztą,,,jak coś to daj znać na PW  

cos ładnego
 cos ładnego 

sliczny.Ja kupiłam wczoraj rowar shell  pink ,zobaczymy co z niego urośnie
 sliczny.Ja kupiłam wczoraj rowar shell  pink ,zobaczymy co z niego urośnie  

Cześć Alu
 Cześć Alu  wpisuje się, żebyś mi nie umknęła
 wpisuje się, żebyś mi nie umknęła   
  Super będzie gdzie wpadać i wymieniać doświadczenia.
  Super będzie gdzie wpadać i wymieniać doświadczenia.

Niestety zapowiadają ochłodzenie.
 Niestety zapowiadają ochłodzenie. juz zacieram rączki i nie mogę się doczekać na rośliny ,które zamówiłam.
 juz zacieram rączki i nie mogę się doczekać na rośliny ,które zamówiłam.  widziałam Cię u Ewy i Ani ,ale jakoś brak mi czasu, by oglądać ogrody, ale zapisałam Cię hi hi. Jesteś na mojej liście
 widziałam Cię u Ewy i Ani ,ale jakoś brak mi czasu, by oglądać ogrody, ale zapisałam Cię hi hi. Jesteś na mojej liście   .Muszę zamówić wreszcie róże, ale wolny czas spędzam na forum
 .Muszę zamówić wreszcie róże, ale wolny czas spędzam na forum  .Mieszkam 30 km. od Warszawy. Marzeń jest dużo, ale miejsca mało już;:145 . Lubię takie pierdoły, które dodają miejscu klimatu. O, które latarenki Ci chodzi białe, czy kakaowe?
 .Mieszkam 30 km. od Warszawy. Marzeń jest dużo, ale miejsca mało już;:145 . Lubię takie pierdoły, które dodają miejscu klimatu. O, które latarenki Ci chodzi białe, czy kakaowe? Tak to są latarenki i rozwar. Tez gdzieś mam różowego.
 Tak to są latarenki i rozwar. Tez gdzieś mam różowego. liliowce też zdobyły moje serducho, a w tym roku zaszalałam i zamówiłam 20 szt. Z oczkiem, to się bardzo umęczyliśmy, bo musieliśmy wymienić folię, ponieważ woda nam uciekała. Zapraszam częściej
 liliowce też zdobyły moje serducho, a w tym roku zaszalałam i zamówiłam 20 szt. Z oczkiem, to się bardzo umęczyliśmy, bo musieliśmy wymienić folię, ponieważ woda nam uciekała. Zapraszam częściej  

. Ta biała roślinka to goryczka,środeczek ma w kropeczki
 . Ta biała roślinka to goryczka,środeczek ma w kropeczki  .
 .

a maluszek słodziutki
 a maluszek słodziutki