cudne masz hoje,m dobrze im u Ciebie i to widać
 cudne masz hoje,m dobrze im u Ciebie i to widać  tylko tak dalej życzę metrowych przyrostów !!
 tylko tak dalej życzę metrowych przyrostów !!
 cudne masz hoje,m dobrze im u Ciebie i to widać
 cudne masz hoje,m dobrze im u Ciebie i to widać  tylko tak dalej życzę metrowych przyrostów !!
 tylko tak dalej życzę metrowych przyrostów !!

Sprostowanie. Hoje są moje, tylko fiołki małżonki.kociara napisał(a):
Henryku - dużo to prawda, ale z urodą to gdzie im do Twoich (a właściwie do hoi Pani Małżonki)? Mam nadzieję, że kiedyś będą wielkie.

i jak oznaczone
  i jak oznaczone  , a ja swoich rozpoznać nie mogę
 , a ja swoich rozpoznać nie mogę 

bardzo się ucieszyłam, że postanowiłaś wrócić do nas na FO i sobie tak przyszłam nieśmiało podejrzeć, czy może coś pokazałaś a tu
 bardzo się ucieszyłam, że postanowiłaś wrócić do nas na FO i sobie tak przyszłam nieśmiało podejrzeć, czy może coś pokazałaś a tu   

przewijałam i przewijałam... i na koniec próbowałam sobie je wszystkie wyobrazić razem
 przewijałam i przewijałam... i na koniec próbowałam sobie je wszystkie wyobrazić razem   
   nie wyobraziłam, za dużo
 nie wyobraziłam, za dużo   
  Profesjonalny hodowca z Ciebie ;) Podkradłabym Ci parę sadzonek, ale u mnie w mieszkaniu już nie ma w ogóle miejsca
  Profesjonalny hodowca z Ciebie ;) Podkradłabym Ci parę sadzonek, ale u mnie w mieszkaniu już nie ma w ogóle miejsca   Molestuję G. o kwietnik rozporowy, ale bardzo wątpię, że to się uda
  Molestuję G. o kwietnik rozporowy, ale bardzo wątpię, że to się uda  

piękne, szalejesz jak nic .Tak trzymaj i obie czekamy wiosny
  piękne, szalejesz jak nic .Tak trzymaj i obie czekamy wiosny 

Krysiu ależ ucztę dla moich oczu przygotowałaś.
 Krysiu ależ ucztę dla moich oczu przygotowałaś.