Ogródkowe plany Josephine :)
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ogródkowe plany Josephine :)
Nelu mam nadzieję, że ze zdrowiem dobrze skoro jesteś na działce
Ja niby niedaleko, a śnieg w ogrodzie mam i na polach też leży
Pozdrawiam i podrap pieska za uszkiem 
-
Pashmina2006

- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ale booooskki
Jakoś tak zawsze lubię jak pieski wyciągają nogi:D Ileż ta słodkość ma latek?
- aguskac

- Od: 9 kwie 2007, o 22:28
Popieram utwardzenie dojazdówki!!
Też musieliśmy utwardzić, bo samochód pływał w mazi błotnej!! Widziałam kilka dni temu dojazd sąsiedzki, koszmar... koleiny błota do łydek, nie mam pojęcia jak oni brną przez to do domu.
Też musieliśmy utwardzić, bo samochód pływał w mazi błotnej!! Widziałam kilka dni temu dojazd sąsiedzki, koszmar... koleiny błota do łydek, nie mam pojęcia jak oni brną przez to do domu.
- Josephine_83
- 200p

- Od: 23 wrz 2012, o 09:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marysiu dziękuję już lepiej, choć w domu dalej siedzę, jeszcze nie wychodzę. Na działeczce nie byłam, zdjęcie jest z zeszłego sezonu. Trawka nie jest u mnie taka zielona jeszcze
Piesio podrapkany za uszkiem
Madziu moja żaba ma 8 lat, ale nadal zachowuje się tak jakby był szczeniakiem, lata za zwierzyną leśną, choć niczego jeszcze nie upolował...Potrafi się wcisnąć w najmniejszą dziurę pod płotem rozpłaszczając się jak dywanik
Aga utwardzenie dojazdówki jest na razie priorytetowe. Niestety mamy jeszcze kolejny problem ze skarpą po stronie sąsiadów. A mianowicie nie możemy jezdzić zbyt blisko płota, bo się zsuniemy do ogródka sąsiadów, ciężki sprzęt odpada całkowicie. Sąsiedzi nie wzmocnili wogole tej skarpy. Całe szczęście zgodzili się wjechać betoniarą na ich podjazd i z tamtąd lać beton, więc są świadomi, co mogłoby się stać...
Sąsiedzi są młodzi, mili, ale wiecie, wszystko do czasu, trzymajcie kciuki, żeby się wszystko udało! A kontynuując wątek sąsiadów... to od strony lasu sąsiad podwędził nam po 1 metrze na całej długości działki. Jak ją kupowaliśmy to pewnego dnia powstały na tej granicy słupki, na szczęście po interwencji byłego właściciela, nagle zniknęły ...
więc nic nie jest takie kolorowe, a ja bym tak chciałaze wszystkimi dobrze w zgodzie żyć
Na koniec wklejam Wam moje włochate piękności
Umiecie taak się powyginać

To jest jego ulubiona pozycja, nazywana przez moją mamę "do góry kołami"

Zdjęcia robione u mamy na ogródku dzaiłkowym.
Pozdrawiam i zapraszam!
Madziu moja żaba ma 8 lat, ale nadal zachowuje się tak jakby był szczeniakiem, lata za zwierzyną leśną, choć niczego jeszcze nie upolował...Potrafi się wcisnąć w najmniejszą dziurę pod płotem rozpłaszczając się jak dywanik
Aga utwardzenie dojazdówki jest na razie priorytetowe. Niestety mamy jeszcze kolejny problem ze skarpą po stronie sąsiadów. A mianowicie nie możemy jezdzić zbyt blisko płota, bo się zsuniemy do ogródka sąsiadów, ciężki sprzęt odpada całkowicie. Sąsiedzi nie wzmocnili wogole tej skarpy. Całe szczęście zgodzili się wjechać betoniarą na ich podjazd i z tamtąd lać beton, więc są świadomi, co mogłoby się stać...
Sąsiedzi są młodzi, mili, ale wiecie, wszystko do czasu, trzymajcie kciuki, żeby się wszystko udało! A kontynuując wątek sąsiadów... to od strony lasu sąsiad podwędził nam po 1 metrze na całej długości działki. Jak ją kupowaliśmy to pewnego dnia powstały na tej granicy słupki, na szczęście po interwencji byłego właściciela, nagle zniknęły ...
Na koniec wklejam Wam moje włochate piękności

To jest jego ulubiona pozycja, nazywana przez moją mamę "do góry kołami"

Zdjęcia robione u mamy na ogródku dzaiłkowym.
Pozdrawiam i zapraszam!
Josephine_83 ;)
Największe szczęście na świecie, leży na końskim grzbiecie
Storczyki Takie Takie Ogródkowe plany Josephine
- Josephine_83
- 200p

Słuchajcie mam wiadomość z ostatniej chwili! Jutro miała przyjechać koparka!
Ogólnie to prace ziemne będzie wykonywał teściu, ale jak się dowiedział, że zdjęcia wylądują na necie to stwierdził, że wpierw musi koparkę pomalować !
więc jutro koparka nie przyjedzie ... 
Josephine_83 ;)
- ewa_rozalka
- 1000p

- Od: 10 cze 2012, o 12:18
Psia rozpusta się szerzy ,pies się byczy a pańcia pracuje. 
-
Pashmina2006

Oj to tak jak mój.. 8 lat też ma a sił na zabawę ma tyle co szczeniak ! Kiedyś za sarnami mi poleciał! Już myślałam że po nim. Bo jak coś goni to już nie może sobie odpuścić.. Ale wrócił hehe. No pięknie się wyleguje
Czego to się nie robi dla ukochanego pupilka.
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Ten Twój psiak jest niemożliwy!
Jakie pozy! mama ma racje do góry kołami! Czyli coś się zaczyna dziać to zdrowiej szybko, bo operator jest niezbędny, jak już koparka dostanie nowy makijaż
Życzę szybkiego rozpoczęcia prac, a sąsiad dostał po nosie, to może odpuści!
- ari64
- 30p - Uzależniam się...

- Od: 17 sty 2013, o 20:11
Josephine_83 jak widzę wszystkie beagle są takie szalone , nasza sunia tak samo jak tylko jest w lesie to jakby w nią diabeł
wstąpił sama nie wie w którym kierunku wystartować po prostu szaleństwo
.
Pozdrawiam Artur
----------------------------------------------------------------------------------------------
Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana.
- gajowa

- Od: 11 maja 2011, o 07:34
Niueodmiennie mnie to bawi i wzrusza... to forum ma naprawdę ogromny wpływ na estetykę obejścia i - jak się okazuje - również sprzętu ciężkiegoJosephine_83 pisze:Słuchajcie mam wiadomość z ostatniej chwili! Jutro miała przyjechać koparka!Ogólnie to prace ziemne będzie wykonywał teściu, ale jak się dowiedział, że zdjęcia wylądują na necie to stwierdził, że wpierw musi koparkę pomalować !
więc jutro koparka nie przyjedzie ...
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Moje wątki
-
Pashmina2006

Josephine to na kiedy będzie sprzęcior pomalowany ? Kiedy ruszacie?
Josephine
no i wystraszyłaś teścia tymi zdjęciami,tak się przejął,że koparkę będzie malował
A z sąsiadami to zazwyczaj tak jest,musisz uzbroić się w cierpliwość.
Pozdrawiam Ania
A z sąsiadami to zazwyczaj tak jest,musisz uzbroić się w cierpliwość.
Pozdrawiam Ania
- EdytaB

- Od: 1 sty 2009, o 12:19
zaznaczam sobie - zapowieda sie interesująco 
- Josephine_83
- 200p

Dziękuję za odwiedziny
Ewa_rozalka bo u nas wygląda to tak: pies się byczy, pańcia urobiona po pachy, pies znów się byczy, pańcia ledwo się rusza, ale walczy dalej z chwaściorami, potem piesio wypoczęty żąda spaderku, pańcia staje na rzęsach, ale idzie dzielnie na spacerek z pieskiem! W skrajnych przypadkach biorę auto, żeby tą niespożytą jego energię gdzieś rozładować!
Madzia u nas dokładnie tak samo jak coś sobie ubzdura, to nie odpuści! Często robi sobie samotne wypady, potem wraca umorusany i głodny!
Marysiuto jest pies aktor, uwielbia pozować!
Artkujak będziesz szukał partnera dla suni daj znać, mogę polecić same dobre cechy - upartość, łasuchowość, cecha - udaje, że Cie nie słysze i lecę dalej, oraz Kocham Moją pańcię
Efciu u nas na razie nie ma czego sprzątać, bo nic nie ma
ale jestem pewna, że będę robiła tak samo!
A teraz do rzeczy:
Zobaczcie co dziś przyjechało!!!!!!!
Na zdjęciu możecie zobaczyć widoczek z góry i po lewej dróżkę wijącą się na sam dół... wysoko jesteśmy...

I przyjechała rówież wywrotka ze żwirem -pierwsza tura...

A teraz zła wiadomość...od jutra ma padać
Ewa_rozalka bo u nas wygląda to tak: pies się byczy, pańcia urobiona po pachy, pies znów się byczy, pańcia ledwo się rusza, ale walczy dalej z chwaściorami, potem piesio wypoczęty żąda spaderku, pańcia staje na rzęsach, ale idzie dzielnie na spacerek z pieskiem! W skrajnych przypadkach biorę auto, żeby tą niespożytą jego energię gdzieś rozładować!
Madzia u nas dokładnie tak samo jak coś sobie ubzdura, to nie odpuści! Często robi sobie samotne wypady, potem wraca umorusany i głodny!
Marysiuto jest pies aktor, uwielbia pozować!
Artkujak będziesz szukał partnera dla suni daj znać, mogę polecić same dobre cechy - upartość, łasuchowość, cecha - udaje, że Cie nie słysze i lecę dalej, oraz Kocham Moją pańcię
Efciu u nas na razie nie ma czego sprzątać, bo nic nie ma
A teraz do rzeczy:
Zobaczcie co dziś przyjechało!!!!!!!

I przyjechała rówież wywrotka ze żwirem -pierwsza tura...

A teraz zła wiadomość...od jutra ma padać
Josephine_83 ;)
-
Pashmina2006

hej
pracę się rozpoczęły to już dobrze. Teraz musi być tylko do przodu ! Ależ fajny widok z tej góry będziesz miała . Na wszystkich sąsiadów